Tansu Kalafatoğlu Perşembe 08:46 Paylaş Perşembe 08:46 Ukrayna çok fena zararlar veriyor. Rusya artık nükleere doğru yönlenmiş durumda. Dün cia yetkilileri bunu öngörüp moskovaya gitti ama çözüm oldu mu göreceğiz. Rusya nükleeri ukrayna yerine natoya doğru sallayabilir. Çünkü rus yetkililer için Ukrayna = nato Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:08 Yazar Paylaş Cuma 09:08 Ali Darbaz yazdı: hepimiz için hayırlı olur . çocuklar ileride sorar ise cevaplayabiliriz umarım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 09:16 Paylaş Cuma 09:16 Çağlar Bayur yazdı: çocuklar ileride sorar ise cevaplayabiliriz umarım Truva Atı teorisinden ben de korkuyorum. Ancak rahata alışan insanların pasifleştiğine ve 'kurulu düzenim bozulmasın' düşüncesiyle hareket ettiklerine de inanıyorum. Konfor alanından çıkıp neden dağa dönmek istesinler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 13:56 Yazar Paylaş Cuma 13:56 truva atı geçmişte kaldı artık her şey ayan beyan ortada macaristanı izle Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:25 Paylaş Dün saat 08:25 Dün Somalide silah yüklü gemimizi kaçıran korsanları, SAT komandoları ile operasyon çekilmiş 14 korsan ölmüş. Gemi kurtarılmış. https://x.com/mavivatannet/status/2093818719713526018 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:04 Paylaş Dün saat 16:04 Avrupa birliğinde olan Yunanistan arabaların yaş ortalamsı 18 imiş. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 16:13 Paylaş Dün saat 16:13 Ali Darbaz yazdı: Avrupa birliğinde olan Yunanistan arabaların yaş ortalamsı 18 imiş. Premium Markalarda Yunan paket diye donanim paketi var. En boş boşun boşu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:16 Paylaş Dün saat 16:16 Sinan Akgöl yazdı: Premium Markalarda Yunan paket diye donanim paketi var. En boş boşun boşu. Akademiklink kanalıda Türkiyeye en olumlu bakanların Yunan Milliyetcileri görünüyor. Yunan solcular Türkiyeye düşman çıkıyor anketlerde . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 16:20 Paylaş Dün saat 16:20 Ali Darbaz yazdı: Akademiklink kanalıda Türkiyeye en olumlu bakanların Yunan Milliyetcileri görünüyor. Yunan solcular Türkiyeye düşman çıkıyor anketlerde . Siyasetin doldurduğu halkla olmayan olarak ayir ikiye. Yunan solculari mevcut yunan yonetiminede karşı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Premium Markalarda Yunan paket diye donanim paketi var. En boş boşun boşu. Bizde her sene sıfır satış rekoru kırılıyor. Ama yollardaki arabaların yaş ortalaması da artıyor. Bizde 14 civarı olması lazım Gazeteciler bunu kötü yorumluyor. Ekonomi anlamında elbette olumsuzluktan dolayı böyle. Ama genele bakınca eski araçların hurda olmaması güzel. Kullanılsın. Az araba değişelim 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizde her sene sıfır satış rekoru kırılıyor. Ama yollardaki arabaların yaş ortalaması da artıyor. Bizde 14 civarı olması lazım Gazeteciler bunu kötü yorumluyor. Ekonomi anlamında elbette olumsuzluktan dolayı böyle. Ama genele bakınca eski araçların hurda olmaması güzel. Kullanılsın. Az araba değişelim Bizdeki tuketim cilginligi otomobil icinde gecerli. Hayatimdaki ilk sifir arabayi bu pejoda aldim butun arabalarim ikinci eldi. Hatta güncel kasayi hic yakalayamadim ben aldim kasasi degisti yada makyaj yedi 😁. Trde su bi gercek garanti bittikten sonra arabaya para harcamak tuketiciye çile geliyor. Aman usta degistirme idare etsin derken araclar genc yasta turşuya dönüyor. Ya da alanin elinde patliyor malesefki. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Akademiklink kanalıda Türkiyeye en olumlu bakanların Yunan Milliyetcileri görünüyor. Yunan solcular Türkiyeye düşman çıkıyor anketlerde . En ılımanı bile eline güç geçtiğinde seni beni bir kaşık suda boğar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bizdeki tuketim cilginligi otomobil icinde gecerli. Hayatimdaki ilk sifir arabayi bu pejoda aldim butun arabalarim ikinci eldi. Hatta güncel kasayi hic yakalayamadim ben aldim kasasi degisti yada makyaj yedi 😁. Trde su bi gercek garanti bittikten sonra arabaya para harcamak tuketiciye çile geliyor. Aman usta degistirme idare etsin derken araclar genc yasta turşuya dönüyor. Ya da alanin elinde patliyor malesefki. Bakım bile masraf. Ama statü için iphone kullanmak şart. Bir de kahveye 300 lira vermek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakım bile masraf. Ama statü için iphone kullanmak şart. Bir de kahveye 300 lira vermek Ben yazmisim sen benim alt metindeki gizli ozneyi cikarmissin. Yurtdisi gibi olmadigi surece ki mecbur olmali arac alirken boya varmi kaput sok takmidan ziyade, full bakim gecmisi var ise o arac alinir kafasi oturursa ancak olucakta biz goremeyiz. Uretimi duran aracin sokulen hurdalik parcasi bile ticarete dokuludugu tamir edilmesi gereken araclarin sigortadan sisirilip tekrar yola ciktigi yola cikmamasi gereken araclarin hala satildigi durum. Ha soyle bisey esas baslica nokta bizim ulkemizde otomobil pahali arkadas a noktasindan b noktasina goturen bir gereksinim bir ihtiyactan ziyade dugun altinlarinin birikimlerin toplandigi deger kaybinin olmamasi yok satarken para kaybetmesin yok ariza cikarmasin. Buzdolabimiz bozulur tamirci gelir 10k tamir derse yaptiriyoruz ama derseki 30k yenisini alirim diyoruz yurtdisi otomobil mantigi oyle bozuldumu tamirle ugrasamam odeme kolayliklarida cabasi adam kafasina takmiyor ki. Bizde hem cennet olsun hem ortasi olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Biz bu İranı neden kafaya almıyoruz. %40 türk soyundan. Bunlarıda kafaya alıp Ortadoğu petrol ve doğalgaz dağıtım hub oluruz çiçek gibi. Yeni başkanları Türk müş çiçek gibi. https://x.com/operativmedia/status/2094449582151553231 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Biz bu İranı neden kafaya almıyoruz. %40 türk soyundan. Bunlarıda kafaya alıp Ortadoğu petrol ve doğalgaz dağıtım hub oluruz çiçek gibi. Yeni başkanları Türk müş çiçek gibi. https://x.com/operativmedia/status/2094449582151553231 Nato uyesisin, yaptirimlara uymak zorundasin, bankalarda swift sistemi dışındalar, Fransa çok takmadi senelerce sadece. Ayrıca en buyuk fark mezhep. Irak ve Suriyede mezhep yuzunden kaç Türk birbirini kesti biraz araştır. Köken çok işlemiyor oralarda. Sistemi aşmaya kalkan Babek Zencani idam cezasina çarptirildi adamini biliyorsun araştır gidiyor gonlumun efendisi sarkilar yazilan altinlarla sistem acigi bulan beyfendi. Ali araştirmani tavsiye ediyorum yazmadan önce. 43 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Nato uyesisin, yaptirimlara uymak zorundasin, bankalarda swift sistemi dışındalar, Fransa çok takmadi senelerce sadece. Ayrıca en buyuk fark mezhep. Irak ve Suriyede mezhep yuzunden kaç Türk birbirini kesti biraz araştır. Köken çok işlemiyor oralarda. Sistemi aşmaya kalkan Babek Zencani idam cezasina çarptirildi adamini biliyorsun araştır gidiyor gonlumun efendisi sarkilar yazilan altinlarla sistem acigi bulan beyfendi. Ali araştirmani tavsiye ediyorum yazmadan önce. Bunları biliyorum, İsrail kelle bırakmadı, bide bu yeni başkanları çok sempatik duruyor. Belki yeni bir dönem başlayabilir. Bide bunlar var https://www.instagram.com/reels/DcrUkpqDFRX/ Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Bunları biliyorum, İsrail kelle bırakmadı, bide bu yeni başkanları çok sempatik duruyor. Belki yeni bir dönem başlayabilir. Bide bunlar var https://www.instagram.com/reels/DcrUkpqDFRX/ Yav bilmiyorsun işte Haşdi Şabinin Devrim Muhafizlarinin ne alakasi var İsraille. Sen Babek Zencaniye bak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Bu rahmetliler yüzünden yakında Darlık kapatılır. Tam bir ekole dönüştü şimdi pisliğini çıkarıyorlar. Hyundai i20 ile bile gazladığım güzel bir mekan, Eşimin ilkkez tam teşekkullü araba kullandığı yol. Kapatılır yada hız setleri ile maf edilirse o motorculara çok laf ederim. Aslında oranın esnafı artan bu ekonomiden oldukçe memnun ama işte aması var. Güçlü iseler yolu setlere boğdurmazlar. https://x.com/HerodotDiyorKii/status/2094379455426777196?s=20 Sinan Akgöl yazdı: Yav bilmiyorsun işte Haşdi Şabinin Devrim Muhafizlarinin ne alakasi var İsraille. Sen Babek Zencaniye bak. Yaw tamam Halk bankası davalarını biliyorum, Altınla iş cevirdiklerini, hatta el konulan paralarının faizi ile geri aldıklarını felan. Ama RTE dediği gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts