Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Muhtemelen fake değildir abi bir kaç video var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Saçmalığın daniskası. Bu insanlar bu kadar öfkelenmek için ne içiyor. Keşke bendeki fazla fazla olan dopomini etrafıma billur gibi saçabilseydim https://x.com/haberebibak/status/2065884089958174870 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: Muhtemelen fake değildir abi bir kaç video var Sen kızı boşver gitti caanım 777 ucağı. Üstelik Dreamliner badanalı. Suçlu kim sence. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen kızı boşver gitti caanım 777 ucağı. Üstelik Dreamliner badanalı. Suçlu kim sence. Bizim yorumlamamız doğru değil ama bu videoda anlatılan kısmından anladığım kadarıyla Kontrolör hata yapmış. Maalesef bu durum pilotları kurtarmıyor. Onlar da hatalı kabul edilecektir. Her üçü için de çok yıpratıcı bir süreç. Mahkemeler davalar vs.. Allah’tan ölümlü bir kaza değil. Yolcular dahil hepsine geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen kızı boşver gitti caanım 777 ucağı. Üstelik Dreamliner badanalı. Suçlu kim sence. Ne demek boşver. Demir yığını ve insan. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bizim yorumlamamız doğru değil ama bu videoda anlatılan kısmından anladığım kadarıyla Kontrolör hata yapmış. Maalesef bu durum pilotları kurtarmıyor. Onlar da hatalı kabul edilecektir. Her üçü için de çok yıpratıcı bir süreç. Mahkemeler davalar vs.. Allah’tan ölümlü bir kaza değil. Yolcular dahil hepsine geçmiş olsun. Yakınım kaptan pilot. Bu sıralar aşırı mesai yapıyor. Aşırı da para kazanıyor. Yani öyle böyle bir para değil. Allah daha çok versin. Böyle durumlarda masrafların bir kısmı hata yapanlardan alınıyor mu? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yakınım kaptan pilot. Bu sıralar aşırı mesai yapıyor. Aşırı da para kazanıyor. Yani öyle böyle bir para değil. Allah daha çok versin. Böyle durumlarda masrafların bir kısmı hata yapanlardan alınıyor mu? Yok beee ya o yerdeki arkadas gel gel yapti ben napayim der siyrilirsin 😁 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yok beee ya o yerdeki arkadas gel gel yapti ben napayim der siyrilirsin 😁 Emre Şimşek demiş ya işte.. herkese bir pay çıkar. Kule hata yaptıysa kaptan da hiç mi önüne sağa sola bakmıyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Emre Şimşek demiş ya işte.. herkese bir pay çıkar. Kule hata yaptıysa kaptan da hiç mi önüne sağa sola bakmıyor. Yan aynam onceki pilota gore ayarliydi 😂 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üstelik Dreamliner badanalı Dreamliner değil.. Indigo airlines'a ait livery o. Mavi ve beyaz olmaları dışında alaka yok zaten. Sinan Akgöl yazdı: Yan aynam onceki pilota gore ayarliydi 😂 Şaka bir yana, ucuz badire atlatılmış gerçekten.. Bu youtube görseli hazırlayan da artık nasıl bir açıyla iki fotoyu birleştirdiyse... Yani ilk bakışta sanırsın radar kulesi uçaktan daha büyük. Uçağıda başka bir kareden alarak öyle bi açıyla koymuş ki sanki arka süspansiyon kırılmış uçak arka yana yatmış.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abi insan bilir nereden geçtiğini yaa. sonuçta uçağın önünü görüyorsun. Antenin 200m gerisinden, lan acaba bizim uçak buradan geçer mi yav, kule şaşırmış olmasın demez mi. Bence demeli. O kadar da auto değildir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Yurdaer Elay yazdı: Dreamliner değil.. Indigo airlines'a ait livery o. Mavi ve beyaz olmaları dışında alaka yok zaten. Şaka bir yana, ucuz badire atlatılmış gerçekten.. Bu youtube görseli hazırlayan da artık nasıl bir açıyla iki fotoyu birleştirdiyse... Yani ilk bakışta sanırsın radar kulesi uçaktan daha büyük. Uçağıda başka bir kareden alarak öyle bi açıyla koymuş ki sanki arka süspansiyon kırılmış uçak arka yana yatmış.. He he, evet dreamliner badanasını andırıyor. Dreamliner livery detaylarına hakim olman şaşırttı beni. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yakınım kaptan pilot. Bu sıralar aşırı mesai yapıyor. Aşırı da para kazanıyor. Yani öyle böyle bir para değil. Allah daha çok versin. Böyle durumlarda masrafların bir kısmı hata yapanlardan alınıyor mu? O masrafı ödeyebilecek insan var mıdır bilemedim. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Ali Darbaz yazdı: He he, evet dreamliner badanasını andırıyor. Dreamliner livery detaylarına hakim olman şaşırttı beni. Ortaokul-lise yıllarında olduğu kadar olmasa da hala meraklıyım.. İstanbul'dan Ankara'ya dönerken 777'ye binmişliğim bile var. Kanatların havadayken yukarı doğru kavis yapmasına kadar gözlemlemiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts