İçeriğe Yönlendir

Dünyadan Haberler

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

s400 sattı

Ayı mesaj atmış. S400’leri geri verin. Yenilerini üretmek zaman alıyor, bize şimdi lazım diye

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Aklı başında hiçbir komutan rus jetini düşürmezdi. Kaldı ki haritaları hatırlıyorsunuz bi saldırı da yok adam manevrada üçgen kesmiş sadece.  abi noluyo diye bi alo dersiniz putine..Adam intikam olarak s400 sattı seni f35 ten çıkardı. Bunu planlayan kimdi sizce?

Bunda planlı bir oyun oldu. Aynısı sigara kaçıran eşekleri vurmamızda da oldu. senelerce başımıza kaktılar. 

Peki madem bu israil okadar çağrı cihazı olsun casusluk olsun her yerde olmasına rağmen neden hamasın saldırısını durdurmadı. Bilerek durdurmadılar ise ölen 1500 kişinin aileleri nasıl buna izin verdiklerini sorgulamıyorlar. Adamların çağrı cihazlarna kadar girmişsin. Ne var ne yok herşey kontrolün altında. Çok saçma değilmi

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ayı mesaj atmış. S400’leri geri verin. Yenilerini üretmek zaman alıyor, bize şimdi lazım diye

Evet ya. Enteresan. Burdan sallasak?

Ali Darbaz yazdı:

Peki madem bu israil okadar çağrı cihazı olsun casusluk olsun her yerde olmasına rağmen neden hamasın saldırısını durdurmadı. Bilerek durdurmadılar ise ölen 1500 kişinin aileleri nasıl buna izin verdiklerini sorgulamıyorlar. Adamların çağrı cihazlarna kadar girmişsin. Ne var ne yok herşey kontrolün altında. Çok saçma değilmi

Hamaz saldırmasa gazzeyi yıkabilir miydi böyle sence.. hiç saçma gelmedi bana. 

Yahut Hamas kim? FKÖ ne oldu? Niye nasıl neden niçin :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Twiterda okuduğun her habere inanma.. 

Rusya total war ekonomiye girdi. Seri şekilde füze üretiyor. Daha bu ay 22 uçak 33 tank envantere girdi. 

Mehmet Göktürk yazdı:

Evet ya. Enteresan. Burdan sallasak?

Hanaz saldırmasa gazzeyi yıkabilir miydi böyle sence.. hiç saçma gelmedi bana. 

Yahut Hamas kim? FKÖ ne oldu? Niye nasıl neden niçin :) 

F35 alınmasını istemeyen Yahudi lobisi değilmi. Bu planı mossad yaptırmadımı. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benim anlamadığım bazı hususlar var...

2016 darbe grişiminde Halkın nasıl motivasyon ile nelere yapabileceğini tüm dünya gördü. 

2020 Rusların iblid saldırısında askerimizin şehid edilmesi üzerine , avrupanın Türkiyeye desteğini çekmesi üzerinde yunanistan ve bulgaristana Sınır kapılarının  açılmasının yaşattığı 3 günlük göç dalgası.

Türkiyenin 2016 iblib bombardımanı na rağmen, rusyaya 2022 de başlayan ukrayna savaşında tarafsız kalması çok saçma geliyor. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Benim anlamadığım bazı hususlar var...

2016 darbe grişiminde Halkın nasıl motivasyon ile nelere yapabileceğini tüm dünya gördü. 

2020 Rusların iblid saldırısında askerimizin şehid edilmesi üzerine , avrupanın Türkiyeye desteğini çekmesi üzerinde yunanistan ve bulgaristana Sınır kapılarının  açılmasının yaşattığı 3 günlük göç dalgası.

Türkiyenin 2016 iblib bombardımanı na rağmen, rusyaya 2022 de başlayan ukrayna savaşında tarafsız kalması çok saçma geliyor. 

bunlara inanıyor musun?

Ali Darbaz yazdı:

Hayır değil. Yani ben öyle düşünmüyorum. BOP işi evangelistlerin. Her şeyde de edilgen olmak zorunda değiliz. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

bunlara inanıyor musun?

Bunlara inanmak derken. Tvde gördük.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Bunlara inanmak derken. Tvde gördük.

Sonra senelerdir vize alamayan kuyruklarda perişan olan  türk vatandaşlarını da görüyor musun tv de?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Twiterda okuduğun her habere inanma.. 

Rusya total war ekonomiye girdi. Seri şekilde füze üretiyor. Daha bu ay 22 uçak 33 tank envantere girdi. 

yabancı basın yazdı. S400’lere talip de varmış. Hindistan. 

devletlerin ve örgütlerin yönetimlerinde tek güç yok diye düşünüyorum. 10 kişilik grupta birlik sağlamak zorken devlet-örgüt yönetiminde tek yönlü politikalar gerçekleştirmek mümkün değil bence.

olaylar karışık. Avrupa resmen savaşa hazırlanıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...