Tansu Kalafatoğlu Dün saat 06:48 Paylaş Dün saat 06:48 AB Endonezya ile sta imzaladı. biz de imzalamış olduk. vergisiz endonezya malları mı gelecek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:28 Paylaş Dün saat 07:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: AB Endonezya ile sta imzaladı. biz de imzalamış olduk. vergisiz endonezya malları mı gelecek Karşılığında İsrail’i Öven bir de konuşma yaptı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:36 Paylaş Dün saat 07:36 Ali Darbaz yazdı: Karşılığında İsrail’i Öven bir de konuşma yaptı emin misin? endonezya israil'i devlet olarak tanımıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:03 Paylaş Dün saat 08:03 Tansu Kalafatoğlu yazdı: emin misin? endonezya israil'i devlet olarak tanımıyor bende burda okudum https://x.com/38divan/status/1970720229123645920?s=46 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:20 Yazar Paylaş Dün saat 08:20 mavi tayt giyen uçmaz, süperman filmini izleyip herşeye inanılmaz sonra çatıdan aşaa düşersin 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:06 Paylaş Dün saat 09:06 Ali Darbaz yazdı: bende burda okudum https://x.com/38divan/status/1970720229123645920?s=46 bağımsız filistin olmalı. israil'in güvenliği sağlanmalı demiş. ne diyecekti başka. iki taraf için de barış demiş ben endonezyada üretim var mı, otomobil üretiliyor mu onu merak ettim. japonlar belki üretiyordur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:15 Paylaş Dün saat 09:15 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bağımsız filistin olmalı. israil'in güvenliği sağlanmalı demiş. ne diyecekti başka. iki taraf için de barış demiş ben endonezyada üretim var mı, otomobil üretiliyor mu onu merak ettim. japonlar belki üretiyordur Onlar tekstil ve ayakkabı üretir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:21 Paylaş Dün saat 09:21 Ali Darbaz yazdı: Onlar tekstil ve ayakkabı üretir AB böyle kafasına göre sta imzalarsa türkiye için kontrolsüz ticaret başlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 09:25 Paylaş Dün saat 09:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: AB böyle kafasına göre sta imzalarsa türkiye için kontrolsüz ticaret başlar. Mevcut dolar kuru ile de içeride üretim iyice biter. Herkes tüccar olacak galiba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:31 Paylaş Dün saat 09:31 Hüseyin Sönmez yazdı: Mevcut dolar kuru ile de içeride üretim iyice biter. Herkes tüccar olacak galiba. bütün kötülüklerin sebebi AB mi şimdi? ya das auto'yu çok seviyorsak? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bütün kötülüklerin sebebi AB mi şimdi? ya das auto'yu çok seviyorsak? Abd japonyanın belini kırmasaydı görürdün geyşa toyotayı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Trump 3 şey söyledi az evvel 1- he knows rigged elections better than anyone else 2- turkey has been trying to get syria for 2000 years ! 3- he does not take responsibility in syria but he had a great achievement indeed i think Konuşma fena geçmedi ama trumpa birisi suriyenin be tüm ortadoğunun 500 sene osmanlı toprağı olduğunu söylemeli. Erdoğan olsam one minute derdim orda 🎃 Biraz bence sessiz kaldı ama sorular da zaten Trump'a geldi. genelde bence olumluydu. Daha önce dediğim gibi F-35 e geri girmemiz şart. Satınalma değil projeye girmeliyiz. Aynen eskisi gibi. @Ali Darbaz yorum alalım. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce cnnturk kanalının kendileri hakkında söylenenleri 15 dak sonra ekranda tercüme etmeleri harika idi, çorba içiyordum halılar battı temizlik faturasını kaanla yollayacağım Mehmet Göktürk yazdı: trumpa ceketine taktığı broş nasıldı , çok şık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Abd japonyanın belini kırmasaydı görürdün geyşa toyotayı U-234 hedefe ulaşsaydı şuan Japonya abd idi.... Zitlerin az kafası çalışsaydı bu sefer Alamanya tekti gezegende... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: U-234 hedefe ulaşsaydı şuan Japonya abd idi.. bence italyan mafyası daha etkin olmuştur limanlarda abd lehine Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bence italyan mafyası daha etkin olmuştur limanlarda abd lehine yani abd yoktu, japonya işini bitirmişti demek istediydim... 2 nükleeride yediydi abd... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yani abd yoktu, japonya işini bitirmişti demek istediydim... 2 nükleeride yediydi abd... caponlar elllerindeki hammadeyi kullanmayı bile beceremedi, onlaar anca kılıç döver Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: caponlar elllerindeki hammadeyi kullanmayı bile beceremedi, onlaar anca kılıç döver evet, şuan dövmeyide bırakmışlar hatta... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts