İçeriğe Yönlendir

Apple Hediye Kartı Bedelim Kayıp.


Doğan Arşiray

Recommended Posts

Doğan Arşiray

Banka puanı ile dijital kod aldım. 80 tl. Bunu ipad üzerinden ilgili kodu telefondaki SMS den alıp kutuya yazdım. Tamam 80 TL yüklendi dedi.  gittim bir program satın aldım. aa kredi kartımdan çekmiş.! Şimdi ortada 80 TL para yok. Kredi kartı ile PC deki itunes dan deneme amaçlı 10 TL yükledim balans 10 TL olarak görünüyor. Nerede benim 80 TL şimdi? toplam 90 tl para olması lazımdı. apple üzerine yattı herhalde.

 

Edit:

bir sn... kredi kartımdan 9.99 çekmiş. 80 tl yi kart bedelinden düşmüş. insan bir makbuz gösterir yahu. dağılabilirsiniz. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ödeme ekranında ayrı bir yerde kupon gibi duruyor olabilir mi? dürtmedikçe satın almalarda otomatik olarak kullanmıyordur?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ödemeyi onu ekleyerek almış. ama bunu göstermiyor yaparken. kredi kartında gördüm. 6 saat sonra gece yarısı fatura gelince orada da yazıyor.  iğrenç bir arabirimi var apple vs nin. sürekli şifre sormalar hata vermeler. vs.. bir tane ipad air 2 var, sırf müzik programları var diye almıştım. ses programları gecikmesiz şekilde çok iyi çalışmasa, android candır o kadar net yani.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Göstermez apple bu.. her şey öyle ulu orta olmaz :)

 

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...