Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Kaldı ki o kadar manuplasyon varki o yorum konusunda ciddiye almak okumamaktan çok daha ciddi bir risk. Sezgilerine güven bir şey olmaz. Sezgi mi. Aşk ilişkisi olsa bile veri olmadan sezgi olmaz Olaya böyle bakınca sorun yaşamadım diyenlerin de manipülasyon yapabileceği akla geliyor. Hatta bazı şeyleri saklayabileceği. Hatta türkiyede bunun yapılma olasılığı falan.... Neyse. Herkesin doğrusu kendine. Ben araştırmadan, istatistik olarak değerlendirmeden almam. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sezgi mi. Aşk ilişkisi olsa bile veri olmadan sezgi olmaz Olaya böyle bakınca sorun yaşamadım diyenlerin de manipülasyon yapabileceği akla geliyor. Hatta bazı şeyleri saklayabileceği. Hatta türkiyede bunun yapılma olasılığı falan.... Neyse. Herkesin doğrusu kendine. Ben araştırmadan, istatistik olarak değerlendirmeden almam. Beni kastederek yazdıysan beni hiç tanımamışsın demektir. Geçmişte ford ve diğerleri için yazdıklarımı cümle alem bilir. Türk mahkemeleri bile Mühendisliği hastalık haline getirmemek lazım. Sen aşkı hiç anlamamışsın bu arada. Bizde yaptık mantık evliliği de o evlilik falan değilmiş. Veri meri boş işler. Kağıt üzerinde oturan şeyler gerçekle özdeşleşmez. O nedenle teori ile pratik farklı şeylerdir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Mertol Kip yazdı: Beni kastederek yazdıysan beni hiç tanımamışsın demektir. Geçmişte ford ve diğerleri için yazdıklarımı cümle alem bilir. Türk mahkemeleri bile Mühendisliği hastalık haline getirmemek lazım. Kimseyi kastetmedim. Kimseyi de tanımak zorunda değilim. Sohbetin gelişigüzel haline istinaden mi yoksa ciddi misiniz anlamadım, hasta olduğumu ima ettiniz sanırım. ilki ise tatsız şaka. İkincisi ise, yakışmadı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kimseyi kastetmedim. Kimseyi de tanımak zorunda değilim. Sohbetin gelişigüzel haline istinaden mi yoksa ciddi misiniz anlamadım, hasta olduğumu ima ettiniz sanırım. ilki ise tatsız şaka. İkincisi ise, yakışmadı. Pazar sabahı neyin atarı len bu Sana hasta demek istesem hasta yazarım. Bak bu da nesnel düşüncenin yansıması. bu da bir mühendis hastalığı. Mühendislik formasyonu alanların geneli böyle. (Ben dahil) O kadar analitik düşünmeye gerek yok. Her şey veri istatistik, bilim seni bir yere kadar götürür kalanını kendi sezgilerinle yapmak zorundasın diyorum sen atar gider. Sakin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts