Emre Demir 946 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Sevgili arkadaşlarım , aracımın anahtarı zor dönüyor , kontak termiği arızası mı acaba , alsam kendim değiştirebilir miyim , yeni gelen terminal , benim anahtara uyacak mı nasıl bir yol izlemeliyim . Mesajın linki
Murat Öngür 576 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Merhaba önce silikon sprey sıkın öyle deneyin olmadı son wd 40 ile deneyin ondan sonra yenileme yoluna gidersiniz 1 Mesajın linki
Ozan Cengiz 50 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Murat Öngür yazdı: Merhaba önce silikon sprey sıkın öyle deneyin olmadı son wd 40 ile deneyin ondan sonra yenileme yoluna gidersiniz Slikon sprey olmaz wd40 olur. Mesajın linki
Emre Demir 946 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Balata spreyi sıktım , ardından wd 40 sıktım , eskisine nazaran iyi oldu . Her ihtimale karşı termiği de aldım 70 tlye elimde dursun yine , sıkışma yapar ise değiştireceğim . Mesajın linki
Emre Demir 946 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat https://www.youtube.com/watch?v=ZmkjNhiJJHU Mesajın linki
Haluk Şentürk 1.336 10 Mart Paylaş 10 Mart konuyu hortlatayım.(yeni konu açmamak için) Kontağa würth hss 2000 yağ sıkılır mı. Kontağın rahat çalışması için. Mesajın linki
Haluk Şentürk 1.336 10 Mart Paylaş 10 Mart Çağlar Bayur yazdı: sıkılır birşey olmaz metal kısma eyvah abi ,hızır acil servis gibisin 🧿 1 Mesajın linki
Ersin Gökdemir 424 10 Mart Paylaş 10 Mart Haluk Şentürk yazdı: konuyu hortlatayım.(yeni konu açmamak için) Kontağa würth hss 2000 yağ sıkılır mı. Kontağın rahat çalışması için. Önceki senelerde Ankara Yücel anahtara yedek anahtar yaptırmıştım. Bagaj kapağı da anahtarla açılmıyordu. Tavsiye olarak ara ara wd 40 sıkıp beklememi ve düzeleceğini söyledi. Dediği gibide düzeldi. Aynı işlemi tüm kilitlere yapmamı fakat kesinlikle kontağa sıkmamam gerektiğini söylemişti. Mesajın linki
Recommended Posts