Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Kronik dedikleri kalitesiz malzemenin adı Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Kronik dedikleri kalitesiz malzemenin adı Doğru söylüyorsun Ağbi. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bosch Serie 6 camasir makinesi almistik Turkiye'den. Yeni oldugu icin tasinirken Almanya'ya getirdik. Makinenin amortisorleri bozuldu, dolu olunca kazan carpiyor. servisi aradim ancak model konu TR ile bittigi icin ellerinde olmadigini, siparis vermeleri halinde uzun surecegini ve pahali olacagini soyledi. Buradaki modellerden farkli mi diye sordum, evet dedi. Ben ayni oldugunu dusunuyorum ama kurallara uymakta israr ediyorlar. Ne yapalim bozulana kadar kullanip sonra yenisi mi alalim? Internetten siparis verip kendim denesem yapabilirmiyim? Hangi alet edavatlar gerekli bilen var mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Erdem Doğan yazdı: Bosch Serie 6 camasir makinesi almistik Turkiye'den. Yeni oldugu icin tasinirken Almanya'ya getirdik. Makinenin amortisorleri bozuldu, dolu olunca kazan carpiyor. servisi aradim ancak model konu TR ile bittigi icin ellerinde olmadigini, siparis vermeleri halinde uzun surecegini ve pahali olacagini soyledi. Buradaki modellerden farkli mi diye sordum, evet dedi. Ben ayni oldugunu dusunuyorum ama kurallara uymakta israr ediyorlar. Ne yapalim bozulana kadar kullanip sonra yenisi mi alalim? Internetten siparis verip kendim denesem yapabilirmiyim? Hangi alet edavatlar gerekli bilen var mi? Önce açmayı ve sökmeyi dene. Kaybedecek bir şeyin yok zaten. Sökebilirsen amortisör boyuna göre alabilirsin internetten bence. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Önce açmayı ve sökmeyi dene. Kaybedecek bir şeyin yok zaten. Sökebilirsen amortisör boyuna göre alabilirsin internetten bence. baktim ama birebir ayni model icin degisim videosu bulamadim. bazi modellerde amortisorler kazana plastik vida ile sabitlenmis, sokmek icin matkap ile delmek gerekiyor. eger bizim makine de oyleyse, beni asar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erdem Doğan yazdı: baktim ama birebir ayni model icin degisim videosu bulamadim. bazi modellerde amortisorler kazana plastik vida ile sabitlenmis, sokmek icin matkap ile delmek gerekiyor. eger bizim makine de oyleyse, beni asar Ya vidalıdır ya geçmeli. Makinayı yan yatırınca alttan gorunuyor. Benim Bosch makina vidalı ama percinli olandan verdiler percini takmadan vidayla hallettim. Yanlis hatırlamıyorsam 12-13 veya 14-15 söküyor vidalı olanı. Bu çıkan parça. Yandaki de o bahsettiğim percin. Bu da parça no. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Ya vidalıdır ya geçmeli. Makinayı yan yatırınca alttan gorunuyor. Benim Bosch makina vidalı ama percinli olandan verdiler percini takmadan vidayla hallettim. Yanlis hatırlamıyorsam 12-13 veya 14-15 söküyor vidalı olanı. Bu çıkan parça. Yandaki de o bahsettiğim percin. Tesekkurler, uzerindeki percinleri sokmenin kolay yolu var mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bulaşık makinesinin deterjan gözü kapağının tirnagi kırılmıştı yenisini parçacıdan 780 TL’ye aldım internette 600 TL’ye falan vardı ama sökmüşken bekleyemezdim üstten biraz gri con Tayla destekledim çünkü sökmesi takmaktan daha kolaydı. Parçayı takarken şu videodan faydalandım. Erdem Doğan yazdı: Tesekkurler, uzerindeki percinleri sokmenin kolay yolu var mi? Benim makinada vidalı idi. Olmazsa foto çekip parçacıya gidin yeni percin verilir diye tahmin ediyorum. Belki de percinli değildir makina. Önce tespit 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts