Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 5 silindirin zevkine tam doyamadım, piyasada 50 60 bin tl ye bi kaç tane ilan mevcut, bu motor hakkında bilgisi olan varmıdır ? Hepsi Highline donanımlı zaten, 2.3 VR5 değil galiba Türkiyeye gelenler tek egzantrik V5 olarak geçiyor. Alınırmı binilirmi forumun fikrini almak isterim. Sadece güzel yalıtımlı bi filtre bölümü yapıp açık emme ile başlarım. Audi 5 silindir turbo hastalığı yıllardır var bende, ilerde satmazsam turbolarız. S2 avant vs ülkede bi kaç tane var onlar da bize düşmez. Hazır piyasa da tutulmuyor iken bedava paralara satılıyorken alıp binmeli mi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Onlar doğuş çıkışlı mi acaba. Bende bakardım ucuz diye ama kuvvetli değildi sanki hacmine göre Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 2000 e kadar 150, sonrası 170 PS (10 valften 20 valfe çıkmiş) PS (125 kW; 168 hp) at 6200 RPM and 220 N⋅m (162 lb⋅ft) at 3300 RPM Güçsüz sayılmaz ama aynı yılar 2.0 dan 250 PS alan Honda yanında kuvvetsiz denilebilir tabi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Onlar doğuş çıkışlı mi acaba. Bende bakardım ucuz diye ama kuvvetli değildi sanki hacmine göre 150 beygir, dohc olanlar 170 ama onlar bizde yok, atmosferik aşırı kuvvetli değil, haram işine girince değişiyor tabi. Nardo gri kaplayıp, jetta gli beyaz stop + oz ultraleggera'yı koyunca çok güzel durur bu araba. Ahmet İhsan Akşen yazdı: 2000 e kadar 150, sonrası 170 PS (10 valften 20 valfe çıkmiş) PS (125 kW; 168 hp) at 6200 RPM and 220 N⋅m (162 lb⋅ft) at 3300 RPM Güçsüz sayılmaz ama aynı yılar 2.0 dan 250 PS alan Honda yanında kuvvetsiz denilebilir tabi Güçsüz gelirse haram oksijen uygulaması yapılır, sırf sesi için ve vag grubu olduğu için holuma gidiyor bu araba, hemde fiyat gayet mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 1.8T gürcüden gelme vardı bı ara. Onlardan kovala Suna mi bilendin https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bilgicten-hasar-kayitsiz-full-bakimli-masrafsiz-931956504/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: 5 silindirin zevkine tam doyamadım, piyasada 50 60 bin tl ye bi kaç tane ilan mevcut, bu motor hakkında bilgisi olan varmıdır ? Hepsi Highline donanımlı zaten, 2.3 VR5 değil galiba Türkiyeye gelenler tek egzantrik V5 olarak geçiyor. Alınırmı binilirmi forumun fikrini almak isterim. Sadece güzel yalıtımlı bi filtre bölümü yapıp açık emme ile başlarım. Audi 5 silindir turbo hastalığı yıllardır var bende, ilerde satmazsam turbolarız. S2 avant vs ülkede bi kaç tane var onlar da bize düşmez. Hazır piyasa da tutulmuyor iken bedava paralara satılıyorken alıp binmeli mi ? bu motor çok başarılı. ben 2000 yılında yurt dışından gelince bundan alacaktım bilinen vaktiyle bir motor ve VR6 dan devşirme. sesi mükemmel. araç genel olarak temiz ise alınır. parça vs almanyadan illa ki bulunur. motor broşürü: https://web.archive.org/web/20180508130242/http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_195.pdf Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: 1.8T gürcüden gelme vardı bı ara. Onlardan kovala Suna mi bilendin https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bilgicten-hasar-kayitsiz-full-bakimli-masrafsiz-931956504/detay Gri değil bitane yeşil var bayaadır satılmadı ona yanıyorum, o 1.8 T ler çok yorulmuş oluyor, Golf 4 lerin 1.8 125 lik olanları komple 4 motion, düzgün 2.3 bulamazsam onlara bakacağım, komple 1.8T motor+ tesisat var bi tanıdıkta. Fabrikasyon 4 çekerin üstüne 1.8T yi atabilirim de. Bundan sonra ki araba da hazır Audi a4 b5 1.8t quattro 70 80 lira arası. Komple S4 bodykit 500 hp üstü alkollü bişey yapmak istiyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-masrafsiz-wolkswagen-bora-2.3-v5-149800-km-921915184/detay Mehmet Göktürk yazdı: bu motor çok başarılı. ben 2000 yılında yurt dışından gelince bundan alacaktım bilinen vaktiyle bir motor ve VR6 dan devşirme. sesi mükemmel. araç genel olarak temiz ise alınır. parça vs almanyadan illa ki bulunur. motor broşürü: https://web.archive.org/web/20180508130242/http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_195.pdf Almanyada amcamlar var yedek parça bulup gönderirler burdan bulamazsak, çok istediğim bi araba bu. Lpg iptal edip virajlı yollarda bol devirli gazlamak istiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Audi a4 b5 1.8t quattro 70 80 lira arası. hangi ülkede bu? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: hangi ülkede bu? Yarım saat uzaklığımda https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-170-binde-degisensiz-4x4-turbo-quattro-mukemmel-performans-870949843/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Yarım saat uzaklığımda https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-170-binde-degisensiz-4x4-turbo-quattro-mukemmel-performans-870949843/detay bi 70 daha harcatır bu 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 2.3 v5 herhangi birşeyi alma ebrar bilindik giderli makine al heves o yöndeyse bak atmışsın 1.8 T vs ülkemiz de daha kolay yürütülür. eski araba parçası bakma sen yurtdışında bile kolay değil Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: bi 70 daha harcatır bu 70 bin dolardan fazla maliyeti olur 500 hp setup için, içi dışı freni yürüyeni bodykiti vs. Bi turbosu 30 bin liradan fazla, wiseco forged 1.8 piston takımı 12 bin lira, bazıları 2.0 litreye çeviriyorlar sadece stroker kiti vergisiz 27 bin lira. Ali Gök yazdı: 2.3 v5 herhangi birşeyi alma ebrar bilindik giderli makine al heves o yöndeyse bak atmışsın 1.8 T vs ülkemiz de daha kolay yürütülür. eski araba parçası bakma sen yurtdışında bile kolay değil Abi yürüyen 5 silindir çok ayrı bi dünya, onun tadını almadan ölmek istemiyorum ya 2.0 16v ABF var golf 3 gti da çıkıyor, oda çok hoşuma gidiyor da işte eski motoru yeni arabaya işletemiyoruz, yurtdışında bitane adam 900 kg golf e o motoru koydu 1233 beygire çıkardı dsg şanzıman taktı, 2 kalkış yap yarım kilo verirsin adrenalinden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: 70 bin dolardan fazla maliyeti olur avro yapalım şunu Ebrar Tüfek yazdı: yurtdışında bitane adam 900 kg golf e o motoru koydu 1233 beygire çıkardı dsg şanzıman taktı, 2 kalkış yap yarım kilo verirsin adrenalinden öle kötü kötü videolar izleme Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: 70 bin dolardan fazla maliyeti olur 500 hp setup için, içi dışı freni yürüyeni bodykiti vs. Bi turbosu 30 bin liradan fazla, wiseco forged 1.8 piston takımı 12 bin lira, bazıları 2.0 litreye çeviriyorlar sadece stroker kiti vergisiz 27 bin lira. Çağlar abinin demek istediği, bu araba adam olmak için 70 bin daha harcatır idi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 70 tl + 70bin dolar (avro ) gibi ancak 500 e yetmez o meblağ. 500 hp deyince , tuninkçiler önce bir kemiğini parlatır cam masaya süs yapar koyar... Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: öle kötü kötü videolar izleme Sigara alkol yok bi araba var diye kendimi avutuyorum para harcayınca, ama bi araba projesinin maliyeti 7 nesil sülalemin sigara parasını geçti nasıl olacak bilmiyorum Cem Işık yazdı: Çağlar abinin demek istediği, bu araba adam olmak için 70 bin daha harcatır idi Onu anladım abi, adam olduktan sonra çoook daha fazla yol gitmesi lazım Çağlar Bayur yazdı: tuninkçiler önce bir kemiğini parlatır cam masaya süs yapar koyar... Malesef... Ama hastalık bu, iyi bir arabam olsa, sırf egzoz için Samsundan kalkıp İskender egzoza maslağa gelirim. Öyle bi heves, değişik. 