İçeriğe Yönlendir

Akü Takviye Ürünleri

Gencay Bengli

Recommended Posts

Gencay Bengli

Merhabalar, Öncelikle konuyu dogru yere mi açtım emin değilim. Hatalı açtıysam yetkililer maazur görsün. Piyasadaki aku takviye cihazlarından öneri yapabilecek kullanıp da memnun olan varmı? Polosmart diye bir ürün gördüm. Bu tarz ürünler işimizi görür mü? 

https://www.polosmart.com/shop/genel/polosmart-psm50-jump-starter-aku-takviye-seti-7200-mah/

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İşe yarıyor gibi görünüyor ama neden gerek olsun ki böyle bir cihaz ?

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Aküm gerek voltaj değerlerim gerek kullanıldığı süreyi dikkate aldığımda olmadık bir yerde kalmak istemiyorum. Ayrıca sarj takviyesi için insanlardan destek de almak istemiyorum. Yok aracımın beyni bozulur yok benim akümde yaşlı . Mahalle kültüründen site kültürüne geçerek komşuluk ilişkilerinin iyice dip yaptıgı bir yerde kendi yağımdan kavrulmak icin bir ihtiyaç doğdu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

işe yarar bende var. Ve fakat arada doldurmanız lazım dolu durması lazım. Powerbank olarak da araçta durması iyi. 5V çıkışı da var hepsinin. 

10 binlik var bende. 

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Kapasitesi çok düşük değil mi? normal powerbanklar bile artık 20 Amperlik, bu 7.2 Amper. Mehmet beyin söylediği sürekli doldurmazsanız zaten zamanla boşalacaktır, cep telefonu bataryasına kadar düşer artık kapasitesi. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Gencay Bengli yazdı:

Aküm gerek voltaj değerlerim

Yeni akü almak bana daha mantıklı geliyor, bu aleti de şarjlı tutmsk lazım sürekli, birde  neredeyse akü parası :) 

Bu arada Bim 300 liraya vermiş hala varmıdır bakmak lazım.

Bu arada takılan aparat yeşil yanarken hemen basmak lazımmiş, bekleyip kırmızı olunca voltaj düşmüş oluyormuş. O takılan aparatın içinde ne var acaba merak ettim.

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Yeni akü almak bana daha mantıklı geliyor, bu aleti de şarjlı tutmsk lazım sürekli, birde  neredeyse akü parası :) 

Bu arada Bim 300 liraya vermiş hala varmıdır bakmak lazım.

Bu arada takılan aparat yeşil yanarken hemen basmak lazımmiş, bekleyip kırmızı olunca voltaj düşmüş oluyormuş. O takılan aparatın içinde ne var acaba merak ettim.

Yeni akü bende onun taraftarıyım da bizim araclarda start stop var aku de 1000 liranın üzerinde. Amacim akünün gittigi yere kadar zorlamak, akücüye götürdüm. Abi değişmesi lazım dedi. Başka bir yere gittim o da öyle. Böyle demelerine rağmen 3 aydır kullanıyorum. Dediğim gibi amacım nerde tırak orda bırak stratejisi, bunun içinde bıraktığı yerde bir dokunuş yapmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gencay Bengli yazdı:

Yeni akü bende onun taraftarıyım da bizim araclarda start stop var aku de 1000 liranın üzerinde. Amacim akünün gittigi yere kadar zorlamak, akücüye götürdüm. Abi değişmesi lazım dedi. Başka bir yere gittim o da öyle. Böyle demelerine rağmen 3 aydır kullanıyorum. Dediğim gibi amacım nerde tırak orda bırak stratejisi, bunun içinde bıraktığı yerde bir dokunuş yapmak istiyorum.

o tip aküye takviye ayrı dert açar, bence en tamizi değişin eğer ki zaten bitiyor sinayli vermişse

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet İhsan Akşen
Gencay Bengli yazdı:

Merhabalar, Öncelikle konuyu dogru yere mi açtım emin değilim. Hatalı açtıysam yetkililer maazur görsün. Piyasadaki aku takviye cihazlarından öneri yapabilecek kullanıp da memnun olan varmı? Polosmart diye bir ürün gördüm. Bu tarz ürünler işimizi görür mü? 

https://www.polosmart.com/shop/genel/polosmart-psm50-jump-starter-aku-takviye-seti-7200-mah/

Aradığınız ürün yarı fiyatına yanlış görmüyorsam

bb2a06cf300d7ae419726874847efa77.jpg

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Aradığınız ürün yarı fiyatına yanlış görmüyorsam

bb2a06cf300d7ae419726874847efa77.jpg

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bir yanlışlık olmuş sanırım ürün var ama fiyat farklı. Diğer fiyatlar aynı, yanlış fiyat yazılmış, kusura bakmayın heveslendirdim.

airk0f.jpg

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bir yanlışlık olmuş sanırım ürün var ama fiyat farklı. Diğer fiyatlar aynı, yanlış fiyat yazılmış, kusura bakmayın heveslendirdim.

airk0f.jpg

estağfurullah ...:)

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Diğer konuya da yazdım. Bu afiş dün mağaza camındaydı. Tüm afişleri değiştirecekler mi şimdi [emoji848]

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Malı satıştan çekip, kalmadı diye gelen müşteriye ayar verebilirler.. anlamadım nasıl iş

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Gencay Bengli yazdı:

Malı satıştan çekip, kalmadı diye gelen müşteriye ayar verebilirler.. anlamadım nasıl iş

en altlarda "limited to availability" cart curt yazar bu ilanlarda.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...