Mehmet Göktürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Aaa ama yarıda kesti. Buna bakmak gerek. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Aaa ama yarıda kesti. Buna bakmak gerek. Çok uzun dedik diye mi kızdı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Yok yok model değiştim ya max uzunluk sınırlı kalmış olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Adamcağız gece martıtag yaparken ölmüş. https://x.com/istanbul_sondk/status/2041107450451870163?s=46 https://x.com/ensonhaber/status/2041146127743902017?s=46 bu martıtag c5 aircros ile gecenin 4dünde sokaklarda direksiyon sallatacak riski alacak kadar çok mu kazandırıyor. Ayrıca 3 gündür kayıpmış. benim konum bilgim açık ve Babam ve Eşim nerde olduğumu görebiliyor. Gizli saklı işleriniz yok ise konum paylaşmakta bir sakınca görmüyorum. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce kalp krizini tag e ai bile bağlayamazdı ama olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kalp krizini tag e ai bile bağlayamazdı ama olsun kalp krizi bu, herkesin başına gelebilir. Ben gece 4 de koca C5 Aircross ile Martı Tag yapıyor olmasına takıldım. Ucuz araba değil. Birde gecenin o saatinde çalışmak için motivasyonu neydi bilmek isterdim. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce dolapdere için akşam saatleri o vakitler.. yokuş tarafı na gitmemeli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce dolapdere. . borç almıştır vs vs Çağlar Bayur yazdı: dolapdere için akşam saatleri o vakitler.. yokuş tarafı na gitmemeli çok fena çok. üniversite ordaydı park yeri diye debelenirken nereler gördümdü. burla biraderlerin arkaları. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: burla biraderlerin sıra sıra honda motorlar dizilirdi deniz motoru Mehmet Göktürk yazdı: nereler gördümdü. b biz o şahıslar ile her öğlen aynı esnaf lokantasında yemek yerdik yerlileri çok kibardır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ben Küçük Çamlıcada büyüp , Evlenip Çekmeköye yerleştim. Hiç sizler gibi değişik sıkıntılı insan tipleri ile tanışma fırsatım olmadı. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts