Ahmet Hasan Şendağ Dün saat 13:40 Paylaş Dün saat 13:40 Ali Darbaz yazdı: Devlet memurları yol yok yemek yok 65.000 TL maaş alıyor fakat belediye temizlikçisi 95.000 TL keşke temizlikçi olsaymışım Bilemiyorum bunu. Yıllardır konuşulur bu. Odacı, müdürden iki kat fazla maaş alıyor derlerdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Devlet memurları yol yok yemek yok 65.000 TL maaş alıyor fakat belediye temizlikçisi 95.000 TL keşke temizlikçi olsaymışım bi kavede çay içiyorum, çoğunluğu temizlik işçisi, onlar kendi yerine gündelikçi tutmuş maaş öderlerdi.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Bilemiyorum bunu. Yıllardır konuşulur bu. Odacı, müdürden iki kat fazla maaş alıyor derlerdi. İzmir beled temizlik 130 bin 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: İzmir beled temizlik 130 bin Gerçek mi hocam bu yoksa ironi mi? Bu arada izmir belediye otobüs şöförleri 6 aydır adam gibi maaş alamıyorlar ne mesailer ne vb maaşlar da parça parça yatıyor ve maaşları 60 65 civarı Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Kamuda işçi kadrosunda olanlar genelde teknik hizmetler sınıfı ve genel hizmet sınıfından fazla alıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Serkan Karadağ yazdı: Kamuda işçi kadrosunda olanlar genelde teknik hizmetler sınıfı ve genel hizmet sınıfından fazla alıyor. Emekliliklerinde krallar. Memur 1/3'ini alır. İşçi %80. Ama 2008'de değişti. Gerçi konu taşeron işçisi. Onlar memurdan fazla alıyor. Belediyede benden fazla alan şöför var 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ruhi Çenet Videosu Globalde hit olmuş, durumu algılayan Amerikalı vergi mükellefleri sinir krizi geçiriyor. Hiç çalışmıyorlar ve 100 binlerce dolar alıyorlar. 7 çoçuk yapıyorlar felan.. Esas soru şu Yutube bu videonun fişini çekmedi 50 milyona ulaşıcak. Bu bana tuhaf geldi. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ruhi Çenet Videosu Globalde hit olmuş, durumu algılayan Amerikalı vergi mükellefleri sinir krizi geçiriyor. Hiç çalışmıyorlar ve 100 binlerce dolar alıyorlar. 7 çoçuk yapıyorlar felan.. Esas soru şu Yutube bu videonun fişini çekmedi 50 milyona ulaşıcak. Bu bana tuhaf geldi. Buna benzer başka utuberlarin 6 yil once bile yapilmis ayni hahamla videolar var. Ilk defa giriyorum dedigi yerleri daha once izledik. Ruhi soru işareti eleman. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Buna benzer başka utuberlarin 6 yil once bile yapilmis ayni hahamla videolar var. Ilk defa giriyorum dedigi yerleri daha once izledik. Ruhi soru işareti eleman. Ruhi Çenet bir araç bence Amerika’dakiler Amerikalı insanlar artık İsrail’e mesaj göndermek için doğrudan türkleri kullanıyorlar. Bence böyle 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ruhi Çenet bir araç bence Amerika’dakiler Amerikalı insanlar artık İsrail’e mesaj göndermek için doğrudan türkleri kullanıyorlar. Bence böyle Amerikan halkinin o kadar zeki olduguna emin degilim 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İsraile mesaj yollamak için ruhi çenet mi 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Emekli olcaz galiba. https://x.com/ersinn2001/status/2094425216784941419 Her yazılana inanmayın Ali Bey bizler bunu acı tecrübeler ile öğrendik. Bilinçli ve Kasıtlı yapılıyor. https://x.com/mihribanugurluu/status/2095048525453091013 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu bana tuhaf geldi. siyah 2 cmlik plastik ekrandaki bir videoya çok anlamlar yüklersen normal Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Amerikan halkinin o kadar zeki olduguna