Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Ooo şimdi de kirazcılar ağaçları sökeriz haa diyor https://www.sozcu.com.tr/kiraz-ureticisi-isyanda-bu-fiyatlarla-devam-edersek-agaclari-sokecegiz-p331677 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo şimdi de kirazcılar ağaçları sökeriz haa diyor https://www.sozcu.com.tr/kiraz-ureticisi-isyanda-bu-fiyatlarla-devam-edersek-agaclari-sokecegiz-p331677 pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: normalde olması gereken yani Normalde tarım orman bakanlığı ve maliye bakanlığı bakar. adalet bakanlığı mahkemelerde adaletin düzgün çalışmasını sağlamakla görevli bence. Tavukla uğraşmaması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Haziran Paylaş 28 Haziran (düzenlendi) Başlik kuraklık diyorda bizim derenin sayısı artmiş kol çikarmış 28 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Cuma günü istsnbul da 100~150 civarındaydı 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Bugün aldım pazardan hocam kg 50 tl. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Cuma günü istsnbul da 100~150 civarındaydı sivasa giderken Ankara çıkışındaki avm den 90 tlye aldım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Kiraz ortalamasi suan 75 100 arasi. Kayisi 50 papaz erik 50 istanbul Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Samsun mahalle pazarı kiraz 50 yeşil erik 100 Çilek 100- kasa işi alırsan 2 kg 150 kayısı 70 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Ebrar Tüfek yazdı: Bugün aldım pazardan hocam kg 50 tl. Nere bu Samsun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Nere bu Samsun Ayvalıkta 100 tl Ali Darbaz yazdı: Başlik kuraklık diyorda bizim derenin sayısı artmiş kol çikarmış Kar yağmadan barajlar dolmaz diyordu herkes kar 0 barajlar gırtlak doldu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo şimdi de kirazcılar ağaçları sökeriz haa diyor https://www.sozcu.com.tr/kiraz-ureticisi-isyanda-bu-fiyatlarla-devam-edersek-agaclari-sokecegiz-p331677 Geçen sene 600 liraya satarken iyimiydi. Mehmet Göktürk yazdı: pahalı olduğu için kiraz yiyemiyorum. Hiç almadım bu sene ağzıma koymadım. Ben dün kaynağına gittim. Özel seri Napolyon kilosu 60 lira idi. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Haziran Paylaş 28 Haziran İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta 100 tl Kar yağmadan barajlar dolmaz diyordu herkes kar 0 barajlar gırtlak doldu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen sene 600 liraya satarken iyimiydi. Ben dün kaynağına gittim. Özel seri Napolyon kilosu 60 lira idi. bi yoklayayım. amerikada kilosu 250 lira felandı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran Paylaş 29 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: bi yoklayayım. amerikada kilosu 250 lira felandı. Navigasyona "Safibey Pazar Yeri" yaz, Yolun düşerse uğra.. Her gün açık. Bir tarafta toptancılar, diğer tarafta köylüler var. Sezona göre hangi ürün varsa, o ürün pazarda. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Yağmur toplamaya devam. Bu variller 220 litre, pek bişey değil ama en azından yazın ağaçlarda işe yarıyo Çatının sadece bir oluğu ile yer altında 15 tondan fazla biriktirebiliyoruz. Geçen çok şiddetli yağdı malesef kaçırdık bi dahakine inşallah. Sonuçta yine bahçeye gidiyor. Dünkü yağışta iki fıçı da hızlıca doldu. Tahminimce diğer depoya da en az bir ton su birikmiştir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Dünya bankasının 2025 tarımsal hasıla raporunda 83,2 milyar dolarla Avrupa’da birinci, dünya’da 7.sıradayız. 1975- 11,5 milyar usd 1998- 37 milyar usd 2001- 17 milyar usd 2002- 25 milyar usd 2010- 69 milyar usd 2020- 48 milyar usd 2025- 83 milyar usd Yapay zeka 1975’ten bugüne abd’de %500 enflasyon olduğunu söylüyor. yani aslında 1975’te 55 milyar dolar, bugün 83 milyar dolar. iki katına bile çıkmamış denebilir gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts