ALİ SEYKAN 28 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Merhaba, Aracı 1 haftadır sürmüyordum. Bugün 15 dk kullanım sonrası gelen sesi içerden farkedip kaputa baktım. Videodaki gibi kayış-kasnak olan kısımdan geliyor. Ses nereden geliyor olabilir. Bu şekilde tamirciye gider mi yoksa çekici mi çağırmam lazım? Mesajın linki
Ahmet İhsan Akşen 2.983 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Bilya sesi, triger yada V kayısının bağlı olduğu herhangi bir bilya olabilir. Ertelemeyin kitler kayış kopartirsa sıkıntı büyür. 2 Mesajın linki
Murat Sahın 202 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Bilya sesi gibi geliyor Ahmet bey'in de dediği gibi. Ertelemek riskli olacaktır. Mesajın linki
Ozkan çoban 29 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Murat Sahın yazdı: Bilya sesi gibi geliyor Ahmet bey'in de dediği gibi. Ertelemek riskli olacaktır. Hocam bugün bilya diye gittim V kayışı çıktı Mesajın linki
ALİ SEYKAN 28 11 Ocak Yazar Paylaş 11 Ocak Ozkan çoban yazdı: Hocam bugün bilya diye gittim V kayışı çıktı Aynı ses miydi ? Mesajın linki
Ozkan çoban 29 11 Ocak Paylaş 11 Ocak ALİ SEYKAN yazdı: Aynı ses miydi ? Hayır araç soğukken yapıyordu ağustos böceği gibi cırcır ısınınca kesiliyordu biraz. Mesajın linki
Behlül Baş 50 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Kayış sabahları cik cik diye ses çıkarır bu kayış değil gibi. Bilyalardan birinden geliyor gibi acele etmekte fayda var 1 Mesajın linki
ALİ SEYKAN 28 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Tamirciye kadar idare eder mi? Triger markası Bilya markası Yani konuyla ilgili parçalar için marka önerileriniz var mıdır? Teşekkürler bilgiler için. Mesajın linki
Mustafa Yanar 1.050 12 Ocak Paylaş 12 Ocak ALİ SEYKAN yazdı: Tamirciye kadar idare eder mi? Triger markası Bilya markası Yani konuyla ilgili parçalar için marka önerileriniz var mıdır? Teşekkürler bilgiler için. Bence canlı canlı bir ustaya gösterin internetten arıza teşhisi çok sağlıklı olmaz Mesajın linki
ALİ SEYKAN 28 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Ustaya gideceğim zaten. Marka ne önerirsiniz? Triger setini her türlü değiştireceğim. Mesajın linki
Metin Taşcı 271 12 Ocak Paylaş 12 Ocak ALİ SEYKAN yazdı: Ustaya gideceğim zaten. Marka ne önerirsiniz? Triger setini her türlü değiştireceğim. Üretim tarihi yeni ise ina Sonra gates sonra dayco 1 Mesajın linki
Recommended Posts