Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: 20 TL çağrı hiper markette. Ortalama iyi afiyet olsun simdiden Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Geçen hafta cumartesi 15ten aldım. Pazar gittim 20 lira dediler. Cuma günü mahallede pikap geçiyordu kilosu 12den aldım salça için. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ortalama iyi afiyet olsun simdiden Mehmet Yeter yazdı: Geçen hafta cumartesi 15ten aldım. Pazar gittim 20 lira dediler. Cuma günü mahallede pikap geçiyordu kilosu 12den aldım salça için. Eşimin Yemek kartı ile aldım . Yemek kartı geçen istanbul gibi pahalı bir yerde az sayıda yer var. Ama İstanbulda yemek kartı geçipde en ucuz marketler zincirinin Öz Kuruşlar olduğu söylenir. Dört Gözle BİM marketlerinde yemek kartı geçmesini umuyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Yunana hava gösterilerinde F4 düşmüş. 2025 yılında teknofest sırasında zar zor kurtaran f4 uçağımızı aklıma getirdi. 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce F4 heybetli bir uçak, gösteride bakan gözleri büyüler ama bu tür yere yakın akrobasi için uygun değil. Çok defa kazasını duydum bu şekilde. Askeri birimlerin bu uçakla oyun oynamayı bırakması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Dört Gözle BİM marketlerinde yemek kartı geçmesini umuyoruz. geçiyordu sonra yasaklandı, yasadışı işler yapma Yorum bağlantısı
Recommended Posts