Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ibiza da tartışalım bunu, viva espania Haber izleyince kusacak gibi oluyorum artık. Motörle giderim gelmem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: otobanlarda 140 olan hız limiti 110 a düşürülsün. Yakıt. Cem uzan başa geçseydi sarı kafa kazanova başbakanımız olacaktı ilk kez. Şimdi onun da saçları kırardı olmaz gari. 90 ile gidince 5 , 105 ile gidibce 4.5 ama 130 ile gidibce 7.6 litre yakıyorum. Bence 110 limiy yerine tüketim metre koyalım. Aylık 100 litreden fazla yakıt alan, sonraki alımlarda 2 katı ödesin. Tse seyir hızı tüketim verilerni yayınlasın her aracın, tvde kamu spotu yayınlansın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 90 ile gidince 5 , 105 ile gidibce 4.5 ama 130 ile gidibce 7.6 litre yakıyorum. Bence 110 limiy yerine tüketim metre koyalım. Aylık 100 litreden fazla yakıt alan, sonraki alımlarda 2 katı ödesin. Tse seyir hızı tüketim verilerni yayınlasın her aracın, tvde kamu spotu yayınlansın. 90 ile 5, 105 ile 4.5 fiziğe aykırı. 90 la giderken bir vites ufaltman lazım demekki motoru gereksiz uzun oranla yoruyorsun. Senin gibi adamın bunu bilmesi lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 90 ile 5, 105 ile 4.5 fiziğe aykırı. 90 la giderken bir vites ufaltman lazım demekki motoru gereksiz uzun oranla yoruyorsun. Senin gibi adamın bunu bilmesi lazım. Araba otomatik vitesi kendi seçiyor. Şehir içinde istanbulda nerede var 90 üstü yol. Şile yolu dahi 90 sınırlı. 9 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts