Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erhan Doruk yazdı: Bunun bir önceki versiyonu var bende. Gayet başarılı. Bagajda durdukça pili bitmiyor. Bendeki tam inik lastiği yaklaşık 10-15 dk da şişiriyor. https://www.hepsiburada.com/mi-mijia-akilli-hava-pompasi-2000mah-tasinabilir-boyut-ile-lastik-bakiminda-etkili-cozum-p-HBV00000Q8ELQ?magaza=Vip Trend Bu varken, alternatif aramak gereksiz. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Recep Demirci yazdı: Herkese merhabalar. Araç çakmaklık girişine bağlanarak çalışan ürünlerde çakmaklık girişinin çok ısındığını az daha arabanın yanacağını söyleyen yorumlar var. Bu tür bir soruna karşı ne yapmak gerekir. İlgili ürünün teknik bilgilerinde neleri incelemek gerekir. https://www.idefix.com/kobb-kb301-12volt-220volt-150-psi-ayarlanabilir-dijital-basinc-gostergeli-lastik-ve-yatak-sisirme-pompasi-p-20456487?vendorId=1736&ref=akakce&v=1.4.2 Şöyle bir ürün dikkatimi çekiyor. Hem çakmaklık girişi var hem fişli olup prizden çalışıyor. Eğer bu olmazsa ayaktan çalışan çift pistonlu ürün daha mantıklı olacak gibi. Çakmaklığa takılan hava kompresörünü yıllardır kullanırım. İçindeki motor biraz fazla akım çektiği için uzun süre (5-10 dk) kullanım sonrası kablo biraz yumuşar ve çakmaklık ucu da ısınır. Ama bağlantı yeri gevşek olmadığı sürece sorun olmaz. Sadece çakmaklık soketinin ucuna dokunmamak gerekir. El yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu varken, alternatif aramak gereksiz. temudan 750 ye almışım böyle bişi 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu varken, alternatif aramak gereksiz. Şöyle bir durum var, şarjını doldurup bagaja koydunuz diyelim. 3 ay sonra lazım olduğunda biraz çalışıp bataryayı yarının altında gösterebiliyor. Deşarj süreleri kısa yani. Bende de vardı, sırf bu sebepten ben çakmaklıkla ve şarj ile kullanılanilir bir şey aldım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Şöyle bir durum var, şarjını doldurup bagaja koydunuz diyelim. 3 ay sonra lazım olduğunda biraz çalışıp bataryayı yarının altında gösterebiliyor. Deşarj süreleri kısa yani. Bende de vardı, sırf bu sebepten ben çakmaklıkla ve şarj ile kullanılanilir bir şey aldım. Acil değilse, arabada şarja takar doldurruz ya Ama evet haklısın, ara sıra şarjını yenilemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Recep Demirci yazdı: Herkese merhabalar. Araç çakmaklık girişine bağlanarak çalışan ürünlerde çakmaklık girişinin çok ısındığını az daha arabanın yanacağını söyleyen yorumlar var. Bu tür bir soruna karşı ne yapmak gerekir. İlgili ürünün teknik bilgilerinde neleri incelemek gerekir. Çakmak girişini iptal ederek, krokodille direkt aküye bağlayabilirsin Mehmet Ozyurek yazdı: Bu varken, alternatif aramak gereksiz. 2000 mah mı kaldı Emmi Örnek auhma A7711 Akü Takviye Cihazı | 4'ü 1 Arada Powerbank, Hava Kompresörü, LCD Ekran, 12.000mAh 150PSI - Fiyatı, Yorumları Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce https://app.hb.biz/RUVYPxjFAazC Bundan aldım. Ben aldığımda daha uygundu tabi fiyatı. 10 dan fazla kullanmışımdır çok memnun lastik şişirmesi konusunda. Bir kere araç çalıştırma için lazım oldu onda da sorunsuz işini yaptı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts