Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Senin hiç bir şey demeye hakkın yok, kaç araba sattın bir düşünsene Bana bakma abi, A6 Quattrom oldu da ben mi sattım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Şu sıralar kia ev3 inceliyorum, renault e tech almaya kalkıp T10X alırsam profile kgm torres evx yazdığımda şaşırmayın 2 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Şu sıralar kia ev3 inceliyorum, renault e tech almaya kalkıp T10X alırsam profile kgm torres evx yazdığımda şaşırmayın 1.6 e tork? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.6 e tork? KGB torrex aracının tüm dünyadaki satış adedi ile Türkiye’deki satış adedini gördün mü. Türkiye’de 1500 adet tüm dünyada Türkiye hariç 90 adet 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: KGB torrex aracının tüm dünyadaki satış adedi ile Türkiye’deki satış adedini gördün mü. Türkiye’de 1500 adet tüm dünyada Türkiye hariç 90 adet Geçen bunların pikap servis ücreti haberi çıktı. 100 bindeki pikap motor şanzıman turbo tamir masrafı 700 bin küsür çıkmış birkaç senelik araç. Alenen olmayan ısı pompası için ısı pompası var deyip satan firma. Suç onlarda değilki. Alanda. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçen bunların pikap servis ücreti haberi çıktı. 100 bindeki pikap motor şanzıman turbo tamir masrafı 700 bin küsür çıkmış birkaç senelik araç. Alenen olmayan ısı pompası için ısı pompası var deyip satan firma. Suç onlarda değilki. Alanda. Ama babaşuvaroglu kgm tarafindan en guzel bayii ve ithalatçi neden acaba en cok satan ulkenin oldugu icin mi acaba 🙂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts