Tansu Kalafatoğlu Perşembe 08:46 Paylaş Perşembe 08:46 Ukrayna çok fena zararlar veriyor. Rusya artık nükleere doğru yönlenmiş durumda. Dün cia yetkilileri bunu öngörüp moskovaya gitti ama çözüm oldu mu göreceğiz. Rusya nükleeri ukrayna yerine natoya doğru sallayabilir. Çünkü rus yetkililer için Ukrayna = nato Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:08 Yazar Paylaş Cuma 09:08 Ali Darbaz yazdı: hepimiz için hayırlı olur . çocuklar ileride sorar ise cevaplayabiliriz umarım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 09:16 Paylaş Cuma 09:16 Çağlar Bayur yazdı: çocuklar ileride sorar ise cevaplayabiliriz umarım Truva Atı teorisinden ben de korkuyorum. Ancak rahata alışan insanların pasifleştiğine ve 'kurulu düzenim bozulmasın' düşüncesiyle hareket ettiklerine de inanıyorum. Konfor alanından çıkıp neden dağa dönmek istesinler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 13:56 Yazar Paylaş Cuma 13:56 truva atı geçmişte kaldı artık her şey ayan beyan ortada macaristanı izle Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Dün Somalide silah yüklü gemimizi kaçıran korsanları, SAT komandoları ile operasyon çekilmiş 14 korsan ölmüş. Gemi kurtarılmış. https://x.com/mavivatannet/status/2093818719713526018 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Avrupa birliğinde olan Yunanistan arabaların yaş ortalamsı 18 imiş. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Avrupa birliğinde olan Yunanistan arabaların yaş ortalamsı 18 imiş. Premium Markalarda Yunan paket diye donanim paketi var. En boş boşun boşu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Premium Markalarda Yunan paket diye donanim paketi var. En boş boşun boşu. Akademiklink kanalıda Türkiyeye en olumlu bakanların Yunan Milliyetcileri görünüyor. Yunan solcular Türkiyeye düşman çıkıyor anketlerde . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Akademiklink kanalıda Türkiyeye en olumlu bakanların Yunan Milliyetcileri görünüyor. Yunan solcular Türkiyeye düşman çıkıyor anketlerde . Siyasetin doldurduğu halkla olmayan olarak ayir ikiye. Yunan solculari mevcut yunan yonetiminede karşı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts