Ali Darbaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Amerikalıları ülkeye çekmek turizmi canlandırmak için yapıldığı idda edilen tanıtım videosu https://x.com/mog_russen/status/1942138978506825749?s=46 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Dun & Bradstreet’in yayımladığı 2024 Küresel İflas Raporuna göre, dünya genelinde şirket iflaslarının sert biçimde yükselmiş. 47 ülkeyi kapsayan rapora göre, ülkelerin yüzde 65’inde iflaslar artmış. Türkiye de ilk sıralarda. Türkiye’de yüzde 23 artış. Almanya (%22) İtalya (%20) Hollanda (%30) Kanada (%35) 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 12:29 Paylaş Salı 12:29 rusya'nın azerbaycan'a atakları hiç hoş değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:46 Yazar Paylaş Salı 16:46 görünen ataklar görünmeyen işgalden iyidir Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 17:29 Paylaş Salı 17:29 https://www.dw.com/tr/helsinki-trafik-kazalarında-can-kaybını-nasıl-durdurdu/a-73680195?twclid=2-5og2lmf1es5oafar3n61mpohi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:35 Yazar Paylaş Salı 19:35 darısı esenyurt la çekmece başına, nüfus oranı olarak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 19:52 Paylaş Salı 19:52 Evren Erakçora yazdı: https://www.dw.com/tr/helsinki-trafik-kazalarında-can-kaybını-nasıl-durdurdu/a-73680195?twclid=2-5og2lmf1es5oafar3n61mpohi dw açıldı bende. Yasaklıydı epeydir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 20:10 Yazar Paylaş Salı 20:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dw açıldı bende. Yasaklıydı epeydir açma yine yasaklı gibi say mutlu hisset 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 09:32 Paylaş Çarşamba 09:32 Aylık gelirim 250bin olsun evim barkım olsun borcum olmasın müşterimde aynı konforda olsun yaşamda, ıspartaya üç günde giderim. Çok saçma haberler 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 16:38 Yazar Paylaş Çarşamba 16:38 Servet Aydın yazdı: Aylık gelirim 250bin olsun efenim? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:37 Paylaş Dün saat 07:37 Ben saatte doksanlı sürersem mesai saatleri içerisinde hedeflerime ulaşamam. Ya uykumdan olurum ya da evde geçireceğim zamandan. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben saatte doksanlı sürersem mesai saatleri içerisinde hedeflerime ulaşamam. Ya uykumdan olurum ya da evde geçireceğim zamandan. Pro hipermiler apoleti sökülmeli acil Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce el salvador'da bu tarz traş yasaklanmış 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: el salvador'da bu tarz traş yasaklanmış Bir keko ağlıyordu gözleri yaşlı. akjhsgfdkjhags 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Slim fit patolon giyiyor birde bunlar. Geçen gün lcw de kot alacağım ne giysem tayt gibi. Erkek için olanı yok mu bunların dedim bakıyor kızlar. 4 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Slim fit patolon giyiyor birde bunlar. Geçen gün lcw de kot alacağım ne giysem tayt gibi. Erkek için olanı yok mu bunların dedim bakıyor kızlar. bende çok zorlanıyorum zaten kilo var 50 tane model çıkarmışlar bir tanesi geniş basen ve tayt gibi paçalı falan derken model bulana kadar canım çııkıyor Yırtılanın aynısnı alıp geçtim yine 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Slim fit patolon giyiyor birde bunlar. Geçen gün lcw de kot alacağım ne giysem tayt gibi. Erkek için olanı yok mu bunların dedim bakıyor kızlar. Totom buyudu sığmıyom diyemeyende pantol beğenmiyor shdjdjdj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: el salvador'da bu tarz traş yasaklanmış Bizde yasaklanmasın lütfen. Kimle muhtap olduğumuzu bilelim.. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Totom buyudu sığmıyom diyemeyende pantol beğenmiyor shdjdjdj Yok abi ya lastikli gibi hepsi cidden. Kilolu değilim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gelin hep beraber yarın Belgrad ormanlarında koşalım bent yürüyüş parkurundan ormanın içinde yürüyelim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gelin hep beraber yarın Belgrad ormanlarında koşalım bent yürüyüş parkurundan ormanın içinde yürüyelim arabaları sınayacaktık? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabaları sınayacaktık? Onu da yaparız Yorum bağlantısı
Recommended Posts