Önder Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Ben de pandemiden sonra berbere para vermeyenlerdenim. Kısa saç seviyorum, berbere gitmeyi zaman israfı olarak görüyorum (lpg'yi de bu yüzden sevmezdim, sık sık benzinliğe gitmek hoşuma gitmezdi), bu yüzden kendim kesiyorum. Önce powertec aldım, şimdi philips var. Enseyi de eşim alıyor. 10 dakikalık iş. Sıra beklemesi, milletin dırdırı, hele ki deve kuşu gibi kafayı lavaboya gömüp ardım dışarıda kalınca kendimi çaresiz hissetme duygusu artık çıktı hayatımdan. Ama şeyden mahrum kalıyorsun, kuaförün değdirmöhöö öhhöö. Öhöm. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 saat önce Paylaş 12 saat önce En son 700 TL verdim. Bugün akşam randevum var bakalım kaç lira ödeyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Ama şeyden mahrum kalıyorsun, kuaförün değdirmöhöö öhhöö. Öhöm. Kuaferlerin yaptığı emlak, tarla, borsa yatırım tavsiyelerinin dikkate alınmasının sebebi o. O yüzden batıyor millet. Yatırım dayatması adı. Ondan da kurtuldum işte. 11 saat önce tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce her şeyin cılgı çıktı. bir berberin net ortalama kazancı 150 bin tl. bir de randevulu çalışıyorlar. herkesin emeğine saygım sonsuz. ama her şeyin ortası olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 35 yildir ayni berbere gidiyorum adam beni ilkokul 1 trasimida kesti damat trasinida toyota gibi adam 500tl veriyorum bazen ona hic vermiyorum hepsini ciraklara dagitiyorum uyuz oluyo 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Serhat Işık yazdı: her şeyin cılgı çıktı. bir berberin net ortalama kazancı 150 bin tl. bir de randevulu çalışıyorlar. herkesin emeğine saygım sonsuz. ama her şeyin ortası olmalı. Haftada bir damak traşı gelse zaten aylık bir asgari ücret oradan alıyor. Tüm meslekler gibi, Meslek sahibi olan kazanıyor. A3'ün kalorifer kazanın tamirine geçen yıl 25000 lira istemişti usta. En ucuz isteyen 12 bin istemişti. Köksal ve Servet iki-üç saatte söküp onarıp takmışlardı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Mahalledeki berber Aralık 2025 saç-sakal(makineyle inceltme) 400 tl Ocak 2026 saç-sakal(makineyle inceltme) 800 tl dedi(saç 500), verdim, bıraktım İşyeri berberi saç+yıkama 350 (tek saç var mı diye sormadım) Pendik çarşı saç 200 tl, saç+yıkama 250 tl. 7 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Mahalledeki berber Aralık 2025 saç-sakal(makineyle inceltme) 400 tl Ocak 2026 saç-sakal(makineyle inceltme) 800 tl dedi(saç 500), verdim, bıraktım İşyeri berberi saç+yıkama 350 (tek saç var mı diye sormadım) Pendik çarşı saç 200 tl, saç+yıkama 250 tl. Oh ne güzel. 2 gün önce saç sakala 750 lira verdim. Sakalda makineyle inceltme yine Ankete bak 21 yılında 10 liraya traş olan varmış 7 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce valla ben 3 sene önce pihilips traş makinesi almıştım. onunla kendim kesiyorum. ilk 5 sefer çok kötü oldu. sonra düzeni tutturdum. arka tarafıda ben görmüyorum nasılsa.... 1 3 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Az önce saç traşı oldum yıkamayla 300 bizim burda. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Burada 200 lira. (Siverek) biraz önce ense için uğradım ücret almadı sağ olsun. Nasip olursa bayramdan önce oğlum ile gideriz saç için. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Doğan Arşiray yazdı: valla ben 3 sene önce pihilips traş makinesi almıştım. onunla kendim kesiyorum. ilk 5 sefer çok kötü oldu. sonra düzeni tutturdum. arka tarafıda ben görmüyorum nasılsa.... yere dökülenleride hanım eğirip yün yapıp bana bere örecek... 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 1 ay önce 600 verdim saç sakala(inceltme). Geçen sene her gittiğimde(ortalama 1,5 ayda 1) yükseliyordu fiyat Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce @İlkay Başaran neden bahsediyor bu kıllılar? 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: @İlkay Başaran neden bahsediyor bu kıllılar? Öhöm. 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Burada 200 lira. (Siverek) biraz önce ense için uğradım ücret almadı sağ olsun. Nasip olursa bayramdan önce oğlum ile gideriz saç için. Hocam profil İstanbul diyor? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 100 tl. fakat canım skılırsa pandemide şantiyede edindiğim kendin yap tekniğiyle Alabruz yapıyorum iş bitiyor, Ordu evinde askerler hazırola geçiyor iyide oluyor hani Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Öhöm. Saçlar lens mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şimdi saç sakal 700 verdim. Babam pazarın başında 250 tl tıraş eden yer var dedi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Paralara bak. Ben 250 ye oluyorum. Gelin başımı yapıyorlar yahu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts