Çözüm Fatih Keskin Salı 12:42 Çözüm Paylaş Salı 12:42 Doğan Arşiray yazdı: herkes iyi. araç piyasa değerinden biraz daha aşağı satıldı diyelim. ama külli zarar tabi yeni bir araç alındığı için. herkes iyi olduğuna göre bi yıldız alınmıştır 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 13:07 Paylaş Salı 13:07 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 14:25 Yazar Paylaş Salı 14:25 çok sağolun. araba değişikliği yapılmış oldu elektrikli araç geldi yerine. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 geçmiş olsun , direğe çarpmak çok risklidir 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu Dün saat 09:21 Paylaş Dün saat 09:21 abi geçmiş olsun, cana gelmemesi teselli. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 14:38 Paylaş Dün saat 14:38 Çok büyük geçmiş olsun. Annede ve teyzede bir şey olmaması sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 16:55 Paylaş Dün saat 16:55 Geçmiş olsun. Elektikli ne alındı merak ettim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan geçmiş olsun Doğan Arşiray yazdı: çok sağolun. araba değişikliği yapılmış oldu elektrikli araç geldi yerine. EQS? Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun. Bu araçları hep merak ederdim. alınır mı kullanılır mı? neyse yeni gelen aracı merak ediyorz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: Geçmiş olsun. Bu araçları hep merak ederdim. alınır mı kullanılır mı? neyse yeni gelen aracı merak ediyorz yenisini soruyorsan dm den yazarım, kısaca, merak et öyle de kalsın derim Yorum bağlantısı
Recommended Posts