Mehmet Göktürk Pazartesi 04:55 Paylaş Pazartesi 04:55 Aaa ama yarıda kesti. Buna bakmak gerek. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 06:37 Paylaş Pazartesi 06:37 Mehmet Göktürk yazdı: Aaa ama yarıda kesti. Buna bakmak gerek. Çok uzun dedik diye mi kızdı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 06:38 Paylaş Pazartesi 06:38 Yok yok model değiştim ya max uzunluk sınırlı kalmış olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 20:14 Paylaş Pazartesi 20:14 (düzenlendi) Adamcağız gece martıtag yaparken ölmüş. https://x.com/istanbul_sondk/status/2041107450451870163?s=46 https://x.com/ensonhaber/status/2041146127743902017?s=46 bu martıtag c5 aircros ile gecenin 4dünde sokaklarda direksiyon sallatacak riski alacak kadar çok mu kazandırıyor. Ayrıca 3 gündür kayıpmış. benim konum bilgim açık ve Babam ve Eşim nerde olduğumu görebiliyor. Gizli saklı işleriniz yok ise konum paylaşmakta bir sakınca görmüyorum. Pazartesi 20:15 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:26 Yazar Paylaş Pazartesi 20:26 kalp krizini tag e ai bile bağlayamazdı ama olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 20:36 Paylaş Pazartesi 20:36 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kalp krizini tag e ai bile bağlayamazdı ama olsun kalp krizi bu, herkesin başına gelebilir. Ben gece 4 de koca C5 Aircross ile Martı Tag yapıyor olmasına takıldım. Ucuz araba değil. Birde gecenin o saatinde çalışmak için motivasyonu neydi bilmek isterdim. Pazartesi 20:36 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:53 Yazar Paylaş Pazartesi 20:53 dolapdere için akşam saatleri o vakitler.. yokuş tarafı na gitmemeli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 20:54 Paylaş Pazartesi 20:54 dolapdere. . borç almıştır vs vs Çağlar Bayur yazdı: dolapdere için akşam saatleri o vakitler.. yokuş tarafı na gitmemeli çok fena çok. üniversite ordaydı park yeri diye debelenirken nereler gördümdü. burla biraderlerin arkaları. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 21:02 Yazar Paylaş Pazartesi 21:02 Mehmet Göktürk yazdı: burla biraderlerin sıra sıra honda motorlar dizilirdi deniz motoru Mehmet Göktürk yazdı: nereler gördümdü. b biz o şahıslar ile her öğlen aynı esnaf lokantasında yemek yerdik yerlileri çok kibardır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 21:05 Paylaş Pazartesi 21:05 Ben Küçük Çamlıcada büyüp , Evlenip Çekmeköye yerleştim. Hiç sizler gibi değişik sıkıntılı insan tipleri ile tanışma fırsatım olmadı. 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evet ateşkeste bizim akaryakit zam iptalleri gibi bir gün sürdü görunen o. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çok sevinmeyin pek umudum yok 12 saat sürdü diyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çok sevinmeyin pek umudum yok amerikalı turistlerin tüm dünyada rahatça tatil yapabilmesi adına, sarışın artık yuvasına döner derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts