Tansu Kalafatoğlu Dün saat 22:01 Paylaş Dün saat 22:01 Ooo şimdi de kirazcılar ağaçları sökeriz haa diyor https://www.sozcu.com.tr/kiraz-ureticisi-isyanda-bu-fiyatlarla-devam-edersek-agaclari-sokecegiz-p331677 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo şimdi de kirazcılar ağaçları sökeriz haa diyor https://www.sozcu.com.tr/kiraz-ureticisi-isyanda-bu-fiyatlarla-devam-edersek-agaclari-sokecegiz-p331677 pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: normalde olması gereken yani Normalde tarım orman bakanlığı ve maliye bakanlığı bakar. adalet bakanlığı mahkemelerde adaletin düzgün çalışmasını sağlamakla görevli bence. Tavukla uğraşmaması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Başlik kuraklık diyorda bizim derenin sayısı artmiş kol çikarmış 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Cuma günü istsnbul da 100~150 civarındaydı 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Bugün aldım pazardan hocam kg 50 tl. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Cuma günü istsnbul da 100~150 civarındaydı sivasa giderken Ankara çıkışındaki avm den 90 tlye aldım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kiraz ortalamasi suan 75 100 arasi. Kayisi 50 papaz erik 50 istanbul Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Samsun mahalle pazarı kiraz 50 yeşil erik 100 Çilek 100- kasa işi alırsan 2 kg 150 kayısı 70 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Bugün aldım pazardan hocam kg 50 tl. Nere bu Samsun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Nere bu Samsun Ayvalıkta 100 tl Ali Darbaz yazdı: Başlik kuraklık diyorda bizim derenin sayısı artmiş kol çikarmış Kar yağmadan barajlar dolmaz diyordu herkes kar 0 barajlar gırtlak doldu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo şimdi de kirazcılar ağaçları sökeriz haa diyor https://www.sozcu.com.tr/kiraz-ureticisi-isyanda-bu-fiyatlarla-devam-edersek-agaclari-sokecegiz-p331677 Geçen sene 600 liraya satarken iyimiydi. Mehmet Göktürk yazdı: pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Ben dün kaynağına gittim. Özel seri Napolyon kilosu 60 lira idi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta 100 tl Kar yağmadan barajlar dolmaz diyordu herkes kar 0 barajlar gırtlak doldu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen sene 600 liraya satarken iyimiydi. Ben dün kaynağına gittim. Özel seri Napolyon kilosu 60 lira idi. bi yoklayayım. amerikada kilosu 250 lira felandı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts