Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Konu ile alakasız bir mesaj silindi.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce AB Endonezya ile sta imzaladı. biz de imzalamış olduk. vergisiz endonezya malları mı gelecek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: AB Endonezya ile sta imzaladı. biz de imzalamış olduk. vergisiz endonezya malları mı gelecek Karşılığında İsrail’i Öven bir de konuşma yaptı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Karşılığında İsrail’i Öven bir de konuşma yaptı emin misin? endonezya israil'i devlet olarak tanımıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: emin misin? endonezya israil'i devlet olarak tanımıyor bende burda okudum https://x.com/38divan/status/1970720229123645920?s=46 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce mavi tayt giyen uçmaz, süperman filmini izleyip herşeye inanılmaz sonra çatıdan aşaa düşersin 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Ali Darbaz yazdı: bende burda okudum https://x.com/38divan/status/1970720229123645920?s=46 bağımsız filistin olmalı. israil'in güvenliği sağlanmalı demiş. ne diyecekti başka. iki taraf için de barış demiş ben endonezyada üretim var mı, otomobil üretiliyor mu onu merak ettim. japonlar belki üretiyordur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bağımsız filistin olmalı. israil'in güvenliği sağlanmalı demiş. ne diyecekti başka. iki taraf için de barış demiş ben endonezyada üretim var mı, otomobil üretiliyor mu onu merak ettim. japonlar belki üretiyordur Onlar tekstil ve ayakkabı üretir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Onlar tekstil ve ayakkabı üretir AB böyle kafasına göre sta imzalarsa türkiye için kontrolsüz ticaret başlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: AB böyle kafasına göre sta imzalarsa türkiye için kontrolsüz ticaret başlar. Mevcut dolar kuru ile de içeride üretim iyice biter. Herkes tüccar olacak galiba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Hüseyin Sönmez yazdı: Mevcut dolar kuru ile de içeride üretim iyice biter. Herkes tüccar olacak galiba. bütün kötülüklerin sebebi AB mi şimdi? ya das auto'yu çok seviyorsak? Yorum bağlantısı
Recommended Posts