İçeriğe Yönlendir

2021 Otoclubturkiye Online Canlı Toplantı

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Haluk Şentürk yazdı:

pilipi land roverla gönderdiler öbür tarafa. bir de ,Özdil in son kitabına göre Pilip aslında yunan kralının soyundanmış. ama o yunan kralı da aslında ingiliz soyundanmış. ?

Yunanlılar yunanistan ayaklanıp 1831 de osmanlıdan kurtulunca kral çıkaramadı çıkardıklarını da ingiliz begenmedi muhtemel. Bu işi zaten tezgahlayan ingilizler önce OTTO adında bir alman kral buldular. bu kral 30 sene idare etti. sonra onu begenmedi indilizler bu kez danimarka prensini yunan kralı yaptılar. ukraynalı da gelin koydular. Bu filipin dedesi.

Sonra (bizim) kurtuluş savaşı sonrası yunanistanda devrim oldu kral öldürüldü bu çocuklar da yeniden danimarkaya kaçtılar. Yani yunanlı değiller. danimarkalılar. 

Öte yandan danimarka kraliyeti ingiliz midir araştırmadım olabilir. Ancak kraliçenin ingiliz kraliyet soyunun alman kökenli olduğunu okumuştum aslında. orjnal soyadları da almanmış.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
pilipi land roverla gönderdiler öbür tarafa. bir de ,Özdil in son kitabına göre Pilip aslında yunan kralının soyundanmış. ama o yunan kralı da aslında ingiliz soyundanmış. [emoji6]
Cem Yılmaz boşuna dememiş kaynım bana atladı diye [emoji23]
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ingiliz landrover gruplarına üyeyim. sevmeyeni çok. bir grup da 13 yaşında prenses ile evlenirken 20 yaşında olduğu için pedofilici diye laf çakıyorlar. 

genel seviyor ama. ülkeyi temsil ediyor diye tabi. av alışkanlığına da çok kıllar.

bu aşağıdaki resim vaktiyle ülkede ingiliterede olay çıkarmış halk galeyana gelmiş

image.thumb.png.9f64b7feaaac720b3a9f9d9739ab5710.png

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Yunanlılar yunanistan ayaklanıp 1831 de osmanlıdan kurtulunca kral çıkaramadı çıkardıklarını da ingiliz begenmedi muhtemel. Bu işi zaten tezgahlayan ingilizler önce OTTO adında bir alman kral buldular. bu kral 30 sene idare etti. sonra onu begenmedi indilizler bu kez danimarka prensini yunan kralı yaptılar. ukraynalı da gelin koydular. Bu filipin dedesi.

Sonra (bizim) kurtuluş savaşı sonrası yunanistanda devrim oldu kral öldürüldü bu çocuklar da yeniden danimarkaya kaçtılar. Yani yunanlı değiller. danimarkalılar. 

Öte yandan danimarka kraliyeti ingiliz midir araştırmadım olabilir. Ancak kraliçenin ingiliz kraliyet soyunun alman kökenli olduğunu okumuştum aslında. orjnal soyadları da almanmış.

Güçlü aileler avrupa’daki devletlerde döndüre döndüre tahta çıkmışlar. Ben böyle biliyorum. O yüzden saf bi hanedanlık yok sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Güçlü aileler avrupa’daki devletlerde döndüre döndüre tahta çıkmışlar. Ben böyle biliyorum. O yüzden saf bi hanedanlık yok sanırım

Bizimkilerin de evlilikleri malum.demek eskiden bu işler böyleymiş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Metin Akbal yazdı:

Cem Yılmaz boşuna dememiş kaynım bana atladı diye emoji23.png

Hani marjinal bizdik. ??

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Metin Akbal yazdı:

Yayıncı kuruluş her kasko denildiğinde yayını kesti.

Ücretsiz kasko istiyoruz!

Ucretsiz kasko istiyoruz!

Ülkücü harek... hızımı alamadım.

100 kişi olamadınız naapiim.. olsanız bi çekiliş yapardık belki.. Tam ikna olmak üzereydim.. 

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet Ozyurek yazdı:

100 kişi olamadınız naapiim.. olsanız bi çekiliş yapardık belki.. Tam ikna olmak üzereydim.. 

Bi hak daha istiyoruz emmi?

100+ getirecez bu sefer ? Gelmez ise... biri beni durdursun ???

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bi görüntü gitti bi ekran gitti bi ses gitti bi yayın gitti ben ikna olmadım şu an :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Akbal yazdı:

Bi görüntü gitti bi ekran gitti bi ses gitti bi yayın gitti ben ikna olmadım şu an :p

Yayın yapmaya aday bulamadık ben hem toplantıyı hem yayını makineden yürütemedim yayın programına benim bilgisayar uygun değildi. normal zoom ise sorunsuzdu. herhangi bir şey gitmedi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yayın yapmaya aday bulamadık ben hem toplantıyı hem yayını makineden yürütemedim yayın programına benim bilgisayar uygun değildi. normal zoom ise sorunsuzdu. herhangi bir şey gitmedi.
Hocam lafım size degil [emoji4] Kurban olurum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Mehmet Göktürk yazdı:

Tek bir ırka bağlamak doğru olmaz aslında. Bazı güçlü aileler veraset yoluyla farklı ırka mensup milletlere kral olabiliyorlar. Mesela ünlü Alman imparatoru -Kanuni'nin azılı düşmanı- Şarlken mesela İspanya tahtının da varisidir. Daha sonra İspanya tahtını oğluna Alman tahtını kardeşine bırakıyor. Mesela İngiliz tahtına geçen III. William Hollandalıdır. Aklıma bunlar geldi. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Aynen öyle. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

aslen hepsi firavuna uzanıyor soyağacında, saf mısırlı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Akbal yazdı:

Hocam lafım size degil emoji4.png Kurban olurum.

Yok yok youtube yayını kesildi doğrudur. ben de fırsattan istifade yazdım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Mehmet Göktürk yazdı:

biz de Trump'ı getirek mi :)

Hemen kabul eder ve ilk fırsatta ABD ile savaşa sokar. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Göktürk hoca hep teknikle ugrasmaktan merhabalasamadı bile. Hic katilamadı. Bence tekrardan bir alkisi bir tesekkuru  haketti.? sagolun hocam.

Çağlar Bayur yazdı:

40 dak da bir yenilendi olarak hesap esersek 4x40=160

Sonradan 3 kapama daha yaptik ??

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Alpay Sumer yazdı:

Göktürk hoca hep teknikle ugrasmaktan merhabalasamadı bile. Hic katilamadı. Bence tekrardan bir alkisi bir tesekkuru  haketti.? sagolun hocam.

Sonradan 3 kapama daha yaptik ??

Makinede bir türlü OBS i düzgün çalıştıramadım. bazı ayarları ile uğraştım. O arada yayın gitmiş. Çağlar var benim kellem görünüyor diyordu ama o yapılmış bitmiş segmentindi. Bi sonrakine hazırız ama. Müzik çalan çıkmadı ben bekliyordum. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet Göktürk yazdı:

Makinede bir türlü OBS i düzgün çalıştıramadım. bazı ayarları ile uğraştım. O arada yayın gitmiş. Çağlar var benim kellem görünüyor diyordu ama o yapılmış bitmiş segmentindi. Bi sonrakine hazırız ama. Müzik çalan çıkmadı ben bekliyordum. 

Hic sormayin. İlk olunca aksilikler yasanmasi normal.. bilim kurulu degil sonucta az akisina birakmak lazım. Papyon takim elbise degildik ?

Bende de Hergun araliksiz zum aktif pc zum yerine zulum oldu ? 

Ama birkez daha yapalım. Planlarım var ?

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Mehmet Göktürk yazdı:

toplantı akışına pek müdahale etmek istemedim. "şimdi de beni dinleyeceksiniz" demek de pek şık olmazdı.?bir dahakine sözümüz olsun Mehmet Hocam, eski tanışıklar çok özlemişler birbirlerini ,bölmek istemedim.?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Aslında tüm ülkeye hatta küresele hitap eden bir forum için etkinliklerin online olması normal. Belli sayıda. Dolayısı ile bunu sürdürmek lazım. Bir de belki mangallara felan da canlı yayın ve monitör ile online katılımcı kabul edilmesi düşünülebilir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

Bence toplantı gündemi belirlemeli. Açılış, konuları konuşmak ve kapanış. En son mehmet abi kap’a bildirir. Otoclubturkiye hisseleri tavan :) ama online görüşme için konu başlıkları belirlenirse sanki daha derli toplu olur gibime geliyor. Herkes istediği konuyu yazdırır listeye. 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Herkesin sesini bi kestim çok enteresan oluyor. bi susuyor herkes. ama evde tv açık arkada bağıranlar olunca konuşmadan dinleyenlerin konuşmadıkları sürece mikrofonlarını kapamaları gerekir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...