Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Kahve içerken videosu çıkmış. Ölmemiş miş böyle bir ortamda ölmedim demek için komik bir video olmuş. Öldüğüne inanmıyordum ama bu video ile az biraz inanır gibi oldum. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kahve içerken videosu çıkmış. Ölmemiş miş böyle bir ortamda ölmedim demek için komik bir video olmuş. Öldüğüne inanmıyordum ama bu video ile az biraz inanır gibi oldum. Eski bir kaç fotonun olduğu anı yapay zeka ile video yapmışlar. Çıkıpda ben ölmedim diyemiyor gerçek hali ile. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamam da bu adam savaş çıkar çıkmaz Alemanya'ya gitmedi mi neyi nasıl öldürüyorlar? Bana asılsız geliyor. Keşke öyle bir şey olsa ama zor gibi. İran nasıl İsrail'e adam sokacak ki? Rus - Çin istihbaratı? Çok meşgul ve pasif görünüyorlar böyle bir şey yaptılarsa sürpriz olur. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce öldüyse de birşey değişmeyecek ki yerine geçen adam savaşı devam ettirmeyecek mi ? Umarım gebermiştir orası ayrı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Tamam da bu adam savaş çıkar çıkmaz Alemanya'ya gitmedi mi neyi nasıl öldürüyorlar? Bana asılsız geliyor. Keşke öyle bir şey olsa ama zor gibi. İran nasıl İsrail'e adam sokacak ki? Rus - Çin istihbaratı? Çok meşgul ve pasif görünüyorlar böyle bir şey yaptılarsa sürpriz olur. Kendisi stresten vb hasta olmuş yahut ölmüş olabilir. Beyin kanaması kalp krizi vs. Bombadan ölmez. Muhtemelen ölmemiştir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce K K olsaydı buradayım ulan buradayım derdi mutfak videosuyla 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Kendisi stresten vb hasta olmuş yahut ölmüş olabilir. Beyin kanaması kalp krizi vs. Bombadan ölmez. Muhtemelen ölmemiştir. Yani ben İsrail derin devleti olsam bu adamı zaten İran savaşı sırasında ya da sonrasında öldürür ölümün suçunu İran'a atardım. İranlılar da seve seve bunu üstlenirlerdi onların gazını alırdım. Bu bünyamin olacak şeytanın üstünde kalan tüm savaş suçlarından daha kolay sıyrılırdım. Yeni devlet başkanım da insanlık - adalet - demokrasi narası atar millet tekrar kamuoyu oluşturana kadar yapacağını yapmaya bi 10 sene daha devam ederdi. Bu adamlar büyük teokratlar zaten, pek vicdan ve analitik değerlendirme huyları yoktur yaparlar mı yaparlar. Dediğiniz gibi ecelden değilse ihtimal vermiyorum hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts