Tansu Kalafatoğlu Pazar 20:16 Paylaş Pazar 20:16 Ermenistan bile bunlara dediki, rahat dur ortalığı karıştırma. ama bunlar kendi yaptıkları filistin soykırımını unutup sözde ermeni soykırımını tanıdı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 21:29 Paylaş Pazar 21:29 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ermenistan bile bunlara dediki, rahat dur ortalığı karıştırma. ama bunlar kendi yaptıkları filistin soykırımını unutup sözde ermeni soykırımını tanıdı. Çok dayak yiyen çocuklar sonra kendi çocuklarını döverler ya. Ona benzetiyorm ben bu psikopatlığı. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 06:54 Paylaş Dün saat 06:54 Avrupa'da sıcak işleri her yerde bozuyor. https://x.com/i/status/2070756653264228735 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ermenistan Paşinyan akıllı adam. İsrailin 1915 olaylarını kabul etmesinden uzak durulması gerektiğini söylemiş. 1915 yılındaki olaylarda Sivas Hafik aynı zamanda ermeni nüfus barındıran bir yerdi. Bizim köyde iç içe yaşarlarmış. Olaylar esnasında Ermeni komşularımız iki genç kızımızı rehin almış, o zamanki nenem bırakın kızları beni alın diyip ikna etmiş. Ermeniler ile gitmek zorunda kalmış. Bir dahada kendisinden haber alınmamış. Ermenilere bir garezim veya kindarlığım yok. Ama yutubede videolarda Türklere nasıl davrandıkları ortada. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ermenistan Paşinyan akıllı adam. İsrailin 1915 olaylarını kabul etmesinden uzak durulması gerektiğini söylemiş. 1915 yılındaki olaylarda Sivas Hafik aynı zamanda ermeni nüfus barındıran bir yerdi. Bizim köyde iç içe yaşarlarmış. Olaylar esnasında Ermeni komşularımız iki genç kızımızı rehin almış, o zamanki nenem bırakın kızları beni alın diyip ikna etmiş. Ermeniler ile gitmek zorunda kalmış. Bir dahada kendisinden haber alınmamış. Ermenilere bir garezim veya kindarlığım yok. Ama yutubede videolarda Türklere nasıl davrandıkları ortada. akıllı değil. Aklını başına getirdik. ne rusya ne fransa ne diğerleri. Savaşta ciddi yenilgi aldılar ve kimseye güvenilmeyeceğini anladılar. Bizim dış işleri de onlara bak kardeş akıllı ol. Ticaret yapalım. Sen de bu fakirlikten sıkışmışlıktan kurtar devletini dedi. O da rıza gelmek zorunda kaldı. Yoksa başkanlıktan da olacaktı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts