Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: s400 sattı Ayı mesaj atmış. S400’leri geri verin. Yenilerini üretmek zaman alıyor, bize şimdi lazım diye Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Aklı başında hiçbir komutan rus jetini düşürmezdi. Kaldı ki haritaları hatırlıyorsunuz bi saldırı da yok adam manevrada üçgen kesmiş sadece. abi noluyo diye bi alo dersiniz putine..Adam intikam olarak s400 sattı seni f35 ten çıkardı. Bunu planlayan kimdi sizce? Bunda planlı bir oyun oldu. Aynısı sigara kaçıran eşekleri vurmamızda da oldu. senelerce başımıza kaktılar. Peki madem bu israil okadar çağrı cihazı olsun casusluk olsun her yerde olmasına rağmen neden hamasın saldırısını durdurmadı. Bilerek durdurmadılar ise ölen 1500 kişinin aileleri nasıl buna izin verdiklerini sorgulamıyorlar. Adamların çağrı cihazlarna kadar girmişsin. Ne var ne yok herşey kontrolün altında. Çok saçma değilmi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ayı mesaj atmış. S400’leri geri verin. Yenilerini üretmek zaman alıyor, bize şimdi lazım diye Evet ya. Enteresan. Burdan sallasak? Ali Darbaz yazdı: Peki madem bu israil okadar çağrı cihazı olsun casusluk olsun her yerde olmasına rağmen neden hamasın saldırısını durdurmadı. Bilerek durdurmadılar ise ölen 1500 kişinin aileleri nasıl buna izin verdiklerini sorgulamıyorlar. Adamların çağrı cihazlarna kadar girmişsin. Ne var ne yok herşey kontrolün altında. Çok saçma değilmi Hamaz saldırmasa gazzeyi yıkabilir miydi böyle sence.. hiç saçma gelmedi bana. Yahut Hamas kim? FKÖ ne oldu? Niye nasıl neden niçin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ayı mesaj atmış. S400’leri geri verin. Yenilerini üretmek zaman alıyor, bize şimdi lazım diye Twiterda okuduğun her habere inanma.. Rusya total war ekonomiye girdi. Seri şekilde füze üretiyor. Daha bu ay 22 uçak 33 tank envantere girdi. Mehmet Göktürk yazdı: Evet ya. Enteresan. Burdan sallasak? Hanaz saldırmasa gazzeyi yıkabilir miydi böyle sence.. hiç saçma gelmedi bana. Yahut Hamas kim? FKÖ ne oldu? Niye nasıl neden niçin F35 alınmasını istemeyen Yahudi lobisi değilmi. Bu planı mossad yaptırmadımı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Benim anlamadığım bazı hususlar var... 2016 darbe grişiminde Halkın nasıl motivasyon ile nelere yapabileceğini tüm dünya gördü. 2020 Rusların iblid saldırısında askerimizin şehid edilmesi üzerine , avrupanın Türkiyeye desteğini çekmesi üzerinde yunanistan ve bulgaristana Sınır kapılarının açılmasının yaşattığı 3 günlük göç dalgası. Türkiyenin 2016 iblib bombardımanı na rağmen, rusyaya 2022 de başlayan ukrayna savaşında tarafsız kalması çok saçma geliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim anlamadığım bazı hususlar var... 2016 darbe grişiminde Halkın nasıl motivasyon ile nelere yapabileceğini tüm dünya gördü. 2020 Rusların iblid saldırısında askerimizin şehid edilmesi üzerine , avrupanın Türkiyeye desteğini çekmesi üzerinde yunanistan ve bulgaristana Sınır kapılarının açılmasının yaşattığı 3 günlük göç dalgası. Türkiyenin 2016 iblib bombardımanı na rağmen, rusyaya 2022 de başlayan ukrayna savaşında tarafsız kalması çok saçma geliyor. bunlara inanıyor musun? Ali Darbaz yazdı: F35 alınmasını istemeyen Yahudi lobisi değilmi. Bu planı mossad yaptırmadımı. Hayır değil. Yani ben öyle düşünmüyorum. BOP işi evangelistlerin. Her şeyde de edilgen olmak zorunda değiliz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bunlara inanıyor musun? Bunlara inanmak derken. Tvde gördük. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bunlara inanmak derken. Tvde gördük. Sonra senelerdir vize alamayan kuyruklarda perişan olan türk vatandaşlarını da görüyor musun tv de? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Twiterda okuduğun her habere inanma.. Rusya total war ekonomiye girdi. Seri şekilde füze üretiyor. Daha bu ay 22 uçak 33 tank envantere girdi. F35 alınmasını istemeyen Yahudi lobisi değilmi. Bu planı mossad yaptırmadımı. yabancı basın yazdı. S400’lere talip de varmış. Hindistan. devletlerin ve örgütlerin yönetimlerinde tek güç yok diye düşünüyorum. 10 kişilik grupta birlik sağlamak zorken devlet-örgüt yönetiminde tek yönlü politikalar gerçekleştirmek mümkün değil bence. olaylar karışık. Avrupa resmen savaşa hazırlanıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Sonra senelerdir vize alamayan kuyruklarda perişan olan türk vatandaşlarını da görüyor musun tv de? ben anlamadım, param yokki pasaport çıkartmaya niye yurtdışı vizesi için uğraşayım. Daha karadeniz antalya kuşadasını gezmedim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: ben anlamadım, param yokki pasaport çıkartmaya niye yurtdışı vizesi için uğraşayım. Daha karadeniz antalya kuşadasını gezmedim. instagrama fotoğraf koyma var. karadeniz yaylası ne demek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: instagrama fotoğraf koyma var. karadeniz yaylası ne demek. hayat geçici , arabadaki ölü toprağını atarken bile bu hafta sonu yaşadığım kötü tecrubemi düşünüyorum. Yunanlılar Türk turist diye ağlaya ağlaya yasa çıkardı. Vize vermeyen ülkede kendi düşünsün . Banane 10 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: ben anlamadım, param yokki pasaport çıkartmaya niye yurtdışı vizesi için uğraşayım. Daha karadeniz antalya kuşadasını gezmedim. Gündemi takip et Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Gündemi takip et fransada bedava tavuk kızartması dağıtılacak dendi. Millet üst üste çıktı. Baklava olsa kimbilir neler olurdu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Gündemi takip et Tansu Kalafatoğlu yazdı: fransada bedava tavuk kızartması dağıtılacak dendi. Millet üst üste çıktı. Baklava olsa kimbilir neler olurdu Mehmet Göktürk yazdı: Güzel abi doktorlarımız olsun teknisyenlerimiz, bizim vergilerle neredeyse bedavaya okuyup sonra ülke dışına kaçıp bakkal kasiyer kurye oluyor. İyi oluyor böyle vize mize vermemeleri boş ver. Turistik gezi için gidenler saçma sapan şeylerden etkilenip ülkeyi terk edip. Bu neye benziyor biliyormusun . Sunroof olmadığı için 320 dizel almayıp, daha yüksek kmli sunrooflu 316 i almak gibi bişey. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Benim öğrencilerimin yarısı gidiyor. Hiç de kurye olmuyorlar. Bir üniversite mezununu almanyada karavanda kalıp çim biçmeye yönelten nedir? Sen buna odaklan. 1960 ta Türkiye dendiğinde bi ağırlığı vardı. Vize bile yoktu. Şimdi ise yorumu sana bırakıyorum. Yaşın genç 80 leri bilmiyorsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1960 ta Türkiye dendiğinde bi ağırlığı vardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Benim öğrencilerimin yarısı gidiyor. Hiç de kurye olmuyorlar. Bir üniversite mezununu almanyada karavanda kalıp çim biçmeye yönelten nedir? Sen buna odaklan. 1960 ta Türkiye dendiğinde bi ağırlığı vardı. Vize bile yoktu. Şimdi ise yorumu sana bırakıyorum. Yaşın genç 80 leri bilmiyorsun Bir eğitimci olarak bu insanların ülkeleri için faydalı birer birey olmasını sağlamak için çabalamanızı rica ederim ülkenin dışına kaçıp oradaki firmaları ayakta tutmaları bizde hiçbir şey kazandırmıyor böyle insanların üniversite kontenjanlarının doldurması. 1 2 puanla kaçırıp vatanı için daha faydalı işler yapacak gençlerin kontenjan dışı kalması beni üzüyor. Üniversite okuyan her bireye vatanı için katma değer sağlayacağı bir sözleşme imzalanmasını gönülden desteklerim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Siyasetçilere sor niye gidiyorlar Puanla kaçıran yok herkes güzel yere girebiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Siyasetçilere sor niye gidiyorlar Puanla kaçıran yok herkes güzel yere girebiliyor. Siyasi gerekçeler bence abartılıyor. Bizim ailede İTÜ İTÜ matematik mühendisliği okuyan bile var. Hiçbiri ülkeyi terk Edip gitme konusunda herhangi bir refleks sergilemedi. Bunların aileleri sabah akşam Halk TV kanallarını izleyen insanlar. Yurt dışında göçen tek bir aile ferdin var o da Ukrayna’da aşık olduğu kızla evlenmek için Polonya’ya gitti. Orada Microsoft yazılım mühendisliği yapıyor. Onun da tek hobisi harkov bisiklet yollarında köpeğini gezdirmek Çalıştıkları halde BMW 1:162010 model aracın finansmanını zor yapıyorlar 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce yurt dışına giden arkadaşlarım var. ilkokul'dan beri tanıdığım yakınlarım. ailesel sorunları olanlar gitti. sağlıklı ailede büyüyenler gitmeyi hiç düşünmedi bile. burada kalanlar da gayet konforlu yaşıyor. gidenler hala okul okuyan ve ubercilik yapanlar var. burada kalsaydı çook çok iyi pozisyonlarda olacaklardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Yine çok saçma olacak ama bir konu var malumunuz ben cenazeden geliyorum tüm alman tayfası cenazeye geldi ilk defa hepsini bir arada görüyorum benim yeğenlerim benle yaşıt olan yeğenlerimin çoğunun evlenmemiş hepsi bekar bir tanesi çok dikkatimi çekti hiç çalışmak dahi istemiyor çünkü her şey çok ucuz ulaşılabilir ve bu ulaşabilirdik insanları Kıymetsizleştirmiş çalışmıyor devletten para alıyor çalışınca da devlet maaşının %40 beşini vergi kesiyor . Kimse çocuk yapmıyor evlenmiyor yani Türkiye’den çocuklarımın geleceğini Düşüneceğim diye göç edenler fasafiso çocuk bile yapmıyorlar rahata alışmışlar bu rahatlıkla kıymetsizleştirmiş kazanılan parayı kıymetsizleştirmiş kültür desen *** çamur *** gibi olmuşlar. Bir zamanların en güzel kızı olan bir aile tanidigimiz kızı koç grubunda stajını yaptıktan sonra İngiltere’ye göç etti Bahanesi Türkiye’de bir gelecek kuramıyor düşüncesiyle şu an İngiltere’de yaklaşık 20 yıldır güzelliğinden eser kalmadı kupkuru bir kız oldu 40 yaşına bastı evlenmedi çoluk çocuk yok ailesinin babasının ana kuzusuydu 20 yıldır İngiltere’de kimseye bir faydası yok geleceği yok öldüğünde ölecek arkasından Türkiye’deki Yeğenleri dayıları teyzeleri halalara ağlayacak şimdi niçin gitti hani gelecek kaygısıyla gittiydi bir gelecek kuramammış ki 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Siyasi gerekçeler bence abartılıyor. Bizim ailede İTÜ İTÜ matematik mühendisliği okuyan bile var. Hiçbiri ülkeyi terk Edip gitme konusunda herhangi bir refleks sergilemedi. Bunların aileleri sabah akşam Halk TV kanallarını izleyen insanlar. Yurt dışında göçen tek bir aile ferdin var o da Ukrayna’da aşık olduğu kızla evlenmek için Polonya’ya gitti. Orada Microsoft yazılım mühendisliği yapıyor. Onun da tek hobisi harkov bisiklet yollarında köpeğini gezdirmek Çalıştıkları halde BMW 1:162010 model aracın finansmanını zor yapıyorlar Siyasetçilere siyasi gerekçeyi sormıyacan tabi Kız kupkuru diyorsun sende de karaciğer yağlanması var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce kız kupkuru olmuşsa sıkıntı büyük bence 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts