Süleyman Kaya 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Selamlar, Focus 2 dizel aracım var. Sanırım termostat arızalı, hararet sabit kalmıyor. Parçanın değişimi sonrası antifrizde değişecek tabii. Aracımda hava yapma sorunu olur mu yada yapmaması için nasıl önlem alabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Aygün 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Kendiniz mi değiştireceksiniz ? 1 Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hocam hem 2008 focus hem de 2013 focus dizel araçlarımın triger ve devirdaim değişimlerini bizzat izledim. Geri toplama yapıldıktan sonra usta 3 4 litre antifriz getirdi. Soğutma kabına koyduktan sonra arabayı çalıştırdı. Araba havasını kendi aldı. Sistemdeki hava çıktıkça antifriz eksildi ve bizde tamamladık. Bu şekilde sistemde hava kalmayana kadar devam ettik. 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Radyatörde hava alma tapası vardır belki Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Sistem havasını kendisi otomatik olarak alır sadece yeni dolum yaptıktan sonra aracın yedek su deposu kapağı açık şekilde fan açana dek çalıştırılması yeterlidir. 2 Yorum bağlantısı
Yasin Aygün 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Koray Demir yazdı: Sistem havasını kendisi otomatik olarak alır sadece yeni dolum yaptıktan sonra aracın yedek su deposu kapağı açık şekilde fan açana dek çalıştırılması yeterlidir. su kaynatıp taşırmasın ? Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Koray Demir yazdı: Sistem havasını kendisi otomatik olarak alır sadece yeni dolum yaptıktan sonra aracın yedek su deposu kapağı açık şekilde fan açana dek çalıştırılması yeterlidir. +1 bunu uygulayabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 22 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2021 Çok teşekkür ederim. Değişimi kendim yapacağım, korkum sistemin hava yapması idi. İçim rahat bir şekilde yapabilirim şimdi ?? Yasin Aygün yazdı: Kendiniz mi değiştireceksiniz ? evet 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Yasin Aygün yazdı: su kaynatıp taşırmasın ? Bu şekilde denediğimde olmamıştı hafif taşan kısım çıkan hava oluyor genelde. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Dinçel 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Süleyman Kaya yazdı: Selamlar, Focus 2 dizel aracım var. Sanırım termostat arızalı, hararet sabit kalmıyor. Parçanın değişimi sonrası antifrizde değişecek tabii. Aracımda hava yapma sorunu olur mu yada yapmaması için nasıl önlem alabilirim. O iş bizde abi inşallah. Diğer olayı halledebilirsek 1 Yorum bağlantısı
Uğur Barbaros Özdemir 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 (düzenlendi) Yedek su deposundan taşmayacak şekilde antifriz ekleyin. Termostat açtığında su deposunda ki miktar azalacak. Max çizgisine kadar tamamlayın. Yeni triger,devirdaim,V kayış değiştirdim. Bu işlemi yaptım. 23 Ağustos 2021 tarihinde Uğur Barbaros Özdemir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 tüpsüz arabada. benzin dizel, hava sorunu olacagını sanmıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 23 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2021 Oğuzhan Dinçel yazdı: O iş bizde abi inşallah. Diğer olayı halledebilirsek Hortum? Kıble? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Dinçel 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Süleyman Kaya yazdı: Hortum? Kıble? Hallettik selenoid hortumunu da çok şükür, şimdi gelecek ay planlaması yapıp, termostat işine girebiliriz Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Oğuzhan Dinçel yazdı: Hallettik selenoid hortumunu da çok şükür, şimdi gelecek ay planlaması yapıp, termostat işine girebiliriz Biri biter diğeri başlar, sırada ki gelsin ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts