Sinan Akgöl Dün saat 13:56 Paylaş Dün saat 13:56 Ali Darbaz yazdı: 20 TL çağrı hiper markette. Ortalama iyi afiyet olsun simdiden Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 14:07 Paylaş Dün saat 14:07 Geçen hafta cumartesi 15ten aldım. Pazar gittim 20 lira dediler. Cuma günü mahallede pikap geçiyordu kilosu 12den aldım salça için. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:26 Paylaş Dün saat 17:26 Sinan Akgöl yazdı: Ortalama iyi afiyet olsun simdiden Mehmet Yeter yazdı: Geçen hafta cumartesi 15ten aldım. Pazar gittim 20 lira dediler. Cuma günü mahallede pikap geçiyordu kilosu 12den aldım salça için. Eşimin Yemek kartı ile aldım . Yemek kartı geçen istanbul gibi pahalı bir yerde az sayıda yer var. Ama İstanbulda yemek kartı geçipde en ucuz marketler zincirinin Öz Kuruşlar olduğu söylenir. Dört Gözle BİM marketlerinde yemek kartı geçmesini umuyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 20:24 Paylaş Dün saat 20:24 (düzenlendi) Yunana hava gösterilerinde F4 düşmüş. 2025 yılında teknofest sırasında zar zor kurtaran f4 uçağımızı aklıma getirdi. Dün saat 20:25 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce F4 heybetli bir uçak, gösteride bakan gözleri büyüler ama bu tür yere yakın akrobasi için uygun değil. Çok defa kazasını duydum bu şekilde. Askeri birimlerin bu uçakla oyun oynamayı bırakması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Dört Gözle BİM marketlerinde yemek kartı geçmesini umuyoruz. geçiyordu sonra yasaklandı, yasadışı işler yapma Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: F4 heybetli bir uçak, gösteride bakan gözleri büyüler ama bu tür yere yakın akrobasi için uygun değil. Çok defa kazasını duydum bu şekilde. Askeri birimlerin bu uçakla oyun oynamayı bırakması gerekiyor. Çok hantaldır lakabı eşek mi köpek mi öyle manevra yapamamış Miglere karşı başarısız olmuştur. ilk çıkışındaki fikir artık bundan sonra dogfight olmayacak uzaktan atış yapılacak şeklinde idi. O nedenle görüş seviyesi uzağında radar mesafesindeki muharebe için yapılmış. Ama bence görüntü olarak iki sevdiğim uçak var F4 ve F86 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yıllardır kayıp Gulistan Doku olayında Fbi adamı konuşturmuş. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/gulistan-doku-cinayetinde-firari-supheli-fbia-anlatti-valinin-oglu-vurdu-cesedi-bagaja-tasidik-43297928 Çağlar Bayur yazdı: geçiyordu sonra yasaklandı, yasadışı işler yapma Bim genel müdürlükte çalışma fırsatım oldu. Sabah erken saatte gitmiştim. Çalışanlar sabah kahvaltı öğle öğlen de yemek yiyorlardı. Sabah kahvaltısında benide doyurdular sağ olsunlat. Çok mütevazi insanlar bana denk gelenler böyleydi uzun zamandır da kayıt gelmiyor geldede gitsek. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sultanlar Avrupa Şampiyonu bugünün Dünyanın haberi bu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yıllardır kayıp Gulistan Doku olayında Fbi adamı konuşturmuş. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/gulistan-doku-cinayetinde-firari-supheli-fbia-anlatti-valinin-oglu-vurdu-cesedi-bagaja-tasidik-43297928 Bim genel müdürlükte çalışma fırsatım oldu. Sabah erken saatte gitmiştim. Çalışanlar sabah kahvaltı öğle öğlen de yemek yiyorlardı. Sabah kahvaltısında benide doyurdular sağ olsunlat. Çok mütevazi insanlar bana denk gelenler böyleydi uzun zamandır da kayıt gelmiyor geldede gitsek. Zzt errenköy esprisi yaptın mıydı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Zzt errenköy esprisi yaptın mıydı? Onu niye yapayım ki , bilmiyom hikayesini. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Onu niye yapayım ki , bilmiyom hikayesini. Menemen olayını bi araştır. Şeyh erbiliyi, abdülhamitin onu istanbuldan kovmasını.. vb. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Menemen olayını bi araştır. İki türlüsü var. Hangisi doğrusu Yorum bağlantısı
Recommended Posts