Çağlar Bayur 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 çizik /söktak parçalı cipleriniz öldüm parasınaaaa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Doğan Arşiray yazdı: jant takildi. iki hafta sonra janti kaldirima surttuk ? Dosya açmayalım bu sefer. Gerekirse gelir boyarım. Bir jant 10 bin olur mu ya ? 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 3 bin felan marka özel jantlar için tamam da. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Ekim 2021 Yazar Paylaş 26 Ekim 2021 19" ama ölçüsü. ama demekki ithalat için zorluklar oluyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce bu araç başarı ile pert oldu maalesef. salağın teki tali yoldan gelip önden annemin arabasına çarptı. annemde gidip sokak isimlerinin yazdığı direğe patlatmış. hız düşük olunca görünen hasar azdı. ailemizin sigortacısının destekleri ile işlemler tamamlandı. @Mehmet Ozyurek servis 1 milyon 3 yüzbin tl masraf çıkartmış. oysaki arabanın toplanması için gerçekten bunun 3 te biri kadarı yeterli olurdu bana göre. araba sadece 42 bin km deydi. soldaki ve öndeki bütün yastıklar açılmış. tampon kırık, sol dar kırık, kaput yamuk ,sol çamurluk ezik. iç tampon da ezik tabi. başka bir şey de yoktu aslında. konu kilit. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gecmis olsun onemli nokta anneye birsey olmamis. Hayirlisi olsun baskasi gelir elbet. Beterinden saklasin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bu araç başarı ile pert oldu maalesef. salağın teki tali yoldan gelip önden annemin arabasına çarptı. annemde gidip sokak isimlerinin yazdığı direğe patlatmış. hız düşük olunca görünen hasar azdı. ailemizin sigortacısının destekleri ile işlemler tamamlandı. @Mehmet Ozyurek Gerçekten abartıyor servisler. Bununla geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok geçmiş olsun. Can sağlığına bir şey olmaması sevindirici yanı. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Anneye bişey olmamış ya gerisi hallolur. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici. 1.3m onarım bedeli çıkması aracın bedelini düşününce ciddi yüksek. Ancak artık pert kararı vermekte kolay değil çünkü tekrar trafiğe çıkamayacak, yedek parça olacak. Yapılsa satmak zor, değer kayıbı vs alsanız bile reel tarafta karşılamıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce annem ve teyzem vardı arabada. ikisine de bir şey olmadı. kemer geri çekince incitmiş göğüs bölgelerini. zaten yüksek hızlı değil kazanın yönüne göre. ama düşük hızlı kazaların bile ne kadar tehlikeli olduğunu bir kere daha gördüm. kemer olmasa cama kafa atarsın o derece. arabanın kabin bölümü sağlam ama. iyi mühendislik örneğiymiş. Ü.Emre Kartal yazdı: Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici. 1.3m onarım bedeli çıkması aracın bedelini düşününce ciddi yüksek. Ancak artık pert kararı vermekte kolay değil çünkü tekrar trafiğe çıkamayacak, yedek parça olacak. Yapılsa satmak zor, değer kayıbı vs alsanız bile reel tarafta karşılamıyor. sevdiğim bir araba olsa kesinliklie bırakmazdım. tamiri zor değildi. kabin önce cam vs hep sağlamdı. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: sevdiğim bir araba olsa kesinliklie bırakmazdım. tamiri zor değildi. kabin önce cam vs hep sağlamdı. Incık cıncık şeyleri çok paradır, çıkma vs kovalamak lazım. Hava yastıklarını tamir ettirmek seçenek olsa da değişmek falan gerekirdi. En basiti ön tampon bile sağlam ama bir park sensörü takımı, varsa kör nokta sensörleri vs derken 100k çıkıyor. Esniyor tampon arkadakileri kırıp eziyor. En temizi olmuş, rakam olarakta üzmeyecek bir para ise hiç girmeye gerek yok işe. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Çok geçmiş olsun, anneye, teyzeye bişey olmaması sevindirici. Yorum bağlantısı
Recommended Posts