Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Veya herhangi orta ölçek yaşayan sporcunun desek? 1 top ve 22şortlu adamlar daha revaçta bizim coğrafyada, ondan şeettim. hangi takımı tutuyprsun diolar, redbull diyorum... çay dio... sohbet sınırlanıyor hali ile Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Halbuki konuşalacak ne kadar farklı konu var. Mesela tango nedir, kırmızı nasıl bir renktir, ikisi neden birleşmiştir? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: futbolcuların en uzun yaşayanların yaş ortalaması kaçtır? Abi taş çatlasa 110 nabız gölge yerde yürüyecem. At gibi 4 nala koşacak değilim ya. Maksat temiz orman havası almak ve C3 ile Belgrad orman yolunda sürmek. Saat kaç oldu uyku tutmadı. Belkide cayarım. Sabaha yataktan kalkmak zor gelir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi taş çatlasa 110 nabız gölge yerde yürüyecem. At gibi 4 nala koşacak değilim ya. Maksat temiz orman havası almak ve C3 ile Belgrad orman yolunda sürmek. Saat kaç oldu uyku tutmadı. Belkide cayarım. Sabaha yataktan kalkmak zor gelir. rock festivali var az ileride orada temiz hava da daha bol Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce (düzenlendi) Gdp de bana düşen 40 küskün bin doları bana direk verebiliyorlar da nasıl alabilirim. Ceyranlı araba alacam tog mog gibim bişey. 40 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts