Çağlar Bayur 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Suriyede cumhurbaşkanı apo olursa şaşırmam yok onun makamı başka, 2021 papa pulu olarak aratılabilir gagılda, malum karikatür paylaşamıyoruz yasssagh 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Papa matematikçiymiş hemde gerçekten iyi bi okuldan. Apo da okumuştu ama diploma bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Suriyede cumhurbaşkanı apo olursa şaşırmam kendisi hapisten çıkmak istemiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: kendisi hapisten çıkmak istemiyor “Never say never” ( donald trump) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: kendisi hapisten çıkmak istemiyor bakış açısına bağlı adada malikane bir hapis midir mesela? Mehmet Göktürk yazdı: “Never say never” ( donald trump) james bond değil miydi onu diyen? vesile ile yeni bi film izledim (film eski ben yeni izledim) panama terzisi... muhteşem bir komedi ama sonu komik değil gümm diye vuruyor yüzüne insanlığın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı adada malikane bir hapis midir mesela? james bond değil miydi onu diyen? vesile ile yeni bi film izledim (film eski ben yeni izledim) panama terzisi... muhteşem bir komedi ama sonu komik değil gümm diye vuruyor yüzüne insanlığın Hepimiz hapisteyiz. Orada uzakta bir s55 amg var ve ona ulaşamıyorum. Demekki özgürlüğüm kısıtlı. adama devlet 4 dairesi için 7 milyon para veriyor. Yaa benim 2 tane de kaçak dairem var çatıda deyip onlar için de yardım parası istemeye geliyor. Ama “4 daire yardım almışım” demiyor o da bi süre sonra yetinmeyecektir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Haydaaa amerikalı papa Iznik'e geliyormuş. önceki ölmeseydi o da gelecekti. öbürü de sümelada ayin yapar. 12 Mayıs tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İspanya’nın eğitim uçağı artık hürjet olacakmış. Onaylanmış diye okudum. Mahmut Yıldız yazdı: Papa Kayseriliymiş, buraya da gelir belki. Dedesinden yerler kalmış. Ucuza verecekmiş. Papa tapulu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dedesinden yerler kalmış. Ucuza verecekmiş. Papa tapulu Papadan acil satılık tarla, iş değişikliği nedeniyle satıyorum. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Her şey güce ve iktidara bakar. Dün yakalanma emri vardı. Bugün başkanla foto çekiliyor. Dünyada her dönem gücün dönemi olmuştur. İnsan, zaafları olan ve mükemmel olmayan bir canlı. Şimdi bu güç ve iktidar dönemimde modern kölelik yoktur diyebilir miyiz, ya da köleliğin olmadığı bir dünya oluşturulabilir diyebilir miyiz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 06:40 Paylaş Perşembe 06:40 Mehmet Göktürk yazdı: Mehmet hocam bu senatör türkiye sevmeyen catsanın öncülerinden değil mi? Türkiye’ye gelmiş. https://x.com/yunuspaksoy/status/1922764221370270128?s=46 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:25 Yazar Paylaş Perşembe 13:25 Ali Darbaz yazdı: Çok ilginç durumlar gelişiyor. önce putin gece vakti Erdoğanı arayacağım İstanbulda Zelensky bekleyecem diyo Zelenksy ise perşembe ordayı beliyom seni diyo… ne oldu bu ilginçlerde bugün? takip edemedim geldiler mi hepsi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 13:51 Paylaş Perşembe 13:51 Ali Darbaz yazdı: Mehmet hocam bu senatör türkiye sevmeyen catsanın öncülerinden değil mi? Türkiye’ye gelmiş. https://x.com/yunuspaksoy/status/1922764221370270128?s=46 Sevmez hiç evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:49 Yazar Paylaş Perşembe 15:49 Mehmet Göktürk yazdı: Sevmez hiç evet gayrimenkul falan alacaktır belki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 20:40 Paylaş Pazar 20:40 Bir F-35, Husi’lerin attığı füzeden son anda ani manevra yaparak kurtulabilmiş. Husiler bile f35’i görebiliyorsa ohooo 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 10:20 Paylaş Dün saat 10:20 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir F-35, Husi’lerin attığı füzeden son anda ani manevra yaparak kurtulabilmiş. Husiler bile f35’i görebiliyorsa ohooo Bence husiler görmeden zaten atıyorlar. F35 rehavete düşmüştür. Kuzey yemen savaşı diye bi tarihi incele çok enteresan. Ben yeni okudum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 11:00 Paylaş Dün saat 11:00 Mehmet Göktürk yazdı: Bence husiler görmeden zaten atıyorlar. F35 rehavete düşmüştür. Kuzey yemen savaşı diye bi tarihi incele çok enteresan. Ben yeni okudum. Husulerin sınırsız gökyüzü boşluğunda rastgele atışlarla f35 vurması ile benim hibritle ferrari geçmişliğin yarışır mı f35 neden o kadar yaklaşmış. Hangi onlar f35’i görmeden f35 onları çoktan vuruyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:11 Yazar Paylaş Dün saat 11:11 Mehmet Göktürk yazdı: Kuzey yemen savaşı o zamanları doğru tahlil edemyen zaten 2053 te çok şaşırır ama zaten iş işten geçmiştir.. vesile ile iş işten geçmiş benzeri atasözü var mıdır ingilizce? who bought the horse was passed üsküdar region falan? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 Çağlar Bayur yazdı: o zamanları doğru tahlil edemyen zaten 2053 te çok şaşırır ama zaten iş işten geçmiştir.. vesile ile iş işten geçmiş benzeri atasözü var mıdır ingilizce? who bought the horse was passed üsküdar region falan? I take in i run each tea var. Aytekinin ayran içtiğini belirtir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:47 Yazar Paylaş Dün saat 11:47 mesela bir film tavisyesi bırakalım buraya,isim yazmaz isek fazla gagıl alarmı da çalmaz https://www.imdb.com/video/vi95551769/?playlistId=tt0472062&ref_=tt_ov_pr_ov_vi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:53 Paylaş Dün saat 11:53 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Husulerin sınırsız gökyüzü boşluğunda rastgele atışlarla f35 vurması ile benim hibritle ferrari geçmişliğin yarışır mı f35 neden o kadar yaklaşmış. Hangi onlar f35’i görmeden f35 onları çoktan vuruyordu. Adam elinde sopasıyla MİG-29 düşürüyor Bu videodaki şaman amcanın (çok dikkatli izlemek lazım mükemmel birşey) videonun ilerisinde konuşması var kaçırılmaması gereken bir video. Bizim "eski dinimizin" aşağı yukarı nasıl nerelerde olduğunu kısmen anımsatıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:53 Yazar Paylaş Dün saat 11:53 not: film içinde film var derler ya, bu filmde hofman daha dikkatli izlenmeli asıl film o. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts