Çözüm Fatih Keskin Salı 12:42 Çözüm Paylaş Salı 12:42 Doğan Arşiray yazdı: herkes iyi. araç piyasa değerinden biraz daha aşağı satıldı diyelim. ama külli zarar tabi yeni bir araç alındığı için. herkes iyi olduğuna göre bi yıldız alınmıştır 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 13:07 Paylaş Salı 13:07 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 14:25 Yazar Paylaş Salı 14:25 çok sağolun. araba değişikliği yapılmış oldu elektrikli araç geldi yerine. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 08:51 Paylaş Çarşamba 08:51 geçmiş olsun , direğe çarpmak çok risklidir 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu Çarşamba 09:21 Paylaş Çarşamba 09:21 abi geçmiş olsun, cana gelmemesi teselli. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Çarşamba 14:38 Paylaş Çarşamba 14:38 Çok büyük geçmiş olsun. Annede ve teyzede bir şey olmaması sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 16:55 Paylaş Çarşamba 16:55 Geçmiş olsun. Elektikli ne alındı merak ettim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:04 Paylaş Dün saat 11:04 Doğan geçmiş olsun Doğan Arşiray yazdı: çok sağolun. araba değişikliği yapılmış oldu elektrikli araç geldi yerine. EQS? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Geçmiş olsun. Bu araçları hep merak ederdim. alınır mı kullanılır mı? neyse yeni gelen aracı merak ediyorz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Onur Demir yazdı: Geçmiş olsun. Bu araçları hep merak ederdim. alınır mı kullanılır mı? neyse yeni gelen aracı merak ediyorz yenisini soruyorsan dm den yazarım, kısaca, merak et öyle de kalsın derim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Onur Demir yazdı: Geçmiş olsun. Bu araçları hep merak ederdim. alınır mı kullanılır mı? neyse yeni gelen aracı merak ediyorz Araba saglam Belli oldu zaten bu olayda. 5 senede 42 bin km yapti ama bir problem yasanmamisti. Kotu araba degil, kabin kalitesi ortalama. Tipik jeep ayarindaydi ama stellanis etkisi yok degil. Deri koltuklari rahatsizdi bence. Bu arac 4 cekerdi ve iyi yol tutuyordu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce çok sağolun. neyseki herkes iyi. çarpan gerizkekalı dahil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts