İçeriğe Yönlendir

Çakma Yıldız GLB

Cem Işık

Recommended Posts

Cem Işık
Doğan Arşiray yazdı:

elektrikli eskimiyor desin... dilekçe yazsın gerekirse.

Ben elektrikli al dedim önce, ıyk onun şarjıyla kim uğraşacak onca saat vs dedi püskürttü beni geri. Oysa tam hanıma göre elektrikli araçlar. 

Sonra abisi elektrikli al deyince elektrikli mantıklı, abim haklı diyor.. 

Neyse bu yazdıklarım deşifre olur da beni kapının önüne koyarsa sırayla her gün birinize misafir olurum.. :)

Mertol Kip yazdı:

Vazgeçtim Lamborghini ye götür Urus alsın. Madem para senden çıkmıyor acıma. :) Ahir ömründe parkın etrafında bi tur atsan bile kafi. Lamborghini ye bindim dersin  :)

Şimdi G 'ye yetmiyor gücü abi, aklına macan düştü, G den önceki son basamakmış. Macandan sonraki hedefi 2-3 seneye beni kapıya koyup kendine G alır. :fiuw:

• Beğen 2
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Cem Işık yazdı:

Ben elektrikli al dedim önce, ıyk onun şarjıyla kim uğraşacak onca saat vs dedi püskürttü beni geri. Oysa tam hanıma göre elektrikli araçlar. 

Sonra abisi elektrikli al deyince elektrikli mantıklı, abim haklı diyor.. 

Neyse bu yazdıklarım deşifre olur da beni kapının önüne koyarsa sırayla her gün birinize misafir olurum.. :)

sen işin kolayını bulmuşsun niye sen söyleyip kötü oluyorsun ki ne istiyorsan abisine söyle o söylesin :) 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Cem Işık yazdı:

beni kapıya koyup kendine G alır. :fiuw:

durum vahim yani.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Doğan Arşiray yazdı:

başka bir ajanda olmasın arkaplanda?

Benden uzak , Allaha yakın.. Her şey olabilir.

Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

sen işin kolayını bulmuşsun niye sen söyleyip kötü oluyorsun ki ne istiyorsan abisine söyle o söylesin :) 

Abisine 1, hanıma 2. hiç karışmam işlerine valla neme lazım. Sonra ben kötü oluyorum. 

BMW bakıyordu 2014 senesinde, yüksek olsun jip gibi olsun diyordu  x1 veya x3 sıfır km. O dönem 218 active tourer çıktı, ona bak istersen dedim. Ama ısrar etmedim hiç. Baktı beğendi, sonra senelerce başımın etini yedi "sen soktun aklıma, yoksa ben  x3 alacaktım" diye. 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Selam

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

Abisine 1, hanıma 2. hiç karışmam işlerine valla neme lazım. Sonra ben kötü oluyorum. 

BMW bakıyordu 2014 senesinde, yüksek olsun jip gibi olsun diyordu  x1 veya x3 sıfır km. O dönem 218 active tourer çıktı, ona bak istersen dedim. Ama ısrar etmedim hiç. Baktı beğendi, sonra senelerce başımın etini yedi "sen soktun aklıma, yoksa ben  x3 alacaktım" diye. 

silmiştim yanlış anlaşılmasın diye... neyse bence orada ciddi bir elektrikli ajandası var gibi de neyse... taycan farklıymış gibi yaz bari.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Cem Işık yazdı:

O BMW guzeldi ya, burada satilmisti sanki diye hatirliyorum.

Tiguan almamis olsak belki de bu GLB'yi dusunurdum..  

Hayirli satislar olsun.

Son sozu gene de siz soyleyin Cem Bey :)

"Nasil istersen hayatim"

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ersen Tapan yazdı:

Ekran görüntüsü almanın cezası ne olur @Cem Işık :ninja:

Servet abi kessin cezasını, King varken bana düşmez☠️

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Cem Işık yazdı:

sonra senelerce başımın etini yedi "sen soktun aklıma, yoksa ben  x3 alacaktım" diye. 

Ohooo sana hizlandirilmis kurs lazim. Sana x5 ten asagisi yakismayacagi icin hevesin kirilmasin diye yaptim hayatim diyeceksin gececek :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bence abi cullinan veya bentayga ile zirvede bırak derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hızlı bir satış oldu, temiz araba çok durmuyor :) konuyu kapatıyorum. 

• Beğen 6
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...