Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Lastik değişmeden önce bu sorun var mıydı? Markayı ilk kez duyuyorum. yoktu abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Winter-Tyre-Market-Overview---52-Tyre-Braking-Test.htm ıslak zeminde dikkatli olmalı, fren test değerleri oldukça kötü. vesile ile petleastan bir tık iyi o sonuncu olmuş. bence lastikler sorunlu.. gayet açık. 1 Yorum bağlantısı
Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Winter-Tyre-Market-Overview---52-Tyre-Braking-Test.htm ıslak zeminde dikkatli olmalı, fren test değerleri oldukça kötü. vesile ile petleastan bir tık iyi o sonuncu olmuş. bence lastikler sorunlu.. gayet açık. Abi gercekten mi ya o kadar para verdik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 test orada. maalesef böyle, ıslak zeminde frende, mesela aynı hızda yan yana giden ve lm005 bridgestone takmış araba frene basıyor ve duruyor, imperail takmış olan ondan sonra yaklaşık 3 araba boyu sonra druyor. Yorum bağlantısı
Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: test orada. maalesef böyle, ıslak zeminde frende, mesela aynı hızda yan yana giden ve lm005 bridgestone takmış araba frene basıyor ve duruyor, imperail takmış olan ondan sonra yaklaşık 3 araba boyu sonra druyor. Abi peki dingil ask vs gibi bir sey olamaz mi sence sorun , dogrusu ben su sorunun cevabini ariyorum, Simdi ben ne yapsam daha mantikli olur ? rot cuya mi gidiyim lastigimi degistiriyim yoksa ne yapsam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 sağa veya sola çekme sebep olasılıkları başka konu, sizdeki vaka, zaten lastik değişince başlamış. lastiğin değiştiği gün arka tekeri yandan vurmuşsanız bilemem, ayrıca arka dingilde sroun olsa, rot ayarında görülürdü. Yorum bağlantısı
Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: sağa veya sola çekme sebep olasılıkları başka konu, sizdeki vaka, zaten lastik değişince başlamış. lastiğin değiştiği gün arka tekeri yandan vurmuşsanız bilemem, ayrıca arka dingilde sroun olsa, rot ayarında görülürdü. o zaman rot ayarina tekrardan gitmeye hic gerek yok abi heralde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 çekme varsa araba bir yöne kendisi yönleniyor ise lastik tabanı bozuk demektir rotçu birşey yapamaz. rot a girer, ön arka suspanyion vs geometrisi bozuktur o ayrı Yorum bağlantısı
Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: çekme varsa araba bir yöne kendisi yönleniyor ise lastik tabanı bozuk demektir rotçu birşey yapamaz. rot a girer, ön arka suspanyion vs geometrisi bozuktur o ayrı peki abi sag on ve sol onu degistiriyim nediyim bakiyim fark var mi ? Tulak Akan yazdı: peki abi sag on ve sol onu degistiriyim nediyim bakiyim fark var mi ? yada nasil anlasilir lastik de sorun olup olmadigi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 Tulak Akan yazdı: yada nasil anlasilir lastik de sorun olup olmadigi yukarıda yazıldığı gibi çapraz değişip denenir Yorum bağlantısı
Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: yukarıda yazıldığı gibi çapraz değişip denenir tamamdir abi cok sagolun 1 Yorum bağlantısı
Tulak Akan 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: yukarıda yazıldığı gibi çapraz değişip denenir caglar abi boyle sursem sorunu bulana kadar dusuk hizlarda abi cunku ise gidip gelmem lazim bir problem olur ekstra bi sikinti yapar mi ? bu titreme ve sola cekmeden dolayi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 sorun olmaz işe gidilecek tabii, olan olmuş ta, km yaptıkça o lastikleri değişmezler. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Winter-Tyre-Market-Overview---52-Tyre-Braking-Test.htm ıslak zeminde dikkatli olmalı, fren test değerleri oldukça kötü. vesile ile petleastan bir tık iyi o sonuncu olmuş. bence lastikler sorunlu.. gayet açık. Görmemişim bunu, eyvahlar olsun petlas, starmaxx çok fena. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 Evren Erakçora yazdı: Görmemişim bunu, eyvahlar olsun petlas, starmaxx çok fena. 2 ton jeep le fırın duvarına dalmaktan son anda kurtulmuştum petlas kışlık ile 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 Önceden bu kadar gerilerde kalmıyordu, diğerleri gelişmiş, petlas geride kalmış. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 Jantı söküp lastiği jantın üzerinde çeyrek yada yarım tur attırıp balans yaptırın. Tabanda ki eğrilik düzelir. Bir kez başıma gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Aralık 2020 Paylaş 22 Aralık 2020 (düzenlendi) Bence sorun salıncaklarda. Siz lastikleri değiştirince farkettiniz sorunu veya daha çok göze batar oldu. Salıncakların burçları ömrünütamamlamış olsa gerek. Gaza basınca bir tarafa bırakınca diğer tarafa yönelme durumu oluyor mu? @Çağlar Bayurabi yanlış mı düşünüyorum sence? Pejoda bu problemi yaşamıştım sorun salıncak burçlarında çıkmıştı. Yüksek hızda daha çok hissettirir. 22 Aralık 2020 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Siz bence araştırıp bu işi bilen bir öndüzenciye gidin. Sorun soruşturun. Sen bilmiyorsan bir tanıdığın biliyordur. Oda bilmesse onun tanıdığı bilir. Bir bilen mutlaka vardır. O şekilde araç sürmek tehlikelide başka yerlerdende sorun çıkmasa bari. Parasızlığın gözü kör olsun. Bu memlekette paran yoksa selam bile vermezler. Benim görüşüm; eğer siz jantları biryere vurmadıysanız sorun lastiklerden olması lazım. Yazıp anlatmak istediklerinizden bunu anladım. Rotlarınızda ve salıncaklarınızda sorun olsa, dönüşde, firenlemede, parke yolda ve driksiyon hissiyatından mutlaka anlaşılırdı. En azından bir sorun varmış gibi gelirdi size. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Salıncakların burçları ömrünütamamlamış olsa gerek. Gaza basınca bir tarafa bırakınca diğer tarafa yönelme durumu oluyor mu? o hareketi oynak burç varsa yapar 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Mert Gulkokan yazdı: starmaxx ile petlas aynı lastik starmaxx alt marka ama yurtdışı pazarı için yapılmış aynı banttan çıkıyor aynı desene sahip starmaxx daha iyi yağmurda ilginç vallahi ilginç Aynı sayılır, Küçük bir ölçüm hatası Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: o hareketi oynak burç varsa yapar Tofaşlarda çok olan hadise mi o? 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 23 Aralık 2020 Paylaş 23 Aralık 2020 Lastikciden emaneten lastik alıp taktirsaniz sorun varsa başka şekilde arayıp yoksa lastik üzerine yoğunlaşmak mantıklı değil mi tabi tanıdık bir yer olması lazım bunun icin Yorum bağlantısı
Tulak Akan 24 Aralık 2020 Yazar Paylaş 24 Aralık 2020 Abi gittim mekanige sagdakini sola soldakinide saga taktik bu sefere arac saga cekiyor. Demekki bu lastik gelirken ya ezildi yada bi sey oldu kesin , tek lastik alicaz demekki simdi bi de ona bi para vericez.... Ama lastiklerden yagmurda gercekten memnunum karda hic denemedim abi simdilik ama bakalim Allah utandirmasin ne diyim Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Aralık 2020 Paylaş 24 Aralık 2020 Tulak Akan yazdı: Abi gittim mekanige sagdakini sola soldakinide saga taktik bu sefere arac saga cekiyor. Demekki bu lastik gelirken ya ezildi yada bi sey oldu kesin , tek lastik alicaz demekki simdi bi de ona bi para vericez.... Ama lastiklerden yagmurda gercekten memnunum karda hic denemedim abi simdilik ama bakalim Allah utandirmasin ne diyim lastiğin üretiminde hata olabilir. değiştirsinler. senin hatan değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts