İçeriğe Yönlendir

Turknet Üyeliği

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

günde 3-4 sefer beni internet kapmanyanız sona ermiştir bire basın diye 850 li bir numaradan arıyorlar. ev mi cep mi ne olduğu belli değil. faturada göreyim sonra diğer firmaya geçeceğim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emrah Altun yazdı:

Sizin bahtsızlığınız cins bir ekibe denk gelmeniz. Kablonuzu kesmesi mala zarar vermeye bile girebilir. Başka bir modem deneme imkanınız var ise bir deneme yapın derim.

ekibin cinsliği en önemli kriter bence de, bana gelen ttkom ekibi de , internet sinyal testi için, telefon ahizesinden çıkan kabloya bakmıştı, içimden dedim ne oluyoruz??? yahu telefondan sinyal mi çıkıyor....

hatta sinyal yok elektrikçi çağırın yaptırın dedi.. elinden tutup kutuya ben götürmüştüm

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Selçuk Keleş

Değerli TurkNet'li, yararlandığınız “2023 Haziran'a Kadar Sabit Fiyat” kampanyası sona eriyor. Haziran 2023 itibarıyla aboneliğinize ait internet hizmetinizi güncel tarifemiz olan aylık 249,90 TL üzerinden kullanmaya başlayacağınızı hatırlatmak isteriz.

Zaten bi haftasonu kullanabiliyorum. Aylık 110 lira (indirimim var)  ödüyordum kış boyu da hattı dondurmuştum.

Şikayet kaydı oluşturdum bu fiyatı ödeyemem dedim. Geri dönüş yapıldı herhangi bir indirim uygulayamayız dediler. Kapattıracağım gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

ben Turknetten çok memnunum çok daha hızlı interneti çok daha ucuza verdiler 2 seneyi geçtim

en sevdiğim yanı karşımda insan yok müşteri hizmetleri yok insan sevmediğimden bu yönü çok hoşuma gitti :D 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...