emin degilim 350 milyon nüfusta %.1 üstün zeka olsa 350bin kişi yapar. Bizde %.2 olsa 160bin yapar. Ki yok böyle bir rasyo. Kasabadaki sığır çobanını baz almıyorsanız hiç öyle salak falanda değiller. Onlar da değil de hayata bakış açıları bizden çok farklı. Ali Darbaz yazdı: Emekli olcaz galiba. https://x.com/ersinn2001/status/2094425216784941419 Mehmet Şimşek anavatanına dönmeden olmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Amerikan halkinin o kadar zeki olduguna emin degilim Nerden çıkardın bunu gayet de iyiler. Zeka genellikle beslenme ile orantılı. Eğitimle de artıyor. Böyle bak. Ayrıca 100 senedir en iyileri zekileri göçmen almışlar. Bu sayede genetik olarak da jenerasyonlar zeki olmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Nerden çıkardın bunu gayet de iyiler. Zeka genellikle beslenme ile orantılı. Eğitimle de artıyor. Böyle bak. Ayrıca 100 senedir en iyileri zekileri göçmen almışlar. Bu sayede genetik olarak da jenerasyonlar zeki olmaya devam ediyor. Şu an Trump başkan diye ironi yapmistim hocam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Nerden çıkardın bunu gayet de iyiler. Zeka genellikle beslenme ile orantılı. Eğitimle de artıyor. Böyle bak. Ayrıca 100 senedir en iyileri zekileri göçmen almışlar. Bu sayede genetik olarak da jenerasyonlar zeki olmaya devam ediyor. Bence en çok çevreyle alakalı. Etrafındaki insanlar zeki ise, seninde zeki olma ihtimalin çok yüksek. Çok Düşük ve çok yüksek zeka hariç Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Zekâ değil de ufkun genişlemesi denebilir bence. Bizim ufak yerde algımız ve beynimiz küçülüyor. Yerel halk zaten 35 kelime ile hayatını idame ettiriyor. İlk başta şaşırdığım şeyler artık normal geliyor. Adam bana geçen senin arabayı cundada gördüm diyor. Ee yani? Evi cundada görürsen evet bu şaşılacak birşey de yani araba bu. Nereye sürersen gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Zekâ değil de ufkun genişlemesi denebilir bence. Bizim ufak yerde algımız ve beynimiz küçülüyor. Yerel halk zaten 35 kelime ile hayatını idame ettiriyor. İlk başta şaşırdığım şeyler artık normal geliyor. Adam bana geçen senin arabayı cundada gördüm diyor. Ee yani? Evi cundada görürsen evet bu şaşılacak birşey de yani araba bu. Nereye sürersen gidiyor. Aynen yuzme ogretmeye getirdim deseydin😂 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Şu an Trump başkan diye ironi yapmistim hocam. girme o topa. İlkay Başaran yazdı: Adam bana geçen senin arabayı cundada gördüm diyor. Ee yani? Evi cundada görürsen evet bu şaşılacak birşey de yani araba bu. Nereye sürersen gidiyor. Yanında kimin olduğuna bağlı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Aynen yuzme ogretmeye getirdim deseydin😂 Bahsettiği alet de 1.3 tce yani. Yargı infaz paket Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bahsettiği alet de 1.3 tce yani. Yargı infaz paket Lancerimiz olsa kopekbaligi pakettt diyip denizde aricaklar bizi demekki 😁 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mertol Kip yazdı: Yanında kimin olduğuna bağlı Kim olacak abi Adriana Lima, Lea Seydoux, Jennifer Anüsten Cenifırın soyadı az farklı olabilir karıştırıyorum bazen Anestol olabilir 500 mg Yorum bağlantısı
Mertol Kip 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Kim olacak abi Adriana Lima, Lea Seydoux, Jennifer Anüsten Cenifırın soyadı az farklı olabilir karıştırıyorum bazen Anestol olabilir 500 mg O benim değil senin problemin. Ama yenge yamuğunu yakalarsa anestol ismini ezberleyebilirsin. aksjhgdkjahgs Yorum bağlantısı
Recommended Posts