Tansu Kalafatoğlu 2.790 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Skyactiv-x motoru konuşulmuş ama tasarım için hiç konu açılmamış. ne olurdu şu araba bu topraklara da gelseydi. dışı ayrı güzel içi tam bir aşk. direksiyon, gösterge, ekran, konsol. kaç tane kompakt c sınıfı araçta bu tasarım var ki? Video yüksek çözünürlükte çok daha güzel 8 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 7 Mesajın linki
Alpay Sumer 5.124 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Görüntü guzel.. Agresiflik yakısıyor bu markaya.. 1 Mesajın linki
Tansu Kalafatoğlu 2.790 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak yazın 1.5 motor ile gelecekmiş diyorlar. çok şekil duruyor. gittiği yerde fark yaratır 1 Mesajın linki
Ercüment Yıldırım 183 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Tam samuray yapmışlar arabayı. Rengi acayip yakışmış. Oldum olası severim Mazda namazda 1 Mesajın linki
Metin Mankal 2.805 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Videoyu izledim.Hani bazan göğsüne bir öküz oturmuş gibi hissedersin ya..İşte öyle bir şey.. 1 Mesajın linki
Emrah Altun 1.358 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Kameranın lensinden midir nedir pek anlayamadım ama C sütunu sanırım CHR ile yarışır. Ne kadar kalın olmuş. Mesajın linki
Tansu Kalafatoğlu 2.790 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Emrah Altun yazdı: Kameranın lensinden midir nedir pek anlayamadım ama C sütunu sanırım CHR ile yarışır. Ne kadar kalın olmuş. Lensten değil epey eleştirildi c sütunu ama aile arabası isteyen sedan alsın dediler. Böyle daha sportifmiş diyorlar. Zaten cam da küçük chr gibi. Ozkan çoban yazdı: Ön volvo arka alfa giulietta gibi gelmiyor mu Arka bi nebze de ön tamamen başka bence. Hatta çok marka mazda’nın bu tasarımını kopyaladı 2018’de 1 Mesajın linki
Recommended Posts