İçeriğe Yönlendir

En İyi D sınıfı Sedan Hangisi? (Anket)

Hamza Bayram

En iyi D sınıfı sedan hangisi? (Anket)  

167 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya
özer Yıldız yazdı:

superb sahiplerine  en çok sorulan sorulan soru passata paran yetmedimi neden bunu aldın

Bağaj olayı en büyük artısı. Alanda ne aldığını bilerek alıyor. Superb olmasaydı pasat yine olmazdı, daha geniş d segmentine bakardık.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
mondeo dizel otomatik 1.6 yı çıkartmadığı gün defteri kapattı. 

Aynen
Kendi ayağına sıktı Mondeo için Ford

1.5 Turbo benzin maşallah 10 litrenin altına düşmüyor yakıtta, içiyor. Üzdü hep kullanıcısını. (1.4 tsi passata nazaran)

2.0 TDCI de vergiden korkuttu

1.5 TDCI Powershift seçeneği de sunmadı.

Zaten geçmişten gelen sabıkası var, “güzel araba ama tutulmuyor” denir hep.

Benim düşüncem D segmentinin hakkını veren bir araç.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Ford ticaride liste başına oynuyor bu yüzden bireysel müşteriye pek önem verilmediği açık. Filolara satıyor, kalan gerisi için anca bu donanımlar var alırsa alsın mantığı hakim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Passata binen bir değişiyor gibi geliyor bana. Onun için elimde imkan olsa hepsini presler kiloyla satarım.. 😂 Bir araba benim için bu kadar itici olabilir. Diğer seçeneklerin hepsi uyar bana ama 508 bir tık daha konforlu geliyor. Servis ve yedek parça durumunu bilemem, yağı eskidiği için gaz yemeyen 508 gördüm. sanki biraz kibar bir araba 508, Mondeo daha cefakar bana göre..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Tabiki Mondeo. 💖 Premium hariç D sınıfının en yakışıklı ve sportif kasasıdır.  1.5 dizel 8 ileri tam otomatik olsaydı farklı olurdu. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Passata binen bir değişiyor gibi geliyor bana. Onun için elimde imkan olsa hepsini presler kiloyla satarım.. [emoji23] Bir araba benim için bu kadar itici olabilir. Diğer seçeneklerin hepsi uyar bana ama 508 bir tık daha konforlu geliyor. Servis ve yedek parça durumunu bilemem, yağı eskidiği için gaz yemeyen 508 gördüm. sanki biraz kibar bir araba 508, Mondeo daha cefakar bana göre..

Çok biliyon sen
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Münir Nurettin Taşova yazdı:

Tabiki Mondeo. 💖 Premium hariç D sınıfının en yakışıklı ve sportif kasasıdır.  1.5 dizel 8 ileri tam otomatik olsaydı farklı olurdu. 

Aynı motoru focus ve kuga da kullanıyor aslında şanzımanın son dişlisi ile ayar yapılırdı aslında satmasından korktu otosan.

1.6 dizel otomatik 120 hp 320 nm tork 508, C5, passat, s60, insignia gibi bir çok aracı rahat rahat götürüyor. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova
Aynı motoru focus ve kuga da kullanıyor aslında şanzımanın don dişlisi ile ayar yapılırdı aslında satmasından korktu otosan.
1.6 dizel otomatik 120 hp 320 nm tork 508, C5, passat, s60, insignia gibi bir çok aracı rahat rahat götürüyor. 
Türkiye için özel yatırım yapmak işine gelmemiş olabilir. D sınıfında Passat dışında satışı çok iyi bir araba yok.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Münir Nurettin Taşova yazdı:

Türkiye için özel yatırım yapmak işine gelmemiş olabilir. D sınıfında Passat dışında satışı çok iyi bir araba yok.

Mercedes bile Türkiye için 1,6 dizel geliştirdi E serisinde bile kullanıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Metin Uzunoğlu yazdı:

Mercedes bile Türkiye için 1,6 dizel geliştirdi E serisinde bile kullanıyor. 

Yakında e63 amg yi 1.3 olarak satarlarsa hiç şaşırmam burada. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Yakında e63 amg yi 1.3 olarak satarlarsa hiç şaşırmam burada. 

Ona 2 lt, 381 hp lik motoru 1,6 ya uyarlayıp 305 hp lik motoru kullanırlar. 1,33 ile 1,6 vergisi aynı nasıl olsa.

Ama şu varki Mercedesin 1,6 lık dizelinde kesinlikle bir Türkün parmağı var.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Metin Uzunoğlu yazdı:

Ama şu varki Mercedesin 1,6 lık dizelinde kesinlikle bir Türkün parmağı var.

Eskiden bir şehir efsanesi vardı mersonun c klası türkler için yaptığına dair. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Volvo s90 , Talisman , BMW 3 kasa, Merso C kasa da bu listeye girebilir zira ikinci elde maşallah bunlarla yakınlar s90 hariç. Ben SüperB dedim ancak mondeo gerçekten çok güzel bir kasa çıkardı. Aklım orada da kalmadı değil. İnsignia GrandSport da şahane araç. Türkiye'de ilk fuara geldiğinde yerinde incelemiştim. Arka dizaynı daha iyi yapılabilirdi ancak güzel. Araçlara bakınca insanın ağzı sulanmıyor değil. D segment eskiden( Mesela Safrane zamanları)  bence çok çok daha iyiydi ancak şu anda da harika...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

şöyle steyşın giderdi bana...

Mondi güzel araba, keşke devamını getirselerdi, bu arabanın hakkı 2.0 ve üstü motorlar ama bizde durum malum ne yazıkki...

şuan yanımda 1.6 tdci manueli var, 450 binde sıfır motor sorunu vs., proje müdürü kullanıyor, bu motorla bile fena değil ama hakkı dediğim gibi 2.0 ....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Durup durup D sınıfı SW ilanlarında buluyorum kendimi hayır olsun [emoji51]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Insignia'nın bu kadar düşük oy almasına şaşırdım doğrusu :D

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Passat'ın bu kadar satmasının bir sebebi var elbet. B5 zamanından bu yana bakmak lazım.

Passat B5’ten bu yana, az yakmasıyla, tok kapı sesiyle, premium haricinde en iyi yol ve rüzgar sesi yalıtımıyla, ve motorlarının genellikle istekli gidişiyle meşhur.
Verdiği sağlamlık hissi insanların kalbini çaldı bence.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Passat'ın bu kadar satmasının bir sebebi var elbet. B5 zamanından bu yana bakmak lazım.

TR de satiliyordur bence. Golf desek universal bir deger olurdu. Passat çin de cok populer b6 dan beri mesela. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Doğan Arşiray yazdı:

TR de satiliyordur bence. Golf desek universal bir deger olurdu. Passat çin de cok populer b6 dan beri mesela. 

TR’den bahsediyorum zaten. Zira bizde seçenekler kısıtlı, atacak tek kurşunumuz var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...