İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Kaldı ki o kadar manuplasyon varki o yorum konusunda ciddiye almak okumamaktan çok daha ciddi bir risk. Sezgilerine güven bir şey olmaz.

Sezgi mi. Aşk ilişkisi olsa bile veri olmadan sezgi olmaz :)

Olaya böyle bakınca sorun yaşamadım diyenlerin de manipülasyon yapabileceği akla geliyor. Hatta bazı şeyleri saklayabileceği. Hatta türkiyede bunun yapılma olasılığı falan....

Neyse. Herkesin doğrusu kendine. Ben araştırmadan, istatistik olarak değerlendirmeden almam. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sezgi mi. Aşk ilişkisi olsa bile veri olmadan sezgi olmaz :)

Olaya böyle bakınca sorun yaşamadım diyenlerin de manipülasyon yapabileceği akla geliyor. Hatta bazı şeyleri saklayabileceği. Hatta türkiyede bunun yapılma olasılığı falan....

Neyse. Herkesin doğrusu kendine. Ben araştırmadan, istatistik olarak değerlendirmeden almam. 

Beni kastederek yazdıysan beni hiç tanımamışsın demektir. Geçmişte ford ve diğerleri için yazdıklarımı cümle alem bilir. Türk mahkemeleri bile :)

Mühendisliği hastalık haline getirmemek lazım.

Sen aşkı hiç anlamamışsın bu arada. Bizde yaptık mantık evliliği de o evlilik falan değilmiş. Veri meri boş işler. Kağıt üzerinde oturan şeyler gerçekle özdeşleşmez. O nedenle teori ile pratik farklı şeylerdir. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Beni kastederek yazdıysan beni hiç tanımamışsın demektir. Geçmişte ford ve diğerleri için yazdıklarımı cümle alem bilir. Türk mahkemeleri bile :)

Mühendisliği hastalık haline getirmemek lazım.

Kimseyi kastetmedim. Kimseyi de tanımak zorunda değilim. 

Sohbetin gelişigüzel haline istinaden mi yoksa ciddi misiniz anlamadım, hasta olduğumu ima ettiniz sanırım. ilki ise tatsız şaka. İkincisi ise, yakışmadı. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kimseyi kastetmedim. Kimseyi de tanımak zorunda değilim. 

Sohbetin gelişigüzel haline istinaden mi yoksa ciddi misiniz anlamadım, hasta olduğumu ima ettiniz sanırım. ilki ise tatsız şaka. İkincisi ise, yakışmadı. 

Pazar sabahı neyin atarı len bu :)

Sana hasta demek istesem hasta yazarım. Bak bu da nesnel düşüncenin yansıması. bu da bir mühendis hastalığı. Mühendislik formasyonu alanların geneli böyle. (Ben dahil) O kadar analitik düşünmeye gerek yok. Her şey veri istatistik, bilim seni bir yere kadar götürür kalanını kendi sezgilerinle yapmak zorundasın diyorum sen atar gider. Sakin...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

manipülasyon yapabileceği akla geliyor

x te reklamcı bahadır yıllardır manipülasyon yapıyor , totom koltuğa oturmadan direksiyonu viraja kırmadan sade yorum ile seçim yapmam mesela. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Yine mi kavga ediyorsunuz yahu?

Karar verildi mi 1000 km menzil olmadan elektrikli alabilyor muyuz şimdi? :nargile:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Selim Bilgin yazdı:

Karar verildi mi 1000 km menzil olmadan elektrikli alabilyor muyuz şimdi? :nargile:

V6lara geri donuyoruz 😉

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Selim Bilgin yazdı:

Bu@Mertol Kipyaşlanınca çekilmez aksi olmuş:tongue:,aslında yüzyüze çok tatlı adamdır,600,700km yapsa yeter bana 1000e var daha.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Uzun yazdı:

Bu@Mertol Kipyaşlanınca çekilmez aksi olmuş:tongue:,aslında yüzyüze çok tatlı adamdır,600,700km yapsa yeter bana 1000e var daha.

Noluyo lan tatlı matlı

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Len neresi tatlı yaşlandıkça aksi olmuş aynı ben 45 i geçtim dalacak yer arıyorum mertol gel bakayım sen bu tarafa

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Keskin yazdı:

Len neresi tatlı yaşlandıkça aksi olmuş aynı ben 45 i geçtim dalacak yer arıyorum mertol gel bakayım sen bu tarafa

Başkanim sen dalma daldigin an çarşı pazar karışır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Keskin yazdı:

totosundan uyduruyor yaw. Ben ve tatlı. Kafası güzel herhalde

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mertol Kip yazdı:

totosundan uyduruyor yaw. Ben ve tatlı. Kafası güzel herhalde

Hiç dombili sevmem tüpüm değilsin:biggrin:(bi ara mide falan,yok len kafamı karıştırma),iyi adamdır demek istedim,yaşlılık sana göre değil gençlere sarıyorsun 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...