Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Neyse ki evde yapılmış pizzam hazırdı 😀 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Arkadaş gece gece.... Gidip ekmeğe terayağ bal süremde yatam. Ya aslında akşam 6 da yaptım ama ancak fırsat buldum. Verdiğimiz rahatsızlık için özür diler reflüden uzak hayat dileriz Saygıner forumdaşlarımıza 😂 Selçuk Bakış yazdı: Neyse ki evde yapılmış pizzam hazırdı 😀 Tamam o zaman sen yırttın bazıları tereyağ bal ile idare edecek hiç değilse tava da ısıtıpta yese bari sıcak olur belki daha bir güzel olur 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2021 Paylaş 18 Ağustos 2021 Arif Aykın yazdı: Ya aslında akşam 6 da yaptım ama ancak fırsat buldum. Verdiğimiz rahatsızlık için özür diler reflüden uzak hayat dileriz Saygıner forumdaşlarımıza 😂 Tamam o zaman sen yırttın bazıları tereyağ bal ile idare edecek hiç değilse tava da ısıtıpta yese bari sıcak olur belki daha bir güzel olur 😂 Neyse ki hamur. Et falan yok üstünde 😄😄 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Neyse ki hamur. Et falan yok üstünde 😄😄 Valla et konusu onu fırında çıkacak dumana katlanamam dışarıda yapacağız o işlemi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2021 Paylaş 18 Ağustos 2021 Arif Aykın yazdı: Valla et konusu onu fırında çıkacak dumana katlanamam dışarıda yapacağız o işlemi Taştan dolayı mı duman çıkar ? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Taştan dolayı mı duman çıkar ? Aynen aynı döküm tava gibi sıcak olduğundan ette yağlı olduğundan duman çok olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts