İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Servet Aydın
Fatih Uzun yazdı:

Acelesi olan iş için kullanan için uzun yola bence de uygun değil,ne zaman 10 dk ya şarj olur 500-600km götürür o zaman uzun yol için mantıklı olur bana.

Aynen

Selim Bilgin yazdı:

Ben de A6 ilanlarına bakıyorum çaktırma. 

Bende bende sus

Emre Şimşek yazdı:

Zaten pilliler biz garibanlar için olacak, ticaret erbabı mecburen, zenginler de altından kalkabildiği için içten yanmalı araçları ellerinde tutabilecekler yakında.

Pilli şehir dışında ekonomik değil zaten. 

Çağlar Bayur yazdı:

porşede var mı mirim

Porşede var yok başkan bilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Aynen

Bende bende sus

Pilli şehir dışında ekonomik değil zaten. 

Porşede var yok başkan bilir

Abi sana bu yakışır.  Bunun ömür boyu bedava şarj hakkı var. Ama Tesla Superchargerlardan. Zaten sahibi bunun farkında imiş. Bak bataryada daha taze. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-tesla-s-75-son-fiyat-1232644784/detay

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Adnan Çakır yazdı:

King'e yakışan modeller;

Adnan abi bunlar eskimiş 2027e geldik sayılır daha güncel bir şeyler güzel olur. 

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)
Ü.Emre Kartal yazdı:

C3, C3-Aircross, Frontera gibi modellerde yazılıp çiziliyor. 

Ben 1 kere bile yaşamadım. Bilmiyorum ya eski serilerde bir problem var ya da farklı bir durum mevcut. 

Frontera ile ilgili bir zamanlar yine güç eksikliği konusu geçmişti ve merak edip biraz bakınmıştım. Yabancı bir kaynakta okuduğum bilgiyi Zonno Usta ile istişare etmişiz hatta :) 

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

2.200e Y var.

2017 yılındaki Tesla üretim kalitesi, bugün ki kalitesinden çok daha iyi seviyede olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

2017 yılındaki Tesla üretim kalitesi, bugün ki kalitesinden çok daha iyi seviyede olabilir. 

9 yasindaki 2.2 ben oyle bakarim. Takmam kaliteyi 🙂 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

9 yasindaki 2.2 ben oyle bakarim. Takmam kaliteyi 🙂 

Şantiye şefim sen hiç yakından bir Model S gördün mü. Muscle car özünde Mercedes Cls 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Şantiye şefim sen hiç yakından bir Model S gördün mü. Muscle car özünde Mercedes Cls 

Olabilir belki daha da iyidir. Alan hayrini gorsun 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Yurdaer Elay yazdı:

Frontera ile ilgili bir zamanlar yine güç eksikliği konusu geçmişti ve merak edip biraz bakınmıştım. Yabancı bir kaynakta okuduğum bilgiyi Zonno Usta ile istişare etmişiz hatta :) 

Çok kafası karışıkmış, ben bir şey anlamadım açıkçası, yuvarlar konuşmuş :)

Ali Darbaz yazdı:

İlana girince birkaç tane olan araçtan arkama bakmadan kaçarım. Binlerce olan aracın bile bugün bir parçası kaç ayda geliyor. 

Hem model eski hem de çok az sayıda olan araçta başarılar dilemek lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...