Talha Bilgi Dün saat 10:42 Paylaş Dün saat 10:42 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Şundan mı? Osram Tyreinflate 200 fena değil koç gibi aldığım günden beri problem yaşamadım . Araba, bisiklet, motosiklet hepsinde kullandım. Eksileri: - Analog gösterge basarken yarım psi fazla gösteriyor, gücü kesince geri düşüyor haliyle - Ucu siboba takıp çıkartırken sibop kapağı gibi çevire çevire takmak gerekiyor, bu esnada eliniz pratik değilse az da olsa hava kaybediyor lastik Bunları sorun etmezseniz güzel, kablosu hortumu hep derli toplu duruyor. Bu da dijital göstergeli olanı. Tyreinflate 450 Dijital olanını aslında çok istiyorum 2 katı fiyat çekmişler... Mehmet Ozyurek yazdı: Paranızı çarçur etmeyin. Kimbilir kaç senede bir kez lazım olacak. 550-600 liralık bir şey işinizi görecektir. Şarjlı alırsınız beklemekten boşalır. Aküsü bozulur. Gerek yok. Şunu al geç Niken Araç Oto Hava Kompresörü Metal Gövde 12V 150 PSI https://app.hb.biz/XqdZGLQj6RSm Benim derdim mesela uzun yolda dün lastik uyarısı geldi, gözle görülür bişi yok ama şehirler arası yol boyunca hiç bir benzincinin lastik havası çalışmıyordu. Kendim mesela böyle durumda kontrol edip 3-5 psi aralıkları kendim ayarlamak için istiyorum. Dediğiniz modeli fiyatı iyiymiş tek eksiği hedef değer girilememe ve gelince durmaması. teşekkür ederim abi. Dün saat 10:49 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:57 Paylaş Dün saat 11:57 Talha Bilgi yazdı: Benim derdim mesela uzun yolda dün lastik uyarısı geldi, gözle görülür bişi yok ama şehirler arası yol boyunca hiç bir benzincinin lastik havası çalışmıyordu. Kendim mesela böyle durumda kontrol edip 3-5 psi aralıkları kendim ayarlamak için istiyorum. Dediğiniz modeli fiyatı iyiymiş tek eksiği hedef değer girilememe ve gelince durmaması. teşekkür ederim abi. Bu tür aletler genelde en yakın lastikçiye gidene kadar idare edecek şekilde kullanılır. Ben şahsen öyle yapıyorum.. En son lastik patlattıklarımda hep öyle yaptım.. 15-16 psi yeter zaten.. yürüyecek kadar şişirir lastikçiye giderim.. Fazla da olsa sorun olmaz.. çünkü hedef lastikçidir. Arabada bir tane de şundan vardır hep.. Tıkla 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 12:17 Paylaş Dün saat 12:17 (düzenlendi) bende xaomi pilli var, gayet güzel şarj kaybetsede birşey olduğu yok, zaten 4 tekeri sıfırdan şişirmiyorsunuz... bende buda var, 4 lastik hava dengelemede bununla bile işi çözüyorum, motorda bisiklettede kullanırım, havası az azalmış lastiği bu bile rahatça şişiriyor, çift kademelidir ve sağlam basar (80psi-5.5 bar) güç koldan, daha ne olsun, üstelik sporda yapıyorsunuz Dün saat 12:20 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 12:24 Paylaş Dün saat 12:24 13-14 yıl önce zamanında çakmaklıktan çalışanlardan bime gelmiş ve almıştım, halen daha ilk günkü gibi kullanırım. O zamanlar Bim kaliteli ürünler getiriyordu, beraber aldığım süpürge ve tornavida setide halen duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:24 Paylaş Dün saat 13:24 Ali Cihangiroğlu yazdı: zaten 4 tekeri sıfırdan şişirmiyorsunuz... öhhöömmmm, şişiren var şişirmeyen var yani 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:51 Paylaş Dün saat 15:51 Mehmet Ozyurek yazdı: Paranızı çarçur etmeyin. Kimbilir kaç senede bir kez lazım olacak. 550-600 liralık bir şey işinizi görecektir. Şarjlı alırsınız beklemekten boşalır. Aküsü bozulur. Gerek yok. Şunu al geç Niken Araç Oto Hava Kompresörü Metal Gövde 12V 150 PSI https://app.hb.biz/XqdZGLQj6RSm Kullanmayacağı şeye neden para versin yaw? Lastik patlarsa çağırırsın çekiciyi çeker en yakın lastikciye. Kaskocu düşünsün 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 15:58 Paylaş Dün saat 15:58 Bit pazarından lastik tamir kiti(fitil atmaya yarayan zımbırtı) almıştım. Yaptığım en faydalı 150 tl harcaması oldu gerçekten. En az 4-5 kez lastiğe giren çivi vida vs için kullandım. Setten çıkan 3 fitil bittiğinde lastikçiden aldığım 5li olandan da bayramda bodrum dönüşü kullandım.. bagajımda da King hediyesi metal kompresörüm mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:27 Paylaş Dün saat 19:27 Mertol Kip yazdı: Kullanmayacağı şeye neden para versin yaw? Lastik patlarsa çağırırsın çekiciyi çeker en yakın lastikciye. Kaskocu düşünsün Çekeriz ya nolacak Alma len Emre.. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 19:28 Paylaş Dün saat 19:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Niken Araç Oto Hava Kompresörü Metal Gövde 12V 150 PSI https://app.hb.biz/XqdZGLQj6RSm Yaklaşık 15 yıldır bunun aynısı fakat başka marka olanı kullanıyorum hortumunu ucu klipsli olan ile değiştim daha güzel oldu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Paranızı çarçur etmeyin. Kimbilir kaç senede bir kez lazım olacak. 550-600 liralık bir şey işinizi görecektir. Şarjlı alırsınız beklemekten boşalır. Aküsü bozulur. Gerek yok. Şunu al geç Niken Araç Oto Hava Kompresörü Metal Gövde 12V 150 PSI https://app.hb.biz/XqdZGLQj6RSm Bununla 4 tane kurban şişirdik 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bununla 4 tane kurban şişirdik Bendeki de bunun aynısı, marka farkı var sadece Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Bendeki de bunun aynısı, marka farkı var sadece Sizinki kaç kurban şişiroyo? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Sizinki kaç kurban şişiroyo? Bizimkinin kurbanı lastikler Yorum bağlantısı
Recommended Posts