İçeriğe Yönlendir

Dünyadan Haberler

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

istanbul teknik üniversitesinde otopark buluşması idi 2015 yılı

Siz beni düz borucu sandımız emme yemezler

IMG_20190420_111708-COLLAGE_Original.jpeg

Sağ alttaki motor1 sunucunun faydalı ürettiği hiçbir içerik yok

.

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

.

Peki bu adam .

IMG-20260807-WA0006.jpg

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Peki bu adam .

IMG-20260807-WA0006.jpg

Bu da benzer. Bunlar boşluktan youtuber olmuş. 

Sinan bileğine yatırım yaptı da biraz daha elle tutulur içerik üretiyor. 

Bunların arasında motor1'de kısa boylu kel bi eleman vardı. 3-4 senedir video işlerini bıraktı. Hyundai'de çalışmaya başlamış. Onun içerikleri bilgi içeriyordu fena değildi. Adam akıllı. Youtuberlık bitince ekmek yemeye devam edebilmek için kariyerini bırakmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

1Bana artik hepsi basmakalip gibi geliyor butun testler. Su yorumlardan artik cok baydim on panjur boyle yirticii agresif olmamis mi dimi(kameramana soruyor) tasarimm bi akiciligi var(sen izlerken arkadan kk ekstre mesaji geliyor) motor zaten biliyorsunuz pek bir degisiklik yok ama asil degisiklik ic kisimdaa filan fisman. Ya da hobi olarak yapilan kullanilan araclar dur bakalim önden ne zaman kopucak wow yalnizzz nasil devirlenme buu hot hatch budur yaa vs.

Otomobil fenomenlerine bagladilar. Senelerce topgear izledik bizimkiler istanbuldan ankaraya gidiyor belese ic detay temizlik yaptirmaya 😂 yol testiymis bide ya.... 

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

1Bana artik hepsi basmakalip gibi geliyor butun testler. Su yorumlardan artik cok baydim on panjur boyle yirticii agresif olmamis mi dimi(kameramana soruyor) tasarimm bi akiciligi var(sen izlerken arkadan kk ekstre mesaji geliyor) motor zaten biliyorsunuz pek bir degisiklik yok ama asil degisiklik ic kisimdaa filan fisman. Ya da hobi olarak yapilan kullanilan araclar dur bakalim önden ne zaman kopucak wow yalnizzz nasil devirlenme buu hot hatch budur yaa vs.

Otomobil fenomenlerine bagladilar. Senelerce topgear izledik bizimkiler istanbuldan ankaraya gidiyor belese ic detay temizlik yaptirmaya 😂 yol testiymis bide ya.... 

Aynen öyle. Bahsettiğim eleman bu. Teknik içerikten sıkça bahsederdi

Hatta 250 beygir 300nm 5008 ile 300 beygir 250nm 5008'i karşılaştırmıştı. Dizel-benzinli.  Oradan kaptı beni :)

Screenshot_20260807_190303_YouTube.jpg

C5 aircross da olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Aynen öyle. Bahsettiğim eleman bu. Teknik içerikten sıkça bahsederdi

Hatta 250 beygir 300nm 5008 ile 300 beygir 250nm 5008'i karşılaştırmıştı. Dizel-benzinli.  Oradan kaptı beni :)

Screenshot_20260807_190303_YouTube.jpg

C5 aircross da olabilir

Aynen 5008le Aircross bu fotodaki aircross. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Konuyu kirlettiniz dünyadan haberler konusu burası. Lütfen doğru konuya yazar mısınız yoksa silinecektir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Konuyu kirlettiniz dünyadan haberler konusu burası. Lütfen doğru konuya yazar mısınız yoksa silinecektir

Biz niye suudilerle Savunma paktı imzaladık. 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bir çok sosyal medyacı otomobil ile ilgili hiç bir teknik bilgi anlatmıyor/ bilmiyor. Tek bildikleri magazin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Göktürk yazdı:

Haklisiniz hocam yazdiklarim silinebilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...