Ahmet Hasan Şendağ 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Devlet memurları yol yok yemek yok 65.000 TL maaş alıyor fakat belediye temizlikçisi 95.000 TL keşke temizlikçi olsaymışım Bilemiyorum bunu. Yıllardır konuşulur bu. Odacı, müdürden iki kat fazla maaş alıyor derlerdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Devlet memurları yol yok yemek yok 65.000 TL maaş alıyor fakat belediye temizlikçisi 95.000 TL keşke temizlikçi olsaymışım bi kavede çay içiyorum, çoğunluğu temizlik işçisi, onlar kendi yerine gündelikçi tutmuş maaş öderlerdi.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Bilemiyorum bunu. Yıllardır konuşulur bu. Odacı, müdürden iki kat fazla maaş alıyor derlerdi. İzmir beled temizlik 130 bin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: İzmir beled temizlik 130 bin Gerçek mi hocam bu yoksa ironi mi? Bu arada izmir belediye otobüs şöförleri 6 aydır adam gibi maaş alamıyorlar ne mesailer ne vb maaşlar da parça parça yatıyor ve maaşları 60 65 civarı Yorum bağlantısı
Recommended Posts