İçeriğe Yönlendir

Turknet Üyeliği

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Emin Onuk

bende türknet kullanıyorum. 10 tl fark ile 75mpbs kullanıyorum. fiber altyapısı yok. 75 mpbs de bana yetiyor. şimdiye kadar memnunum.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Bugün başvuru yaptım Evrak imzası vereceğim tek o kaldı bakalım durum ne olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Köksal Yılmaz

Selam abiler dostlar,

Eylül ayında tt sözleşmem bitiyor, şu anda 24 mb fibere 112 tl veriyorum, 126 tl den aynı hızda devam edebiliyorum(işimi görüyor), 35 mb için 140 tl diyorlar 2 yıllık taahhüt için, 2 gün sonra arayın dedim. Türknet sitesine baktım 100 mb 100 tl diyor taahhütsüz şekilde. Kullananlar memnunlar mı? Neler düşünüyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Köksal Yılmaz yazdı:

Selam abiler dostlar,

Eylül ayında tt sözleşmem bitiyor, şu anda 24 mb fibere 112 tl veriyorum, 126 tl den aynı hızda devam edebiliyorum(işimi görüyor), 35 mb için 140 tl diyorlar 2 yıllık taahhüt için, 2 gün sonra arayın dedim. Türknet sitesine baktım 100 mb 100 tl diyor taahhütsüz şekilde. Kullananlar memnunlar mı? Neler düşünüyorsunuz?

Ben türknete geçiş yapacaktım ama fiyatı bana yüksek geldi. O kadar mb ihtiyacım olmadığından süperonline a geçtim 20 mb ilk yıl 89 sonraki yıl 99 lira 2 yıl taahhütlü. Belki fikir olur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ben türknete geçiş yapacaktım ama fiyatı bana yüksek geldi. O kadar mb ihtiyacım olmadığından süperonline a geçtim 20 mb ilk yıl 89 sonraki yıl 99 lira 2 yıl taahhütlü. Belki fikir olur :)
Alternatiflere de açığım tabi, superonline dan memnun musun ne kadar oldu kullanalı?
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:
Oğuzkan Erışık yazdı:

Alternatiflere de açığım tabi, superonline dan memnun musun ne kadar oldu kullanalı?

Köksal abi 2011den beridir baba evinde kullanılıyor. Büyüğümle beni emekli etti evden, babam hala kullanıyor bir şikayetimiz yok. 10 yıl aynı modemden alt komşumuzla beraber kullandık. Sorun yaşamadık.

Kendi evimde 1 ay dolmadı daha. Oturduğumuz sitenin %55 60 ı kullanıyor. Bağlantı ile alakalı bir şikayetimiz yok. Netflix yoğun kullanılıyor bizim evde. Kopma donma kalite düşmesi yaşamıyorum. Sadece wifi sinyalinden şikayetimiz oluyor dip odada. Evin bir ucunda modem  diğer ucunda ben olunca duvar ve mesafe de uzak olunca haliyle sinyal azalıyor. 

Ben öneriyorum.

Buraya taşınmadan önce kiraya çıkmıştım. Orada sadece TT vardı o yüzden onu kullanmak zorunda kalmıştım. 

tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Aydın Sert

Bu tür davranışlar karşısında ben sessiz kalamazdım. Peygamber sabrı varmış sizde.

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Bunu bilerek yapıyorlar. Ama ülkede adelet olmadığı için hak idaae edemez haldeyiz. Tabi kendisi 100 MB interneti 200 300 TL den yapıştırarak ya. Umrunda olmaz. Ha diğer firmaya gelince onlarında çok umrunda değil. Çalışırsa çalışır. Calismazsa en fazla iptal ederiz orada da 100 200 TL işlem ücreti yapıştırarak sıyrılıp çıkar. Mesela TT net bana cayarsan 3000 TL indirim yaptık. Onu alırız diyorlar. mahkeme kararı var. İlk sonundaki sonraki yılların indirimini alamazsınız diyorum alırız diyorlar pişkin pişkin. Valla ülkede kalacak olursam emekliliğe yakın avutkatlik okuyup hep bu şekil davalar açmak için can atıyorum.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Basitten başlayalım , Modemin ayarlarını yaptınız mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vakayı okudum , b,r dah aokudum, karakolluk vaka bu, art niyet ile mala zarar vermiş

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

BTK ya bunu şikayet edebilirsiniz. Turktelekom malesef turknet i duyunca hiç yardımcı olmuyor.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Eskiden uzunca süre ttnet kullandım.Sonrasında 2 yıl süperbox kullandım. parası yazın tuzlu gelince Türknete geçtim. 2 gün içinde bağlantım sağlandı. Hız da neredeyse söyledikleri kadar vardı. 2 kez kopmalar yüzünden müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum. gayet güzel bir şekilde ilgilendiler. Şaşırdım gerçekten.

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

O kabloyu kesen arkadaşı ensesinden tutup tekrar tekrar bağlatmak lazımdı. Kapıyı kilitler rehin alırdım onu.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

sanırım 5-6 yıldır Türknet kullanıyorum.

Geçenlerde arıza oldu, arıza kaydı açtım, Türk Telekom çalışma yapıyormuş, dedikleri tarihte düzeldi.

Sonra hız yavaş diye kayıt oluşturdum, ertesi gün Türk Telekomdan arkadaş geldi, normalde bina girişine kadar kontrol ederler, evin içinde modeme giren kabloya kadar kontrol etmiş, bina girişi 88, evde modem girişi 49 imiş, Buraya dikkat, sağolsun modeme giren jakın ucunu kesmiş, biraz sağlam görmedim demiş, kendi yeniden basmış jakı ve fırsat bulursanız bina girişinden eve olan hattı yenilemeniz de fayda var demiş gitmiş.

Yani anlayacağınız bölgeden bölgeye , ekipten ekibe değişiyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli

TTNet ten sonra türknetle çalıştığım oldu böyle bi sorun da yaşamamıştım. Şu an İstanbul'da fiber TTNet kullanıyorum lakin sözleşme olduğu müddetçe kimse art niyetli davranmaz bu tarz şeylerde. Ya modemde basit bir arıza var ya da türknetin o bölgeye bakan ekibinde bir aymazlık var. 

TTNet neden uğraşsın ki böyle bir şeyle? Hiç mantıklı gelmiyor. Siz türknete çökün. Sorun %99 onlarda. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Tam Türknete geçme arefesindeydim, okuyunca vazgeçtim. O kabloyu kesen adamı kabloyla boğarım ben, bide boşa suçlu oluruz...

Yorum bağlantısı
Ali Gök

turknet abonesiyim 3 4 aydır.  turknetten arıyoruz diye digitürk pazarlayan arıyor  bedavaya digiturk kuracaz diyorlar. dikkat edin ardından fatura kesiyorlar

dayıma yaptılar iptalde etmiyorlar  cimere şikayet etti henüz çözüm yok

arayan kişi ciddi ciddi türknetten arıyorum diyor öyle pazarlıyor turknet diyorki aman ha biz aramadık . turknete bir arkadaş grubu olarak girdik herbirimizi 3 4 defa aradılar  tek diceğim o

arıza 1 defa yaşandı ondada gelip çözdüler sorun yaşamadım lakin aradığınızda çağrı merkezi yok sadece internetten şikayet kaydı oluşturabiliyorsunuz.  

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Selçuk Keleş yazdı:

Coğrafya kaderdir

Şırnak da olup da, bu fikre katılmamak mümkün mü. 

Yorum bağlantısı
Burak Tokcan

Türk Telekom ekiplerinde gereksiz bir hassasiyet var. İç yüzü nedir bilmiyorum ama başka bir firmadan internet bağlattığınızda sanki size kızıyorlarmış gibi hissediyorsunuz. Yapacakları işi de yapmıyorlar.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

valla ttnet den memnundum yerine turknet aldım daha ucuz diye ondan da memnunum :)

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Ben 4 yıldır Ttnet Fiber kullanıyorum.
İlk iki yıl 54₺’ye 24 Mbps
Son 1 yıl 118₺’ye 35 Mbps
Son iki aydır 138₺’ye 50 Mbps (En düşük) kullanıyorum.

Fiyat biraz pahalı görünüyor fakat yıllardır bir kez olsun hiçbir sorun yaşamadım.
Ben de düşündüm Turknet’i, bu tür sorunlardan korktum, fazla fatura ödemeyi göze aldım.
Altyapının Ttnet olduğu yerde farklı bir firmaya geçiş yapmamalı.

Seneye taahhüt bitiyor, 100 Mpbs’e sabitleyip öyle kullanacağım. Ne gelirse gelsin fatura.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Denetim kurumlarının çalışmadığı ülkede tüketici kendini belli bir yere kadar savunabiliyor. Turknet çok da küçük bir firma olmamasına rağmen genel arıza var bahanesine itiraz edemiyor. Bu şartlarda sayet taahhüt bir sorun değilse (benim için şu aşamada öyle) direk TTNet den almak mecburen en mantıklısı. Şimdi millenicom da cozemezse taahhüte tamam deyip ttneti arayacağım mecbur. 

Esas sorun da o, ülkemizdeki bürokrasi.
Firmaları haşlayacak, öttürecek bir kurum yok, tüketici odaklı.
Ttnet de dahil hepsi birbirinden beter, al birini vur ötekini.
Sabırlar diliyorum.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

3 gün önce Türknete geçiş yaptım. Geçiş ve bağlantı süreci kaymak gibi sorunsuz oldu. Hatta bir önceki firma Süperonline duvar içindeki CAT-6 kabloyu söküp aynı hat üzerinden fiber kablo geçirdiği için başka boatlar üzerinden kablo çekti gelen arkadaşlar biraz uğraştılar hatta. Bu esnada da müşteri iletişimi ve online işlemler üzerinden işlem kolaylığı da baya hoşuma gitti. Şimdilik memnunum. Hız da en fazla 93Mbit gördüm.

TTNET, Süperonline, Netspeed ve Türkner kullanmış birisi olarak Türknet tavsiye edebilirim.

Sizin bahtsızlığınız cins bir ekibe denk gelmeniz. Kablonuzu kesmesi mala zarar vermeye bile girebilir. Başka bir modem deneme imkanınız var ise bir deneme yapın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...