Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ibiza da tartışalım bunu, viva espania Haber izleyince kusacak gibi oluyorum artık. Motörle giderim gelmem 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: otobanlarda 140 olan hız limiti 110 a düşürülsün. Yakıt. Cem uzan başa geçseydi sarı kafa kazanova başbakanımız olacaktı ilk kez. Şimdi onun da saçları kırardı olmaz gari. 90 ile gidince 5 , 105 ile gidibce 4.5 ama 130 ile gidibce 7.6 litre yakıyorum. Bence 110 limiy yerine tüketim metre koyalım. Aylık 100 litreden fazla yakıt alan, sonraki alımlarda 2 katı ödesin. Tse seyir hızı tüketim verilerni yayınlasın her aracın, tvde kamu spotu yayınlansın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: 90 ile gidince 5 , 105 ile gidibce 4.5 ama 130 ile gidibce 7.6 litre yakıyorum. Bence 110 limiy yerine tüketim metre koyalım. Aylık 100 litreden fazla yakıt alan, sonraki alımlarda 2 katı ödesin. Tse seyir hızı tüketim verilerni yayınlasın her aracın, tvde kamu spotu yayınlansın. 90 ile 5, 105 ile 4.5 fiziğe aykırı. 90 la giderken bir vites ufaltman lazım demekki motoru gereksiz uzun oranla yoruyorsun. Senin gibi adamın bunu bilmesi lazım. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 90 ile 5, 105 ile 4.5 fiziğe aykırı. 90 la giderken bir vites ufaltman lazım demekki motoru gereksiz uzun oranla yoruyorsun. Senin gibi adamın bunu bilmesi lazım. Araba otomatik vitesi kendi seçiyor. Şehir içinde istanbulda nerede var 90 üstü yol. Şile yolu dahi 90 sınırlı. 15 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: 90 ile 5, 105 ile 4.5 fiziğe aykırı. 90 la giderken bir vites ufaltman lazım demekki motoru gereksiz uzun oranla yoruyorsun. Senin gibi adamın bunu bilmesi lazım. metafiziğe? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Gösterge öyle gösteriyor . 10'ar km test ettim. 90 da 5 litre , 105 de 4,5 ölçtü. Bide paralı yolda Küzey marmara otoyoluna girdim test etmek için. Daha ne yapsın adam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gösterge öyle gösteriyor . 10'ar km test ettim. 90 da 5 litre , 105 de 4,5 ölçtü. Bide paralı yolda Küzey marmara otoyoluna girdim test etmek için. Daha ne yapsın adam. Ali bu senin arabadan haberlere dönüşmesin lütfen arabanın konusu mevcut. petrol 115 oldu 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ali bu senin arabadan haberlere dönüşmesin lütfen arabanın konusu mevcut. petrol 115 oldu Soruya cevap verdim. Hep senin hız limiti mesajın yüzünden oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Soruya cevap verdim. Hep senin hız limiti mesajın yüzünden oldu. Tamam kabul. 120 oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tamam kabul. 120 oldu. Akşam tankı fullüyeyim. Ama Ötv payı beninde ve mazotta ne kadar kaldı. Devlet Benzine gelecek olası zammı süspanse edecek mi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Sübvanse Yol su elektrik olarak geri döner Devlet biziz. Petrol ithal. Çözümü sen bul. Zeki Müren ödesin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tamam kabul. 120 oldu. cupraları düşünen yok hayat 180 de başlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cupraları düşünen yok hayat 180 de başlar 110 ile gidersen az yakar işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 110 ile gidersen az yakar işte. Arabayı son gördüğümde etrafı böcek bağlamıştı. Kullanmıyor arabayı sonra gelip forum'a 180'den başlar deyip duruyor. Senede 5000 km yapıyor mu yok 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: 90 ile gidince 5 , 105 ile gidibce 4.5 ama 130 ile gidibce 7.6 litre yakıyorum. Bence 110 limiy yerine tüketim metre koyalım. Aylık 100 litreden fazla yakıt alan, sonraki alımlarda 2 katı ödesin. Tse seyir hızı tüketim verilerni yayınlasın her aracın, tvde kamu spotu yayınlansın. 4.5 değildir o 4.5 olsa duramazsın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Evren Erakçora yazdı: 4.5 değildir o 4.5 olsa duramazsın 4.4 imiş 10 km ortalaması. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: 90 ile 5, 105 ile 4.5 fiziğe aykırı. 90 la giderken bir vites ufaltman lazım demekki motoru gereksiz uzun oranla yoruyorsun. Senin gibi adamın bunu bilmesi lazım. Değil. Kj 90'la 100'den daha fazla yakıt yakıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu benim motorun yağ termal yönetimi. Araba 100 sabit hızda 110 derece üstü yağ sıcaklığına geçiyor. Aşağidaki BMW Valvetronik motor yağ termal yönetimine bakarsanız neden arabamın 100 km hıza çıktığında az yaktığını anlamlaştırabilirsiniz. 112 derece yağ sıcaklığına çıkarak ekonomi moduna giriyoruz. Buda benim arabanın Bmw doktirini. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Değil. Kj 90'la 100'den daha fazla yakıt yakıyor #tamam 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu benim motorun yağ termal yönetimi. Araba 100 sabit hızda 110 derece üstü yağ sıcaklığına geçiyor. Aşağidaki BMW Valvetronik motor yağ termal yönetimine bakarsanız neden arabamın 100 km hıza çıktığında az yaktığını anlamlaştırabilirsiniz. 112 derece yağ sıcaklığına çıkarak ekonomi moduna giriyoruz. Buda benim arabanın Bmw doktirini. 90 la giderken 100 ile gittiğinden fazla yakıyorsan yanlış vitestesin demektir. Ha başka evrense onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce putin öksürük krizini zor atlattı geçmiş olsun diyelim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: İran arkadaşlar… bazıları hiç şaşırtmıyor. Çocuk katili ülkesine gelince kucaklayıp sarılan lider, beraber çalıştığı iran gemisini tuzağa çekip hint okyanusunda vurdurtuyor. Bunlar bir de birlik kuracaklar. Hint yunan israil rum devleti. Hepsinin aynı grupta olması ne tesadüf Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çocuk katili ülkesine gelince suriyedeki mi, o kadar çok var ki? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 22.15 brent 97$ Trump savas buyuk olcude bitti dedi 22.45 %3 kayipla 87$ suan Iran Israile fuze salvolari devam ediyor. Savas kime gore bitti karsi tarafin bundan haberi var mi herşey muamma halinde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts