Muhammed Orak 75 7 Ocak Paylaş 7 Ocak iyi geceler, gece gece kafama takıldı akşam bagajdan birsey alırken fark ettim, ortadaki fren lambası frene basmasam da yanıyor yanlarda sorun yok sadece ortadaki, daha önce hiç kurcalamadim, eski sahibi ne yaptı bilemem ama dokunulmus gibi de durmuyor, farlar açık kapalı fark etmiyor sadece kontak tam kapalıyken sönüyor ışığın şiddetine aldanmayın bayağı loş yanıyor. Mesajın linki
Ümit Türk 386 7 Ocak Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Muhammed Orak yazdı: iyi geceler, gece gece kafama takıldı akşam bagajdan birsey alırken fark ettim, ortadaki fren lambası frene basmasam da yanıyor yanlarda sorun yok sadece ortadaki, daha önce hiç kurcalamadim, eski sahibi ne yaptı bilemem ama dokunulmus gibi de durmuyor, farlar açık kapalı fark etmiyor sadece kontak tam kapalıyken sönüyor https://hizliresim.com/WdvpcV ışığın şiddetine aldanmayın bayağı loş yanıyor. fiat gurubu araçlara çok görülür hatta dün sabah birine denk geldim frene basmasada sürekli yanıyordu. söyledim arkadaşa hiç farkında değilim bende diyorum bana neden sellektör yapıyorlar diyordum dedi. fren müşürü arızası olarak düşünüyorum. 7 Ocak tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Mesajın linki
Muhammed Orak 75 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Ersen Tapan yazdı: Sonradan led ampul takılmış olabilirmi ? hiç bilmiyorum bakalım sokunce göreceğiz Mesajın linki
Mehmet Ozyurek 46.624 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Bence dokunulmuş.. Çünkü diğerleri ile paralel yanar.. Tesisatını kontrol edin.. Çakar falan yapmışlardır o da bozulmuştur. Mesajın linki
Ahmet İhsan Akşen 2.983 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Kısık olarak sürekli yanıyor frene basınca parlak yanıyorsa direnç atılıp söndürülür, bazen tavan lambası da yapar LED takılınca. Sürekli parlak işe sıkıntı başka. Mesajın linki
Sani Gerşon 23.119 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Kısa devre yapmış da olabilir. Soketine bi bakmalı. Mesajın linki
Murat Karahan 45 Cuma 10:14 Paylaş Cuma 10:14 Fren müşürü arızalıdır bence takılı kalıyordur. Mesajın linki
Ahmet İhsan Akşen 2.983 Cuma 10:30 Paylaş Cuma 10:30 Murat Karahan yazdı: Fren müşürü arızalıdır bence takılı kalıyordur. Öyle olsa üçüde yanar, sadece ortadaki yanıyor demiş konu sahibi. 1 Mesajın linki
Murat Karahan 45 Cuma 10:34 Paylaş Cuma 10:34 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Öyle olsa üçüde yanar, sadece ortadaki yanıyor demiş konu sahibi. Haklısınız dikkatli okumadım. Mesajın linki
Recommended Posts