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Kaplama için Ankaraya, yazılım harita için maslakta doktora, bahane ile istanbul ve ankarada ki sanayileri gezip güzel arabalara da bakarım, samsundaki modifiye anlayışı air'den ibaret. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Alıp motoru söküp 1.8T swap yapacaksan olabilir Ha sesi çok güzel makine yalan yok. Birisi 120 bine VR6 satıyordu tech te konusu var. Gümrük girişli idi. Bayağı oldu. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Gri değil bitane yeşil var bayaadır satılmadı ona yanıyorum Bu işi biliyorsun. Yeşili bende çok sevdim. 2.araba olarak alınır bu. Niyetlensem yanımda 2 kayserili arkadaşımı götürür bunu 53 bine bitiririm. Vermesse yatarız kapısında. Sonunda mecbur kalır satar. Scorpioyu alırken sahibinin kapısında yatmış kadar olmuştuk. Scopionunda sahibi kayseriliydi. Çok zor adamdı ama sonunda tamam demişti. Benim oğlan gelmeden alın götürün dedi. Yedek anahtarı bağ evinde kalmış. Sırf onu alabilmek içinde ekstradan 1 gün kalmıştık İlandaki yeşil güzel araba. Bakılır alınmadanda dönülmez. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Haziran 2021 Yazar Paylaş 17 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Alıp motoru söküp 1.8T swap yapacaksan olabilir Ha sesi çok güzel makine yalan yok. Birisi 120 bine VR6 satıyordu tech te konusu var. Gümrük girişli idi. Bayağı oldu. V5 sökülüp 1.8T atılmaz abi zaten arabadan bi kaç tane var onu da biz harcamayalım 1.8 125 4 motion olanlar var turbosuz 1.8 motor, onu alıp 1.8T ye çevirebilirsin daha mantıklı olur. İşte 1.8T işin içine girince Audi a4 b5 daha mantıklı geliyor, proje bitince daha güzel bi hale gelir boraya göre. Fatih Sarıkaya yazdı: Bu işi biliyorsun. Yeşili bende çok sevdim. 2.araba olarak alınır bu. Niyetlensem yanımda 2 kayserili arkadaşımı götürür bunu 53 bine bitiririm. Vermesse yatarız kapısında. Sonunda mecbur kalır satar. Scorpioyu alırken sahibinin kapısında yatmış kadar olmuştuk. Scopionunda sahibi kayseriliydi. Çok zor adamdı ama sonunda tamam demişti. Benim oğlan gelmeden alın götürün dedi. Yedek anahtarı bağ evinde kalmış. Sırf onu alabilmek içinde ekstradan 1 gün kalmıştık İlandaki yeşil güzel araba. Bakılır alınmadanda dönülmez. VW de bu yeşil çok yakışıyor, aslında nardo gri buna çok güzel gider de o en son iş, jant fren stoplar değişmeden gri kaplanırsa çok çirkin durur. Bende tam tersi hiç pazarlık yapamam, bana Kayserili bi arkadaş lazım, çok araba alıyorum lazım olur sürekli Emre Demir yazdı: tek böbrek eksik gibi v6 yok mu V6 yok, mevzu 6 silindire geçerse m50 den başkası hikaye Türkiye şartlarında Selim Bilgin yazdı: 1.9 TDI niye almıyorsun? 5 Silindir sesi için bu arabayı almayı düşünüyorum, dizeli yükleyeceksin mecbur komple dp yapılacak, Polis görecek diye sağa sola bakmaktan arabayı süremem, bi gram zevk alamam. Zaten dizel yapacak olsam polo alırım 1.6 tdi 2260 koyarsın çiçek gibi binilir ama dumanın cezası ağır, her hafta araba bağlatamam. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Golf GTI 1.8T diyorum ortalığı karıştırıp gidiyorum . Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: bana Kayserili bi arkadaş lazım, çok araba alıyorum lazım olur sürekli Bende yapamam. Birkere bana heryeri boyalı arabayı, birkerede önden darbe alıp amartisörlere kadar darbe alan aracı temiz diye sattılar . Bu bahsettiğim arkadaşım bundan beri benim araç almama müsade etmez. Benim var sağolsun. Tüm araçlarımı o alır. Ne lazımsa onu söylerim arar bulur pazarlığı yapar, geriye parasını verip noter işlerini yapmak kalır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts