Metin Mankal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 27 yıllık Arçelik çamaşır makinamız su koy verdi. Evet su alıyor ama kazana değil yere veriyordu suyu. 27 yılda bir kez amortisörleri değişti. Artık yeter dedik ayrıldık emektarla. Yine Arçerliğin olan Grundig marka makine aldık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Coşku Mert yazdı: sorun vardir ne dersiniz? Bizim dolapta da aynı sorunlar mevcut ve hala çözemedim. Yaptıklarım üst kısımdaki bazı parcalar değişti çözülmedi. Servisten orjinal lastik aldım çözülmedi. Coşku hocam bir de lastikleri kontrol edin belki arada açıklık vardır. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 saat önce Paylaş 15 saat önce lastikler gayet iyi basiyor mehmet hocam. rezistansa komut veren parca hangisi tam cozemedim. diger parclari yenileyerek bi deniycem bakalim anakartta sorun yoktur umarim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Coşku Mert yazdı: vestel no-frost buzdolabimiz buzlanma yapmaya baslayinca bir sokeyim bakayim dedim. buzlari baya bi eridikten sonra bilesenlere ulastim. once rezistanstan suphenip disaridan 220v verip denedim. el yakacak kadar ısınıyor. sorun yok. sonra isi sensoru ve 72 derece termik sigortaya baktim. ikisi de netten ogrendigim testlere gore saglam gorunuyor. dolap kartli sistem oldugu icin timer yok. olsa ona bakacaktim. arizali parca hangisidir anakartta mi sorun vardir ne dersiniz? Gideri tıkalı olabilir. Annemin Arçelikte böyle bir sorun oldu, giderden cam kırıkları çıktı. Bu arada gider temiz gibi gelebilir Arçelikte S şeklinde bi ek var kahvaltı gözünün altında, tel vs sokunca oraya çarpıyor, hat temiz sanılabiliyor 15 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Gideri tıkalı olabilir. Annemin Arçelikte böyle bir sorun oldu, giderden cam kırıkları çıktı. Bu arada gider temiz gibi gelebilir Arçelikte S şeklinde bi ek var kahvaltı gözünün altında, tel vs sokunca oraya çarpıyor, hat temiz sanılabiliyor gideri spiral telle kontrol ettim hic tikaniklik yoktu köksal hocam. zaten kivrim da yok dümdüz asagi iniyor. ısı sensoruyle kurtarabilsem keske 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Buzların tam erimesini bekleyin varsa bakın buzluğun alt hava emiş menfezleri de donuyor oralarda erisin @Coşku Mert Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Bu arada benim 12 yıllık siemens bulaşık makinesi geçen hafta arıza vermiş, çalışmıyordu. Eşim işten gelince söyledi. E 15 hata kodu vardı, büyük usta youtube'a sordum, sola yatır bekle dedi. Dışarı çıkacaktık, makineyi sola yatırdım, dışarı çıktık geldik, ayağa kaldırdım, taktık fişi çalıştı. Bulaşık makinesi geçen ay yine aynı hatayı verdi. Araştırma sonucunda anladığım bsh grubu makinelerde filtrenin oradan su kaçırma problemi var. Bu bölgede 3 tane vida var ve bunların gevşemiş olabileceğinden bahsedilmiş. İlk önce kolay olanı yap diyerek vidaları kontrol ettim, gerçekten gevşemiş. Vidaları sıktım, sonra makineyi kurutup tekrar çalıştırdım. Bir aydır çalışıyor. Yine aynı hatayı verirse bu sefer bu hatayı gidermek için üretilen conta takımı var, amazonda satılıyor. Onu alıp takacağım. parça linki 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ömer Sarıgül yazdı: Buzların tam erimesini bekleyin varsa bakın buzluğun alt hava emiş menfezleri de donuyor oralarda erisin @Coşku Mert mantıklı... orayı gözle göremediğim için atlamış olabilirim Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: vestel no-frost buzdolabimiz buzlanma yapmaya baslayinca bir sokeyim bakayim dedim. buzlari baya bi eridikten sonra bilesenlere ulastim. once rezistanstan suphenip disaridan 220v verip denedim. el yakacak kadar ısınıyor. sorun yok. sonra isi sensoru ve 72 derece termik sigortaya baktim. ikisi de netten ogrendigim testlere gore saglam gorunuyor. dolap kartli sistem oldugu icin timer yok. olsa ona bakacaktim. arizali parca hangisidir anakartta mi sorun vardir ne dersiniz? benzer sorun Bosch buzolabında oldu,ısı sensörü değişimi ile sorun halloldu, Buzdolabı çalışırken contaların bastığı yer ısınıyorsa rezistans sağlamdır. ilk süpheli giderin tıkalı olması. Test için buz çözdükten sonra kettle da ılık-sıcak su döküp giderden su geliyor mu bakman lazım. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: vestel no-frost buzdolabimiz buzlanma yapmaya baslayinca bir sokeyim bakayim dedim. buzlari baya bi eridikten sonra bilesenlere ulastim. once rezistanstan suphenip disaridan 220v verip denedim. el yakacak kadar ısınıyor. sorun yok. sonra isi sensoru ve 72 derece termik sigortaya baktim. ikisi de netten ogrendigim testlere gore saglam gorunuyor. dolap kartli sistem oldugu icin timer yok. olsa ona bakacaktim. arizali parca hangisidir anakartta mi sorun vardir ne dersiniz? benzer sorun Bosch buzolabında oldu,ısı sensörü değişimi ile sorun halloldu, Buzdolabı çalışırken contaların bastığı yer ısınıyorsa rezistans sağlamdır. ilk süpheli giderin tıkalı olması. Test için buz çözdükten sonra kettle da ılık-sıcak su döküp giderden su geliyor mu bakman lazım. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Erhan Doruk yazdı: benzer sorun Bosch buzolabında oldu,ısı sensörü değişimi ile sorun halloldu, Buzdolabı çalışırken contaların bastığı yer ısınıyorsa rezistans sağlamdır. ilk süpheli giderin tıkalı olması. Test için buz çözdükten sonra kettle da ılık-sıcak su döküp giderden su geliyor mu bakman lazım. giderler açık yukarıdan su dökünce aşağı iniyor. dediğiniz gibi ısı sensöründen umutluyum. ne olur ne olmaz diye sigortayı da yenileyeceğim.. parçaları sipariş verdim bakalım gelsin değiştireceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts